Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #124401 üzenetére
FYI: "ne rontsd más üzletét akkor sem, ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod!" (PH! ÁSzF/Alapelvekből idézve).
Amennyiben ez nem tetszik, kérlek, picsogj a szabályhozóknál.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #124402 üzenetére
Igen, az valami egészen értelmezhetetlen bődületes baromság volt, normális ember nem siet közölni a világgal, hogy az általa látott hirdetések 99,99998%-a nem felel meg az igényeinek, mert egyik sem zöld bicikli.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Na jó, lelövöm a poént, trollkodok, csak hiszek abban, hogy szmájlik nélkül jobban üt.
-
Tim82
félisten
válasz MasterMark #124407 üzenetére
Ó, hát persze.
-
Earl_Muttley
őstag
Meghoztam az új üzletrontanivalót!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Tim82
félisten
válasz Earl_Muttley #124409 üzenetére
Drága. Én hasonló paraméterekkel sokkal olcsóbban vettem L450-et.
Vateráról, 12k-ért - igaz, nem volt kijelzője, memóriája, ép billentyűzete, háttértára, WWAN kártyája, töltője és az alsó burkolata is törött volt, valamint i5-4300U procis i5-5300U helyett. De akkor is.
-
dptrsk
addikt
Én is ajánlanék,: iPhone 12 64GB White független 3 év garancia
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Galaxy Watch LTE. Link fent.
Omegara gyujtok.I humbly and respectfully decline™
-
darvinya
titán
Vegyétek városi cirkálót. [link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
törölt tag
Eladó dolgaim:
- OnePlus 8 Pro 5G Glacial Green 8/128 GB eladó! 2 db! Garancia! [link]
- CELESTRON SCTW-70 csillagászati távcső eladó! Kiegészítőkkel! [link]
- EnjoyWarm Infrapanel D-IC600 eladó! 5 év garanciával! [link]
- EnjoyWarm Infrapanel D-IC360C eladó! 5 év garanciával! [link]
- Eladó Chuwi Hi8 Se és Samsung SM T-230 tablet! 2 db kerül ennyibe! [link]Mind átvehető Budapesten, a két tablet csak jövőhéten keddtől.
Illetve egy nem eladó dolog, amiben segítséget kértem már:
- Kriptovalutás csalás áldozata lettem, segítséget kérek! 150-300k jutalom! [link] -
MasterMark
titán
-
Mercutio_
félisten
Skacok, X. ker. Szállás utca Bihari-Kőér közti rész, ha ez érdekes) milyen környék? Ismerős néz arra lakást, és engem kérdezett
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz MasterMark #124422 üzenetére
Tudom, csak mégis ott van a bizonyos hátha.
-
MasterMark
titán
válasz #04441088 #124424 üzenetére
Egyébként függetlenül attól, hogy a csalás kriptopénzben történt, attól még ez a rendőrség dolga. Szóval nyugodtan tehetsz feljelentést. A pénz mondjuk nem fogod úgy sem vissza kapni sajnos. Illetve az itthoni rendőrség sokmindent nem fog tudni kezdeni egy külföldi csalással. Esetleg felveszik a kapcsolatot az ottani hatóságokkal.
Switch Tax
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #124423 üzenetére
Kábé a helyi kínai negyed vagy legalábbis annak közvetlen környéke. Kevés zöldterület, sok raktár meg céges telephely.
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #124428 üzenetére
Én is ezt mondtam google streetview alapján, de mondom azért kérek némi megerősítést
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz MasterMark #124425 üzenetére
Ma hívott egy rendőr, elküldtem nekik néhány napja mindent, elvileg 2 héten belül keresni fognak a kollégái. Valami olyasmit magyarázott, hogy kell egy felmérés, külföldi rendőrséggel együttműködve, hogy kb hány ember lehetett megkárosítva, hányan tettek erről bejelentést, illetve valahol az urgenek fel kell vennie a pénzt...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üzletrontható monitor topikkedvezménnyel
ÚJ | 24 collos Acer B247Wbmiprx | 1920x1200 IPS | 3 év gari | 44.444Ft |"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
rizso
addikt
válasz Mr.Csizmás #124431 üzenetére
Üzletjavító hsz
- Dönthetőség: -5°~ 25°
- Forgathatóság: +/- 45°
- Magasság állítás: 120 mm
- Elforgathatóság (Pivot): +/- 90°
- VESA 100 x 100 mmSzerintem ezek is hasznos infók, beleraknám a hirdetésbe
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
macilaci78
nagyúr
-
rizso
addikt
Olympus M.Zuiko 45mm F1.8 m4/3 objektív keresi új gazdáját
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ReFleXx
addikt
válasz Mr.Csizmás #124431 üzenetére
es mennyi a topikkedvezmeny?
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
werszomjas
addikt
Ładó
LG TV - 32LG2000 - 32" - Topik ár: 20k (Pesten belül szállításban tudok segíteni)
Remax RM-C37 - Wireless QI vezeték nélküli autós tartó + töltő - Topik ár: 5k
[ Szerkesztve ]
üdv
-
törölt tag
Multifunkciós, 15 az 1-ben USB teszter, Type C-s eladó. 2500 pénz. [link]
-
törölt tag
válasz macilaci78 #124443 üzenetére
Írtam.
-
törölt tag
válasz MasterMark #124445 üzenetére
Ez alapján 15. [kép]
De mindegy is, jó áron is van, a kínai marketing ilyen.[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Dell Latitude 7390 eladó!
- 13.3" FHD matt IPS ÉRINTŐKIJELZŐ vékony kávákkal, gyönyörű élénk színekkel, teljesen kihajtható zsanérral/fedlappal, 10 pontos érintés-érzékeléssel
- Intel Core i5-8350U 4/8 magos processzor 1,7-3,6GHz 6MB cache
- 16GB DDR4 memória
- 512GB SSD
- eredeti Windows 10 PRO, frissítve, használatra készen
- magyar világítós billentyűzet
- gyári Dell töltővel és tápkábellel
- gyári Dell garancia 2022.07.24-igEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz macilaci78 #124448 üzenetére
Bezony, ez elég jó cucc. Emlékszem, mikor még a boltban először adtam el ilyet br 600-ért, és kellett bővíteni, tesztelni ügyfélnek, már akkor megfogott ez a gép, és az is pont ilyen matt IPS érintős változat volt
-
macilaci78
nagyúr
Holnap az Árkád tetőparkolójában találkozok egy ismerőssel, P3 szint. Jól sejtem, hogy itt lehet felhajtani?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest