Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz DM-Fan #10030 üzenetére

    Lehet kapni lejátszót 3 millióért is, szóval aki a CXUHD kellemesen baráti árát soknak tartja, az nem kompetens, elmehet a....
    Éppen az ára miatt jött képbe, hogy olyat kellene venni. Nálam is, nem csak főszerkesztő uramnál. Szeretném nyugdíjazni az öreg, ámbár kiváló Pioneert, mert bármelyik pillanatban megadhatja magát az olvasófeje, amit cserélni gazdaságtalan lenne. A Dune bitstream hangjával sem vagyok elégedett, ami minimálisan hallható és zavaró egy felső középkategóriás házimozi erősítővel, ellenben csúcskategóriással már szinte bántó. Ezért egy készülékkel szeretném megoldani a CD- (SACD, DVD-A egyáltalán nem izgat) és a Blu-ray-, valamint fájl alapú lejátszást. Nyilván nem fogok olyanért pénzt kiadni, ami gyengébb minőségben szólaltatja meg a CD gyűjteményemet.
    Mikor, hol állítottam azt, hogy a CXUHD és az OPPO 203 nem minőség? Mikor és hol említettem OPPO 205-öt?
    Miért nem hiszel a végrehajtott vaktesztben? Mindkettőnknek az volt a célja, hogy CXUHD-t vegyünk, mert nagyon kedvező áron kaptuk volna meg. Annak örültünk volna igazán, ha jobb a CXUHD hangja, mint amihez hasonlítottuk. Azt vártuk, azt reméltük, mert a régi CXU nagyon tetszett mindannyiunknak.
    Itt van nálam egy Denon DBT-3313UD, az is jobb hangú, mint a CXUHD, viszont médialejátszóként szinte nulla, ezért szóba sem jöhet.

    (#10031) Joshi
    Valamit csúnyán félreértettél, olyat soha nem állítottam. :(
    Nem tehettem, mert a közelemben sem volt OPPO 203, sem a képét, sem a hangját nem ismerem.

    (#10026) Joshi
    Annyira azért nem vagyunk ostobák, hogy a bemenetek, kábelek, merevlemezek, CD-k megcserélését kihagyjuk a tesztelés során.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák