Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Igen, csak nem akarok úgy járni, hogy lecsúszok a dlc-ről. Bàr beszéltük, hogy akkor a dreamben ami megnyílik kapu, oda ne menjek be.
SemmerFH: jujj, ez nem jó. Mert ha így lehet bekerülni, akkor hogy jövök ki onnan, ha mondjuk túl durvák a körülmènyek ott nekem?
Vagy legyek kemény és onehiteljem kost a pics@ba?[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Weareus #4752 üzenetére
Ott is vannak lámpások, de szerintem is hagyd még a DLC-t, rengeteg tennivaló van még addig, Amelia a következő.
Ez talán nem spoiler, de a Dreamben lesz egy nagy és elég jól látható változás egyszer, én akkor DLC-znék.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Weareus
addikt
válasz Bad Pritt #4757 üzenetére
Ok. Vettem.
Indítottam egy új gamét, mondom közben csinálok egy skilles karit, akinek lesz arcane buildje is. Közben az első strengthes karimmal is haladok persze. Viszont az új játékban csomó szellemalak kelebólázik fel-alá. Huntetnek nézem őket. Na ezmiez? Van bármi jelentősége? Amúgy miért vannak ott?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Így van.
Az első játék el sem indul online módban, külföldi fórumon ránéztem, kiderült, hogy a chelice miatt. Ui. megnyitottam az első dungeont és csak utána próbáltam onlinr indítani, de nem ment...és másnál is az oldotta meg a problémát, hogy felszette a chalice-t.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
-
Weareus
addikt
Arcane buildet akarok, ha a spellekhez az kell. De az elején a játéknak nem nagyon vannak spellek, tehát kell a fegyó is. Vagy akkor nem értem. Van az a csápolós támadás mint Micolashè. Na, majd azt szeretném kipróbálni és felhúzni
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
sp8787
addikt
válasz Weareus #4763 üzenetére
Na az nem ugy mukodik ,hogy vmit tudsz hasznalni az akkor mar hatekony is.
Raadasul nemelyik tool 70 Arc utan jobban megy felfele azaz minimum 70 de 99 az amit Arcane buildnek lehet nevezni.Olyan Arcane build nincs ,hogy te tolod felfele a Skill-t utana majd meg az Arcane-t.
Vagyis van ilyen csak akkor nem fogsz tudni megallni 70,120,150 vagy ahol akarsz.De ,hogy leegyszerusitsem neked.
Egeszen pontosan 12 azaz 12 Skill az ameddig elmehetsz/lehet menni/erdemes menni. -
Weareus
addikt
Nem mondom azt, hogy értem, de kezdem kapiskálni. Akkor arcane buildnél csak azt érdemes húzni, meg persze a hp-t. Skilles fegyónál a skillt, strengthes fegyónál a strengthet. Hp-t persze mindenhol érdemes húzni. Endurance sem kell nagyon arcane buildnél, gondolom. Viszont mi a helyzet a bloodtinge-dzsel? Az ugye a pisztoly, de mivel a spelleket lőszerből süti el, akkor a bloodtinget érdemes húzni arcane buildnél v. nem?
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz Weareus #4766 üzenetére
Arcane build-nel nem emlekszem skill-es fegyverre es mivel a strength es fontosabb ezert a skill-el nem kell foglalkozni. A skill-t azert kell max 12-ig mert van par fegyver amiehz annyi kell.
A skill-bol nincs AByssaal a strength-bol viszont van amivel meg viszonylag alacsony Strength-nel is elge jol megloki.
Endurance kell vmennyi mert nem tudod allandoan csak a tool-okat hasznalni mert elfogy a bullet.Bloodtinge-nek ehhez semmi koze csak annyi ,hogy ott is loszert hasznalsz. A tobb loszerhez meg a megfelelelo runak kellenek.
Egy pelda, BL155-nel a summoning range az BL113-219.
Pure Arcane BL156 -
-
Weareus
addikt
Közben lement ma reggel a három árnyék. Nem vészesen nehezek, bár kb. 6-ik nekifutásra lettek meg. A hozzájuk vezető úton az erdőben mondjuk több halálom volt...
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz Weareus #4768 üzenetére
Ami hasznalhato es amire felnyomod 99-re az Arc-ot mind S skalazodasu lesz.
Nem az a lenyeg hanem olyan fegyvereket tudsz csak jo ideig hatekonyan hasznalni amiket konvertalni kell. Azaz physical-bol Fire/Bolt-ra ,az elejen Arc-ra nem is tudsz es Bolt-ra is csak kicsit kesobb. De ezekkel nem is kell foglalkozni Fire kell a Bolt/Arc gemeket meg a chalice-ekbol. A chalice-ekben kellhet meg bizonyos reszen physical ha nem vagy megfelelo szinten vagy nincs Bolt fegyvered vagy shortcut-olsz.Lenyeg a lenyeg a jatek legeslegeslegelejen meg tudod szerezni a 2 legjobb Arc fegyvert Saw Cleaver, Saw Spear a Spear mindket alakban serrated.Ha nem tudod ,hogy kell shortcut-olni akkor az elso Fire gem-ig varnod kel amig Fire fegyvert tudsz csinalni.
A Split Damage fegyvereknel kicsit mas a gem-ezes.Viszont ezekbol kettot erdemes felhuzni mert nagyon jok.Ezeknek nem irom le a nevet mert spoiler.
-
Weareus
addikt
Mondjuk, hogy értem. Kezdőként nekem ez elég összetett stratégiának tűnik.
Más. Tegnap lement a bárgyú pók. Mindennek nevezném, csak könnyűnek nem. Tízszer biztos meghaltam, de ez csak a türelmetlenségem miatt volt. Közben bementem a dlc-be, de csak annyit, hogy meggyújtsam a lámpást. Most mehetnék már ott is, meg Micolashoz, de ott van Amygdala is.
Amygdalánál érdemes valami buffot kenni a fegyverre?
(Bolt, fire)Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Brenor
aktív tag
50+ vit és str mellé érdemes más statot is fejleszteni? Emellett a skillt is fejlesztettem, mert az is ad több sebzést az 40+-os eddig. Endurancem 30 és nem tudom érdemes e még fejleszteni. Főfegyverem egy +10-es whirlging saw.
-
Bad Pritt
félisten
Someone Remade Bloodborne's Yharnam IN 2D Including Boss Fights! - Yarntown Full Playthrough
Rohadt idegesítően néz ki, de azért impresszív.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Weareus
addikt
Közben letoltam minden obligát és opcionális bosst is az alapjátékban, kivéve az endinget. Meglett a 3 db köldökzsinór is. Elkezdtem a dlc-t. Na, mondom csak ne Ludwighoz keveredjek először. Mert az nehéz boss. Kb. huszadik nekifutás után már csak az volt a vágyam hogy egyáltalán eljussak az első bossig, még ha Ludwig is lesz. Végül Ludwig elsőre meglett, a végén már-már sajnáltam. Két potim fogyott. Aztán mentem Laurence-hez.
Negyedik nekifutásra mondom: ezmiez?
Durva volt nagyon. Végül hatodikra lett meg, de akkor is npc-vel, 2 db pellettel, 2 db bolt paperrel és 1 db vialom maradt a végére. A 2nd fázisban örültem, ha a támadásainak a kidodgeolására volt elég staminám, nem hogy visszaütni. Ha mégis sikerült, akkor meg eltalálni...eh.
Mindegy, végül lement. Nem vagyok rá büszke csak meglett.[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Kos maradt hátra. Tegnap belestem hozzá. Hmmm. Így az első húszon akárhány kudarc után is azt mondom, hogy bőven verhető. Ö viszont az a boss, akinél 100%-ban ott kell lenni a játékban. Érdekes módon 90%-ban az a baj, hogy a staminám fogy el. Ha beüt egy kombót és betalál mind, az mondjuk simán insta.
A perry elég kétélű dolog nála... Asszem a backstabra meg a szóló beütésekre fogok rágyúrni.[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Legalább 200 kudarc után végre siker, elküldem az anyukája után a szegény árvát. Egy két részből álló esszét kellett ehhez levázolnom fejben. Első rész: első fázis. Második rész: második fázis. Az egyes részekben a fejezetek a movesetjei voltak és az, hogy melyikre hogy reagálok. Lépésről lépésre kellett kijavítani a hibáimat, de megérte. Ez egy jó bossfight volt, méltó befejezése egy souls-játéknak.
Jöhet az ending, a chalice-k folytatása (4-ik jön), majd egy insta new game +.[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Köszi.
Aha, coopban szupi lenne chalicezni de sajna - ahogy azt már korábban jeleztem is a topikban - nálam nem is indul el online a játék, legalább is ez az első. A második karimmal meg sehol sem tartok. Nem tudom, hogy mi lehet a hiba. Rátúrtam külföldi fórumon és ott valakinek az segített, hogy felszedte a chaliceket. Ezt én is kipróbáltam, de nálam sajna nem oldotta meg. Szóval most másodszor rakom le őket. Azért ránézek még, hogy mi lehet a hiba. Ha kiküszöbölődik, dobok egy privit.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Brenor
aktív tag
Én szívesen nyomnám valakivel coopban a chalice dungeonokat, mert egyedül elég unalmas. Brenor89 a psn címem, ha gondoljátok felvehettek. Elsősorban strentghes gemek miatt kéne.
-
Weareus
addikt
Micolash 2nd phase gömb spelljeit hogy lehet kimozogni? Ng+1-ben instakill lett, első végigjátszáskor túléltem. Úgy látszik a játék többet erősödött, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
válasz Kvelstadt #4782 üzenetére
Köszi. Közben lement. Annyi, hogy érdemes közel lenni hozzá, akkor nem használja a gömbszikra varázslatot, csak a polipkar-támadást, meg próbál ütögetni pár horgot. Logarius jön. Kemény menet lesz.
.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Üdv. Ng+1-ben vagyok, most vertem le Ludwigot. Feltűnt, hogy a quick itemek között sem a bolt sem a fire papert nem tudom használni. (Pelletet igen). Ha rájuk nyomok csak kotorászik a karakterem a farzsebében. Pedig mindkettőből van nálam. Halványabb is az ikonjuk a bal felső sarokban. Ez miért van?
-
Weareus
addikt
Köszi.
Közben feltoltam az arcane-t 99-re, többi statom 50-es, kivéve a blodtinge-t, azt 25-ig nyomtam, hogy meg tudjam idézni azt a földből feljövő kígyót. Mondjuk poén, hogy van ilyen is, de kb. ennyi.
Arcane builddel tényleg könnyebb lenyomni Laurence-t, de mondjuk annyival nekem nem volt könnyebb, hogy első nekifutásra meglegyen.
Kosnál meg megint szívok.
Hiába, a magasabb statok nem helyettesítik a játéktudást...[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
NG3-ban vagyok, Vicar Amelia után. Úgy akarnék menni, hogy Djurával barátok legyünk. Ehhez Unseen Village felől kell Old Yharnamba menni, Darkbeast Paarl-t kell lenyomni. Ahhoz viszont, hogy Unseen Village-be kerüljek, el kell kapjon a zsákos ember, ui. a Cathedral Ward-i elsö lámpánál az oldalajtó, amin Unseen Willage-be lehetne kutni csak a Bloodstarved Beast likvidálása után nyílik ki, tehát ez az út nem jó. A zsákos emberek viszont még sehol. Kérdés: melyik esemény triggereli, hogy ők megjelenjenek?
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Lehet, hogy így van, köszi. Én azonban most Unseen Village felől szeretnék menni, ez is a terv része. Nem értem, hogy a zsákos emberek miért nincsenek még ott Cathedral Wardban. Azt hiszem, marad az, hogy megküzdök Rommal, mert utána kinyílik Cathedral Wardban a két csuklyás fejszés enemy mögött lévő ajtó, ami Unseen Village-be vezet. Romhoz meg ha jól emlékszem Forbidden Woodson át vezet az út. A Forbidden Woodsba nyíló jelszavas ajtó pedig Vicar Amelia halálával unlockolódott.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Közben kiderítettem, hogy Cathedral Wardban a zsákos ember szintén csak a Bloodstarved Beast legyőzése után jelenik meg. Forbidden Woodsban viszont már előtte is ott van. Ez lesz akkor a legrövidebb út. Viszont ha Darkbeast Paarl legyőzése után zárva lesz az ajtó Old Yharnamhoz, akkor lehet, megint csak Romhoz kell menni akkor először.
Ki van ez találva jól...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Drp81
aktív tag
Endurance-t 40-ig érdemes felvinni, addig még kapsz staminát.
Szerk.: Amúgy rég voltam már itt, most NG2+, vége felé, full offline még mindig, Lvl286.
Platinázni akarok majd, de a chalice-ekkel még mindig nem bírok, a Watchdog szívat már egy ideje...[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
sp8787
addikt
Tudom.
Ha semmi mas nem segit akkor a sok kicsi sokra megy modszert probald ki.
Szembe allsz vele es mindig csak az orrat utogeted, erre legjobb a Saw Cleaver kinyitva.
Gyakorlatilag nem fogsz latni szinte semmi sebzest de egyszercsak be fog torni az orra.
A charge attack-al vigyazz, amikor behergeli magat akkor is ....ect.Easy mode = Arcane build + Call beyond + Bolt/Arcane fegyver
-
Drp81
aktív tag
Köszi az infókat. Megpróbálom majd.
Az igazság az, hogy az elmúlt 1-2 hónapban 3-4-szer póbáltam csak (DS1-gyel küzdöttem), de tudom, hogy előtte sokat szívtam vele, most újult erővel nekimegyek majd megint (most a DS1-ben akadtam el).
Ördögi kör ez...[ Szerkesztve ]
-
-
Drp81
aktív tag
válasz Kvelstadt #4798 üzenetére
Igen, megpróbáltam tegnap úgy, ahogy a kolléga mondta, hogy a fejét kell ütni szemből. Majdnem sikerült már, de a Ludwig's Blade nem elég hosszú (vagy csak rosszkor dodge-oltam hátra), és meghaltam sajna. De a Buriallal megpróbálom majd még, csak az nem sebez annyit. Meglátjuk
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Azért ez nem úgy van megcsinálva hogy bizonyos hosdzúságu fegyverrel és bizonyos sebzés kell hozza.
Le lehet azt verni tiny tonitrussal is.
Én mondjuk nem a fejét csaptam mert ha elnyomta a dash-t előre akkor esélyem nem volt kikerülni.
Így viszont kisebbeket sebződött tehát tovább kellett csapkodni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs