Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
A fórumra feltöltött kép kicsi verziója elforgatva jelenik meg. Ez természetes?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
dqdb
nagyúr
válasz Winner_hun #6151 üzenetére
Ha a fényképezőgép az elforgatást úgy oldotta meg, hogy nem magát a képet forgatta el, hanem az elforgatás tényét EXIF infóként ágyazta be, és a kicsinyítést végző kód magasról tesz erre az EXIF bejegyzésre, akkor igen, természetesen rossz lesz a végeredmény.
Ha megtartaná ezt az EXIF bejegyzést (vagy nem tartaná meg, de ezen bejegyzés hatására elforgatná a képet átméretezés előtt/után), akkor jó lenne.
Ha a feltöltött képből az elforgatás előtti változat is túl nagy lett volna, hogy átméretezést nélkül felkerüljön a PH szerverére, akkor konzisztensen állna rosszul mindkét kép, így csak az egyik.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rexiclio
újonc
Segítséget szeretnék kérni! Van egy samsung smart 3D led tv-m valahogy ki kapcsoltam a tv beépített hangszóróját és most nem tudom vissza kapcsolni! Kénytelen vagyok külső hangszórón hallgatni Köszönöm, ha valaki tudna segíteni!!
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
én napok óta mobilon keresztül nem tudok bejelentkezni az oldalra... kiírja hogy sikeres bejelentkezés, ennek ellenére mégsem vagyok belépve, hiába próbálom újból semmi eredménye
android 6.0.1 alatt történik ez chrome böngészővel[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
Ciccuka
veterán
válasz StarKiller89 #6156 üzenetére
logout-on is csak 2. vagy 3.-ra lehet belépni
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Bjørgersson
félisten
Már / megint két perc.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Van egy érdekes probléma nálam. A Svájci és egyéb órák topikban a 147570-es hozzászólás nálam így jelenik meg.Mindenki másnál pedig látszik.
A felhasználó nincs tiltva általam, az összes többi hozzászólását látom. PC-n, három böngészővel is próbáltam, valamint mobillal is, és mindenütt "nincs találat" jelenik meg.
Csak azért izgat mert szeretem tudni, hogy valami miért működik úgy, ahogy!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
dobragab
addikt
válasz gipsztigris #6159 üzenetére
Véletlenül elrejtetted Wg5113 usert.Bocs, azt nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ez érdekes. Több hsz kiiratásánál is ez van?
Pl:
Ugyanez más portál alól?
Több hsz-nél?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gipsztigris
addikt
Most egy kicsit hülyén érzem magam! Most jó!
Nem tudom mi történt, de egy biztos, hogy azt a screenshotot a "nincs találat"-al nem szerkesztettem. Még egy órája semmit sem láttam ha a hozzászólásra kattintottam.Lényeg, hogy valami zavar volt az erőben és ki tudja milyen okból, de megjavult.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
SUPREME7
addikt
válasz gipsztigris #6165 üzenetére
Ha a kedvencek, vagy "itt szóltam hozzá" részről mentél oda az új hsz-ek ikonra kattintva, akkor ez már régóta fennálló bug, már jeleztem jó rég. Rendszeresen belefutok.
http://prohardver.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/hsz_4456-4456.html
-
Winner_hun
titán
Hozzászólás írásánál a beviteli mezőben történő dupla kattintásra miért változik meg a betűtípus?
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #6168 üzenetére
Ez fícsör, kód szerkesztéséhez jól jön hozzászóláskor, de nem biztos, hogy ebben a formában végleges.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
most megy valami maszekolás ? Eléggé belassult nálam az oldal
-
törölt tag
Látom visszahűlt most jó.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #6174 üzenetére
Mégis vicces
Szerk.: hova lett előbb 5 mp-re a hsz?
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
Logout-on a saját oldalam kezdőlapján az utsó' bejegyzést leszámítva nincs fent más. Lapozásra és a jobb oldali blogbejegyzések: x db linkre kattintva se hozza fel.
A top bejegyzések alatti linkek ellenben működnek.Ja, és a pár napja megjelent LOGOUT blog link eltűnt a nick-em alól.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Helló , belló!
1-s pontban látható 10 napos intervallum jeleneki meg minden esetben ha a 2-s ponton látható havi (azaz 30 napos) intervallumot választom ki. Így nem jelenek meg a 10.-e utáni írásaim se nem(pl). Se. Plusz ha a listában választható utolsó múltbéli hónapot szeretném listázni (2015.06) , akkor 404 hiba gyön.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Winner_hun
titán
Hozzászólás megírása után Tab-ot, majd oldalra nyilat nyomva nem tudok választani a témába vág / off topic között.
44-es firefox.[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
sziasztok,
miert nem mukodik az uj hozzaszolas jelzo kis piros szam? ranyomok a meg olvasatlan topikra, van mondjuk 300 olvasatlan poszt benne, utana meg 170-et ir ki, nem nullazodik le. eleg idegesito
koszi!
hábm bábm
-
MODERÁTOR
-
vans?
őstag
válasz Intruder2k5 #6183 üzenetére
Koszi a valaszt!
Ez a nep akarata volt es azert valtoztattatok meg?
hábm bábm
-
-
DS39
nagyúr
Ma későn kelt a PH! ☺
-
csibe1
addikt
Ma vettem észre, hogy az itt szóltam hozzá résznél ha rákattintok a kis piros számra akkor nem az én hsz-emre visz, hanem az oldal tetejére.Utána kiderült, hogy a piros szám nem is az azóta keletkezett hsz-ek számát mutatja hanem a topikban lévő összes hsz-t.
Találkozott már valaki ezzel a buggal?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Fecogame
veterán
Rosszul van beállítva a szerveridő ( pár perccel későbbi időpontot jelez a fórum, mint amennyi valójában van ).
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Bjørgersson
félisten
válasz Fecogame #6196 üzenetére
Nem pont fordítva?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz #65388800 #6198 üzenetére
Legalább annyiszor lesz is még.
-
veterán
Sziasztok,
Miért van hogy egy feltöltött képet az oldal a megnyitáskor elforgat? Erről a képről lenne szó.
Ha beillesztem képként, akkor a kis képen úgy mutatja ahogy kell, de ahogy rákattintok, elfordítva jelenik meg. Windows-ba is rendesen jelenik meg.Köszönöm!
Amúgy itt van az a hozzászólásom, aminél ez a gond jelentkezik. Ugyanakkora a felbontás a másik 3 képnek is, és azokat jól jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest