Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
a leggyorsabb szintezés ahhoz képest hol álltam a lecture building 2. szintén volt akkor kellett 30k kb a szinthez, a mobok adtak ott 1300-at három ütésesek. Szóval két kör max 10 perc egy szint volt mert 10-et le lehetett ott vágni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #3555 üzenetére
mondjuk egyszerre 25 lehet most nálam a rúnával. Én mindig csak azzal törődtem, hogy a 20 meglegyen. Azt central yarnhamban termelem ki. Egy gyors kör ha mindenki azt dobja akinél erre számítok (együtésesek már, na jó a farkas 2) Két dagi a lift előtt 4, dagi a hídon 2, két farkas 6. Ez 12 egy körre, ha szerencsém van az épületben lévők közül is dob valaki.
Tárgyra szinte soha nem költöttem blood echot, talán csak molotov
-
Woodslave
félisten
-
YAKEN
aktív tag
Ha hívsz segítséget sokkal könnyebb egy boss, hiába van több élete. Néha oda kell verni, hogy rád is figyeljen és ne murdeljen el hamar az npc, utána megint te jössz. Csengettyűvel meg gyógyítani is lehet őket szóval nem igen van nehézségi faktor úgy. Talán csak az amygdala az ahol semmi értelme a segítségnek mert csak több kárt okoz.
-
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #3573 üzenetére
egyik se.98-ak kari, NPC (én meg azt vettem észre amit YAKEN írt hogy inkább segít mint nem - most is túlélte) meg maxra fortified fegyó gemekkel 180+220-as sebzéssel meg fire papír (mondjuk abból csak egy volt) Arról rakjak videót hogy elsőre ment?
Videó nincs de majd legközelebb csinálok ha boss lesz hátha akkor meghalok 100x mint ahogy korábban és akkor majd ezt se lehet elhinni. Távolt álljon tőlem hogy arcoskodjak csak örülök. De bennem van hogy persze NPC-vel de mindegy. A 3 szellemet is 2 npc-vel öltem le.
Továbbra sem gondolom hogy tudok játszani, inkább erő meg szerencse. Hidd el ugyanilyen örömmel ha nem nagyobbal írnám be hogy 100-ikra lett meg. De akkor hallgatok mostmár.
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
válasz Woodslave #3574 üzenetére
En sem meg szerintem Ulthanito sem arra utalt, hogy arcoskodnal, csak en szemely szerint le vagyok nyugozve.
NPC summonok is teljesen okek, nem kell bedolni a nagy git gud memnek amit a community szokott veluk kapcsolatban eloadni, de ha sokat jatszol ilyen jatekokkal egy ido utan tenyleg inkabb hatraltatnak, mint segitenek.
-
YAKEN
aktív tag
válasz #10186752 #3573 üzenetére
Semmi őstehetség nem kell hozzá, ha hív az ember npc-t. Ha meg nem élik meg a végét, akkor sincs gond. Ha leszedte az ember npc-vel a boss életének 80%-át, onnan már csak megy. Én chalicben szoktam hívni, ha van lehetőség és sokszor túlélik a csatát, főleg mióta gyógyítani is tudom őket.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
ok csak szeretem ezt a játékot szeretnék jól játszani - de nem tudok. Higgyétek el nincs igényem arra, hogy nickneves fórumokon kamuzzak hogy menő legyek 41 évesen ez már annyira nem érdekel nem is szoktam.
ahol lehet vittem npc-t. És ami boss úgymond megvolt igazán az a szoptatós dajka. A one reborne-t is elsőre vertem le úgy hogy egyetlen boszorkányt nem öltem meg. Általában azt se tudom hol vagyok.
De megigérem ha lesz ng+ akkor soha többé nem viszek npc-t mindent egyedül csinálok meg
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
válasz Woodslave #3578 üzenetére
Én is hívogattam be npc-t első végigjátszáskor, ha van rá lehetőség miért ne. Viszont NG+-ban nekem már nem adta meg a lehetőséget, nem tudom ez függ e valamitől hogy lehet őket hívni vagy sem de nekem már nem voltak ott. Persze ment nélkülük is, aztán Ludwig-nál elakadtam, ng+-ban már nem viccel . Egyelőre rá is hagytam, most amúgy is van más amit pörgetnem kéne.
-
BOBAKILL
őstag
Az "Agyat" ha leereszted a mélybe akkor elmúlik a frenzy, ő nyomja nem a Mikulás bácsi.
Amúgy a halálfejes kövek közt és ha nem lát az agy akkor nem kapsz frenzyt. De gondolom erre rájöttél már.Mindig eszembe jut ez a videó ha arról van szó kinek milyen nehéz vagy könnyű a játék. Van BB dance pados videoja is. Nyuszis papucsban bakker..
[ Szerkesztve ]
-
mttssz
senior tag
Shadows of Yharnam, 2/2 alkalommal elsore. [link]
-
Woodslave
félisten
Na pl a lúzer kék ufók pl egyszer megszivattak
-
Woodslave
félisten
Na tessék Mariat nem tudom kinyirni az istennek ezaz de
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Viszont a halász falu kezdi felbaxni az agyam
-
Woodslave
félisten
Remélem vmi gusztustalan szörny boss lesz. Az ember formákkal nem vagy nehezebben boldogulok. Mondjuk ilyen még nem volt hogy azért lépjek ki mert pályán akadok el. De fáradt is voltam. Majd talán ma
Próbáltam párszor a huntert a katedrálisban na az el se tudom képzelni hogy kell leverni
-
törölt tag
válasz Woodslave #3578 üzenetére
Figyelj, ez nem faszméregetés, hogy kinek mi hogy megy. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, megosszuk az élményeinket, nem pedig versenyezni. Ha NPC-t viszel, vigyél, lelked rajta, te játékod.
Én a te korodban biztos, hogy nem vittem volna, és azóta se. :-D
Ha neked így jobb, senkivel nem kell elszámolnod, a te szórakozásod.
-
törölt tag
Tegna este kicsit takarítgattam, levertem pár szerencsétlen bosst a csaliszban, vagy hatot, köztük a vakus pókot is. Utána a felszínen is megtettem vele, mivel már rá voltam melegedve, öt hat próba után meg is lett Ráadásul Tonitrussal, senkit soha nem vertem le azzal, csak ezt most, ezt a butát.
Aztán One Reborn is elhalt szegény, semmi értelme a boszikat leverni, mert lehet, hogy figyelni kell a tűzre, de nem kezd el őrjöngeni úgy. Ha levered, akkor viszont igen.
-
mttssz
senior tag
válasz #10186752 #3591 üzenetére
One Reborn is elegge pushover kategoria, korai NG korokon legalabbis, 2 perc libikokazassal (felvaltva utom a ket veget amit hagyja) fekszik.
Amugy nem tudom elozo alkalommal mit csinaltam (vagy inkabb mit nem), de az NG+ legelejen levo karakterem 82-es, a mostani, akivel epphogy csak megerkeztem Yahar'gul-ba, mar 83-as.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Na szóval még annyit akartam hogy nyilván igy hogy bizonyos bossok véletlenül sikerülnek kimaradok olyan élményekból amiket látok neten amikor már az idegbaj szélén verik lede azért én is megkaptam megkapom ezt is azt is. Cleric ugyan sokszor nem probáltam mert inkább erősebben mentem azon dolgoztam de qrvara nagy öröm volt mert el se tudtam képzelni hogy sikerül. Vagy a vérkutya
Néztem ezt a pwediepiet ludwignal annyiszor halt meg hogy 127 (!) szintre húzta a karit két npcvel ment
Na mindjárt visszatérek a kedves halász falucskába
-
Woodslave
félisten
Na már nagyon ott voltam hogy hagyom a faxba mert még eljutni is kínszenvedés volt. De levertem elsőre. Nem most tényleg csak hülyültem
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest