Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Melack #25383 üzenetére

    lejárt a gari, cseszhetem, hülye voltam, elodáztam.

    zárt házas 2,5"-os samsung m2, aquába szólt a gari.

    szvsz forrasztva van az usb csati rajta, nem lenne érdemes szétszedni.

    @bitpork: nem egészen biztos, csak sejtem, a 2,5"-osok sajátja, hogy nincs hozzájuk külön táp, pedig igényelnék, mert adott esetben felpörgetéskor bekérik a specifikáció szerint szükséges 1000mA-t. mivel az usb2 elvileg megbírja portonként az 500mA-t, ezért ennek nem volna szabad gondot jelenteni, de 2 usb port már nem biztos, hogy le tud adni 2x500-at. Akár az alaplap miatt, akár a táp miatt, ez elméleti teljesítmény, a valóságban a többség nem adja le.

    Erre megoldás lehet, ha nem egymás mellé eső portokba teszed, hanem átlósan, de nálam ez sem segít, meg megoldás, ha egy slotos külön tápos usb vezérlőt veszel, ezért is vettem usb 3-asat, mert ott már nagyobb a specifikáció szerinti tápellátás, de ez is egy bizonytalan dolog, mert usb 2 módban valszeg ugyanaz a kehe, mint a sima 2-eseknek.

    Lehet mechanikai hiba is, de akkor soha nem indulna el, ez meg indul, csak alváskor nem mindig tud ébredni, meg ha nagyobb állományt másolok több 10 percig, akkor is egy idő után felakad a szeme. Szerintem táp, mert amúgy ezek nem rossz hdd-k.

    @Dr.Zoo: van rajta 2 usb csati?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák