Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Earl_Muttley #43904 üzenetére

    Nekem: X201, X220, én raktam mindkettőt össze a "van egy működő alaplap meg alsó burkolat meg még egy-két dolog"-állapotból közel 100%-osra. (Ja, mindkettőben IPS/AFFS kijelző, maximálisan beletehető RAM, illetve SSD van.)

    Barátnőmnek T500 (nagyobb felbontású kijelzővel, váltható VGA-val), apáméknál X301, anyámnál T60 (IPS kijelzővel). Bátyám egy csak Intel GPU-s T500-at vitt magával a február eleji látogatása után vissza Németországba, mert kellett neki egy noti. (Mindegyik megtömve SSD-vel, az X301-et kivéve maximális beletehető RAM-mal.)

    Van egy megdöglött T21 és egy darabokban lévő X61 tablet a ládafiában, azokkal kéne kezdeni valamit. Meg rohadt sok alkatrész, ami megmaradt más Thinkpad-ek után.

    Úgy húsz-huszonöt Thinkpad ment át a kezeim között. És nem, nem vagyok szervízes, ez csak hobbi, meg fejlesztgetés a családban. Könnyű őket karbantartani.

    #Thinkpadporn bejegyzésünket olvashatták.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák