Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz nanamii_o #5301 üzenetére
Igen, itt Yahar'gulban két fajtája van a sokkezű csapkodós (üldöző), meg a vért köpő (köpős) "projectile".
Chaliceben pár helyen fordul elő, (Isz és Ihyll) de azoknak nincs virágládájuk.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Beretvás
veterán
már most tépem a hajam... esek kelek 180+ os szinten ng+1 en..
a kuzinnál a maradék hajam is kihullik majd..
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Most lett elegem ebből a retek játékból .. miazmár hogy ezt a tetves ludwigot nem lehet leölni
-
Weareus
addikt
válasz Beretvás #5311 üzenetére
Menni fog az, csak türelem.
Próbáld ütögetni a végtagjait, fejét --> stagger. Ha letörted a limbjét és tudod még ott ütni, bónuszsebzést kapsz. Tűz is fáj neki... Ha felugrik magasra, rohanj egyenesen valamelyik irányba, ne állj meg. [ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz Beretvás #5313 üzenetére
Pontosan.
NG to NG+ is the largest jump. NG+ to NG+6 is the same as NG to NG+, just spread over 5 other NG cycles. If you were to quantify it with numbers:
NG: 100%
NG+: 150%
NG+2: 160%
NG+3: 170%
NG+4: 180%
NG+5: 190%
NG+6: 200%Ahogy említettem azonban, ez nem lineáris. A játék eleje elviekben többet nehezedik, mint a vége.
Te most 50%-os emelt nehézségen kostólsz bele a DLC-be.
Kitartást.Forrás: (btw több külföldi fórumon is hasonló számokat hoznak...)
[link]P.s.: ja és gratula Ludwighoz.
P.S2: ja és még valami. Igazából ha sima ng-ben mentél volna a dlc-be se lett volna érzésre könnyebb, mert gondolom ng+-ban azért táplotál, lettek jobb gemjeid, etc.
Ilyen ez...[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Még valami.
Van itt egy BB boss (és mob) health points by new game cycle.
Ha megnézed itt is azt lehet látni, hogy a legnagyobb emelkedés ng+-ban van ng-hez képest, a többi ehhez képest marginális.
[link][ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Na elpicsáztam közben már Lady Mariát is.. ami utána jön az jól néz ki csak még nehezebb. pedig 25%-os gemek vannak.. ludwig +714 sebzés...
-
Weareus
addikt
válasz Beretvás #5316 üzenetére
Ha Maria után mész tovább, arrafelé nagyon nézz majd körül, lesz ott egy igen ritka és értékes item...
-
Beretvás
veterán
válasz Weareus #5317 üzenetére
Valahol egy blood rock valószínű. egyszer letolom a dlc-t többször nem kívánja a szervezetem. Bár Maria elég jó harc volt. Előtte a sok köcsög sokkal idegesítőbb volt.. vagy 1 millát vesztettem a sok halál miatt. Vagy le estem vagy agyonvert valami random idegbeteg.... .
-
nanamii_o
tag
Tegnap a játék végére értem. Hogyan lehetséges az,hogy a felhőalapú tárhelyről be tudtam tölteni a final boss előtti mentésemet? Tudom,hogy sokan platináztátok,de ti is úgy csináltátok,hogy kikapcsoltátok az auto upload-t a felhőbe és a final boss előtti mentést töltöttétek fel,1 ending,utána vissza stb vagy a pendrive-os megoldással vagy nem? De én nem nyúltam semmihez. Platinázni sem akartam,csak gondoltam megnézem kíváncsiságból. Ennek nem azonnal kellene működnie? Végigvittem és tölti fel a felhőbe is. A konzol tárhelyén percre pontosan ott volt az a mentés amivel már a new game+ ba voltam,mert végigvittem a játékot. Nem ennek a mentésnek kellett volna lennie a felhőben is? Ehhez képest az egy nappal koràbbi mentésem volt ott. Nem nyafogni akarok és tudom,hogy örülnöm kellene inkább csak olyan érzésem van mintha nekem nem úgy működne mint mindenki másnak és ez zavar..Bocsi az OFF-ért lehet ps topikba kellett volna.
-
Weareus
addikt
válasz nanamii_o #5320 üzenetére
Nem tudom, ez hogy működik, csak azt, hogy én háromszor kipörgettem a platina miatt, szóval én nem csináltam ilyesmit.
Elviekben a platinához ugye többször végig kell tolni, és aki ki akarja bekkelni, az állást ment ki, majd visszatölt, etc.
Ha te nem csináltál ilyesmit és 1 runban mégis platina lett, az nekem x-akta.btw akkor nem így kellene kinéznia az all trophy képnek?
(neked az all trophy-s képen még lakat van...?)
[kép][ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Félreolvastam, sorry.
-
Beretvás
veterán
Nyilván Kos is feladja a leckét...
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Beretvás #5328 üzenetére
Külön a DLC-t valóban nem éri meg megvenni, hacsak nincs masszívan leakciózva (ilyen 5 EUR környéke szokott talán lenni PSN-en?).
Vagy alternatíva a Bloodborne GOTY edition, az használtan 5-6k-ért kering, és tartalmaz mindentPSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Beretvás
veterán
mi kell ahhoz ,hogy 27% os gemeket tudjak farmolni?
-
Weareus
addikt
válasz Beretvás #5331 üzenetére
Attól függ, milyen chalice típusból akarod. (Pthumeru, Loran, Isz...) Az adott chalice fajtából frc-vel le kell tenni az adott root chalice-t.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
-
nanamii_o
tag
yharnam pthumerian queen trophy-Ez nagyon király trófea. Nehezebb mint az egész játék volt. A végén a csaj kemény lesz?
-
Beretvás
veterán
Nincs valami táblázat melyik fegyóba melyek a legjobb gemek?
Str scaling pl mit csinál?
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz Beretvás #5347 üzenetére
Gondolom a Heavy Abyssal miatt kerdezed.
Ezt letoltod > Build maker and gem/stat simulator
Itt meg tudod nezni melyik fegyvernel erdemes Abyssal-t rakni a 27.2 helyere.
En ebben tervezek/terveztem meg minden karakter-t elore.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest