Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Ha üresen hagyom a keresőt akkor ezt a linket dobja és A(z) prohardver.hu oldal nem működik nem működik jelenik meg.
Nem nagyon lényeges, de szerintem nem így kellene működnie!
Köszi
-
ALFA
senior tag
Kitörölnétek a "Milyen program ami" fórumba most megjelent beírásomat?
Valami összegubancolódott, másik topicba akartam.
Most láttam, hogy korábban is az egyik fórumba írt válaszom privát üzenetként is elment valakinek korábban.Köszönöm!
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
MODERÁTOR
Töröltem, de legközelebb ilyen kéréssel a Moderátort keresek a fórumhoz! topikba írj legyél szíves!
-
drdr
senior tag
Már hónapok óta tapasztalom, hogy bejelentkezéskor időnként a login gombra kattintva bejön a fórum oldala, de mégsem jelentkezett be. Nem jelennek meg a kedvenc témák, a beállítások és egyéb menüpontok... Frissítés után sem... Újra be kell jelentkezni. Mindez Firefoxon PC-n, androidon, illetve androidon Operán is. Több gépen is tapasztaltam már. Szinte naponta előfordul... Mondjuk 10-ből 1x.
-
szasanyi
félisten
Most megint rosszalkodik a PH!, vagy nálam van vmi gond? Egy ideje belassul, egy postot 1 perc alatt küld el esetleg meg sem jelenik az oldal.
-
Arcképgyáros
-
Winner_hun
titán
-
Arcképgyáros
válasz Winner_hun #6871 üzenetére
1 ember volt elrejtve véletlen, feloldottam most előjöttek azok a hsz.-ek is. Köszi!
Mate: Igen, véletlen volt...köszi!
Az ignorált emberre elrejti a válaszokat is a rendszer?[ Szerkesztve ]
-
ALFA
senior tag
válasz Intruder2k5 #6865 üzenetére
Koszonom, most mar tudom, hogy van ilyen is.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Banális kérdés: mobilról miért nem tudok bejelentkezni? Tegnapig mindig jó volt, évek óta. Ha be akarok lépni, a "Fontos tudnod..." rész jön fel csak. Belépés nélkül tudok az oldalon mozgolódni, de azért én mégiscsak szeretnék belépni.OnePlus 12
-
félisten
Sziasztok!
Nem tudom hol lehet jelenteni, de ha megnézitek a fórum felső részén lévő reklám-linket, akkor ott rossz a link maga, most például ezt nyomja ki, ha rákattintok: https://mobilarena.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/www.drivingcamp.hu/hu/foglalas
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Winner_hun
titán
o_O
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nagyúr
válasz Winner_hun #6879 üzenetére
Mondjuk a 70 Mbps tényleg elég lassúnak tűnik...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Apollyon
Korrektor
válasz Winner_hun #6879 üzenetére
Ezt akkor is kiírja, ha éppen nincs internetkapcsolat szóval nem bug hanem feature.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tkesy
őstag
Nem igazán tudom hogy ez bug vagy feature, de nálam, ha megnézem az adatlapom, a ph! és a HA különböző rangot mutat...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Arcképgyáros
Sziasztok!
Van egy jelenség, ami nem csak nálam jelentkezik:
olvasgatom a fórumhozzászólásokat, és egyszercsak az oldal felső fele eltűnik, csak a legtetején lévő telenor reklám jelenik meg hiányosan.
Ilyenkor legtöbbször az oldal hiányzó fele nem igazán töltődik be, és az egyéb linkekre is csak akkor tudok rákattintani, ha kiléptem a böngészőből stb.
A probléma akkor jelentkezik leginkább, ha a legutóbbi hozzászólások gombra kattintva nyitok meg egy topikot.
A csonka reklám kivétel nélküli jelenség.Ui: a fentiek a Z3C-men jelentkeznek. A N5X is hasonlót produkál, de ott legalább betöltődik a hiányzó rész.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
Még egy bug, de ez már kb. egy hónapja van:
írnék egy hozzászólást, de nagybetűkkel kezd el írni a telefonom (Z3 C-n, 5X-en egyaránt jelen van a probléma).
Az ékezetes betűt és a törlést nem érzékeli.
Ha a kis méretre rakom a böngészöt (Chrome), majd újra megnyitom, eltűnik a probléma.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
-
Bjørgersson
félisten
Hardveraprón módosítás nélkül mentsd el az adataidat, és frissülni fog.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
raskolnikoff
őstag
Eltűnt a cikk, bug? [link]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Winner_hun
titán
-
sutykuru
aktív tag
válasz Winner_hun #6889 üzenetére
Mert neked nincs blokkolód.
-
válasz raskolnikoff #6891 üzenetére
Ez komoly, hogy támogatnunk kéne a reklámblokkolókat?
A blokkoló szkriptet cseszték el, blokkolja a tartalmat is, nem mi csináltuk tudatosan így.
Make Asia Great Again!
-
válasz raskolnikoff #6893 üzenetére
Ha mi csináltuk volna, akkor lenne ott valami infó. De nem csinálunk ilyen blokkolást.
Make Asia Great Again!
-
Samus
addikt
Történt valami nagy változás a kóddal? Kb. Öt napja folyamatosan szívok mobilon, Chrome alatt, teljesnézetben. Ami érdekes, hogy szinte csak a topikokkal van baj. Akármelyiket olvasom, van, hogy félog tölt be (utána fehérség fogad, de a tartalom helye ott van), van, hogy lefagy a lap, ha kattintok, vagy dupla koppal nagyítani szeretnék. Ilyenkor vagy újratöltök, vagy bezárom a lapot, és újat nyitok, aztán hátha. Főoldal, cikkek, fórum kereső jó. Néha a topikok is, random, de egyre sűrűbb. A stabil Chrome csinálja, a Beta ritkán, Firefoxot most próbáltam, ott nem jelentkezik a probléma. Más is jár hasonló cipőben?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Arcképgyáros
-
SP4C3
veterán
Nálam be szokott fagyni az oldal (fórum). Tappolok a linkekre és semmi sem történik, se nagyítani nem bírok se semmi, chrome újraindítása megoldja.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest