Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PÁ 2
csendes tag
Sziasztok. Ami ezt illeti a páros filmjei felülmúlhatatlanok, imádom őket.
Legyen ez a topik nosztalgiának, ahol a rajongók megoszthatják egymással az élményeiket, és ajánlhatják a filmet annak, aki még nem látta (mindet) - van ilyen?
Nincs valakinek tippje, hogyan lehetne megszerezni néhány filmjüket? A Kincs, ami nincs, a Bűnvadászok, az És megint dühbe jövünk és a Nincs kettő négy nélkül érdekelne. Kösz minden segítséget.
[Szerkesztve. - peterkeT] -
Vangelis
nagyúr
Apám... anyám....egyre jobb a PH!-.. grat
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
mayerlaci
senior tag
Szerintem is fasza gyereketk birom őket bár kicsit régiek de attol még jók
Vedd meg a boltba. -
Grass
aktív tag
Kiskoromba rengeteg Bud Spencer és Terenc Hill filmet láttam, és még ma is szívesen megnézek egyet kettőt ha épp adják a tv-ben. Tényleg jó
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
DigitXT
nagyúr
válasz Silencer83 #5 üzenetére
Úgy is van, bár én még csak kettőnél tartok, de néhánnyal még szemezek...
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
parandroid
nagyúr
TACSKO - 999,-/db
Illetve: Bővebben: link és Bővebben: link.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Digital
addikt
válasz parandroid #8 üzenetére
Szegeden a Teszkóban van valami menü a büfében,ha azt veszed választhatsz mellé egy Bud Spencer-es filmet
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
parandroid
nagyúr
Ennek örömére a témát zártam, lehet válogatni az ajánlatok közül.
Szerk:
Miután felmerült az igény, hogy jó lenne egy topik, ahol a rajongók eszmét cserélhetnek az adott filmekkel kapcsolatban, ezért a topikot megnyitom újra.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
DigitXT
nagyúr
válasz parandroid #10 üzenetére
Köszönöm az újranyitást! Remélem a ''holvegyükmeg'' témát kitárgyaltuk.
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
őstag
Nagyon jók ezek a filmek, visszahozzák a gyerekkoromat. Azt is szeretem ezekben a filmekben, hogy nincs bennük semmi kegyetlenség, a gonoszok is viccesek. ''Bunkó vagy Baxi.''
The Amiga, Born a Champion
-
DigitXT
nagyúr
válasz Intelligencs #12 üzenetére
Én is úgy jellemezném őket első körben, hogy tök aranyosak! Eddig ugyan csak a ''Kincs, ami nincs'' és a ''Nincs kettő négy nélkül'' van meg az emlegetett DVD-s kiadásban, de nagyon bejöttek: csomó mindenre pl. már nem is emlékeztem. Szerintem a képminőségükre sem lehet panasz: a TV-t veri. Sok extra nincs, de a menü is jópofa, nem bántam meg, hogy beszereztem őket. Bár 10 lehet, hogy sok lenne egyszerre, de majd idővel csak bővítem a ''gyűjteményem''. Mod #14-re: elvileg már nem arról szól.
[Szerkesztve]https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Dilikutya
félisten
Tényleg ne a filmek kereséséről szóljon a topik: Bővebben: link
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djyuri
őstag
válasz parandroid #8 üzenetére
Már küldöm is pomázi barátomékat.....Mind megveszik
És így hozzám is eljut -
joey7
őstag
válasz parandroid #10 üzenetére
mod.
inkább megtartom a véleményemet magamnak...
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Jobbra fel, mert nagy rajongójuk vagyok.
Üdv:
Márk -
Dufresne
addikt
Énis nagy-nagy rajongó vagyok, végülis ezeken nőttem fel énis
Valóban talán a legnagyobb varázsai a mai filmekhez képest, az egyszerű mulatságossága és, mint már említettétek, hogy nincs benne a ami értelemben vett gonosz figura, csak jó és bugyuta esetlen rossztevő -
parandroid
nagyúr
válasz Dilikutya #14 üzenetére
Hogy valóban ne így legyen, átírom az első hozzászólást. Az említett témákat láttam, én is a keresővel kezdtem, hogy hagyjam-e, de azok piacos témák, a topiknyitó pedig üzletet keresett, ahol megvehetné a filmeket. Én pedig csak azért tudtam ajánlani, mert én is ott vettem őket. De most már ez is mindegy.
-
nagyúr
ha valakit érdekel, az indexen van egy BS&TH topic, és már 3000 hozzászólásnál tart, sok téma ki lett vesézve...
Bővebben: linkPleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
nagyúr
Szeretném felhívni a fórumtársak figyelmét, hogy ha csak chatelés lesz, a topikot újra zárom, erre ott az off-topic (ami ugyan újabban kicsit valóban nagyon off).
-
Shalala
senior tag
regebben en is szerettem ezeket a filmeket, viszont most mar zavar (nem tudom eszrevettetek e), hogy tok mindegy milyen nemzeti unnep van, mindig ezek mennek a tv-ben, az unnephez melto musorok helyett.
Evvel nem a filmeket akarom szidni, hanem a kereskedelmi tv-k hozzaallasa, ami nem tetszik.
Persze ez nem idevalo -
Manitou
addikt
válasz parandroid #26 üzenetére
Nehogy komolyan vedd már a kérdést. Ott volt az idézet. Ezt Bud Spencer gyakran mondogatja filmjeiben.
-
Dilikutya
félisten
Nemrégiben felfedeztem egy zavaró eltérést a régen a királyi egyesen leadott, és a DVD-s Kincs ami nincs között. A DVD-ről hiányzik az a jelenet, amikor Charlie és Alan a tengerparton áskálódik a kincs után, és végül a szakadó esőben találnak egy sírt is a pálmák alatt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
PÁ 2
csendes tag
válasz Dilikutya #30 üzenetére
Ja, erről én is hallottam. Állítólag azért ''kellett'' kivágniuk, merthogy azzal a jelenettel nem férne be a 12-es köröcskébe. De szerintem ez baromság. Most az a rész nem volt valami Isten tudja milyen terror. Ehhez képest, ha a Helyszínelőket nézem, akkor annak 26-os korhatárosnak kellene lennie (ha létezne olyan).
-
Markgx10
őstag
Ki a kedvenc mellékszereplőtök?
Nekem Ricardo Pizzuti, az egyszerűség kedvéért Jeff, Salvatore Coppola stb. neveken jelenik meg, nálam ő a csúcs
Üdv:
Márk -
PÁ 2
csendes tag
Ami azt illeti, őt is kedvelem, meg Sal Borgese-t
Bővebben: link,
de nálam Claudio Ruffini, alias Bugsy felülmúlhatatlan, ő a király!!!
Bővebben: link -
-
PÁ 2
csendes tag
Ja, ezt meg most találtam, ugyan olasz az oldal (mi más is lenne), de tele van sok-sok képpel, mp3-al, midi-vel stb...
Bővebben: link -
PÁ 2
csendes tag
Nekem egyébként az tetszik ezekben a filmekben, hogy egyrész bunyós, de nem az a gyilkolós-verekedős típus, mellesleg humorosak, és a két sztárunk mindig ugyanazt a karaktert hozza.
-
PÁ 2
csendes tag
-Neem páncélautó, neeeem..
Baang!!!!!
-Páncélautó igeeen!
Mamma akkorákat lekever Anulunak, hát az fergeteges... -
<MZ/X>
őstag
Hogy nekem ez eddig nem jutott eszembe. hatalmas Bud Spencer rajongó vagyok. Juhééé. Van ilyen topic is. Gyakrabban fgom látogatni a PH-t az biztos. De mostanában sjan nem játszák a filmjeiket
Original's never fit - Socket 370
-
Vigneau
félisten
Húúú... De nagy örömmel fogadom én ezt a topikot. Végre vannak rajtam kívül még sokan, akik az amerikai filmdömping mellett még látnak fantáziát gyermekkorunk menő filmjeiben.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
- HP 250 G4 i3-4005u/4Gb/AMD R5+Intel HD4400
- KERESEK! Asus ROG Strix RTX3080 O10G V2 GAMING videókártyát!
- Adidas S-es póló
- eladó komplett gép ,pár éve csúcskonfig volt.(ryzen 3600,rx580 8 gb,16 gb gskill ram,minőségi ház)
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen