Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Harom oramba telt ez a rohadek
A masodik fazisaba osszesen haromszor jutottam at. Ezen a szinten mar rohadt kemeny.
-
sp8787
addikt
0 Hit Run Guide - Bloodborne by SquillaKilla
-
törölt tag
válasz psycroptic #3910 üzenetére
Ezzel én is így voltam, amíg egy pillanatnyi elmezavar tegnapelőtt belekergetett, immáron harmadjára. A tíz körből csak harmadjára tolom a DLC-t, mert nem szeretem.
Próbáról-próbára éreztem egyre jobban, és bár egy őskáosz a movesetje, vannak benne ismétlődő minták. Óriási mázlim volt vagy négyszer, az első fázis végén még nem gondoltam, hogy meg fogom csinálni.
-
törölt tag
-
sp8787
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz #10186752 #3917 üzenetére
tényleg ez a brutál ezekben a souls like játékokban. Ha tudod hogy mikor hova mennyit (esetleg mivel) kell ütni akkor gyakorlatilag fél perc alatt lerendezed bármelyiket amivel normális ember órákat szenved (illetve normális ember nem játszik ezekkel )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
törölt tag
válasz BOBAKILL #3929 üzenetére
A nunaszag mentesites jol sikerult, negyedikre megvolt a kicsike.
Azt kell, hogy mondjam, hogy az egesz jatek egyik legkonnyebb bossa a dogos kiscsaj. Amugy o a felszopo kanaperol jutott fel az oratoronyba, vagy mas miatt erdemelte ki azt az elokelo helyet?
Elturtam magam utana Kosig, de nem mentem be hozza, pedig hallottam, hogy vadul csatolja fel a derekara a penetratort. Ugy voltam vele, hogy mivel patikaban nem voltam, analzsir hianyaban szarazon huzna be, amit azert nem nagyon szerettem volna, igy inkabb kikapcosltam a jatekot.
[ Szerkesztve ]
-
hanyi00
tag
-
hanyi00
tag
-
törölt tag
Na kerem szepen, Kos arvaja is ment a tobbi utan. Engem is meglepett, mert egyedul meg sosem vertem le.
Nagyjabol a tizedik probara lett meg.
-
Kingcold
aktív tag
10. alkalommal de meglett a kis ribanc:
[link]
Pont vele voltam fennakadva NG+ alatt. Megyek, megkeresem ott is. -
Kingcold
aktív tag
válasz #10186752 #3942 üzenetére
Az előző harcokban nem vittem be annyi sebzést egyhuzamban, h lehetőségem legyen a visceral attack ra. Lehet ez zavarta meg. Mármint, h hirtelen már csak cz (nem tudom nála van e harmadik fázis) 30% hp ja maradt. Mert ezelőtt ha lassan (második fázis) 50 %ig legyaktam, folyton szorta a sugarakat. Folytonos oldalra szökkenéssel megúszható. Ill. egy telitalálat még talpon hagyott, a 2. volt végzetes. 3x is elsüti ha olyan kedve van a pixxának. :-)
[ Szerkesztve ]
-
hanyi00
tag
4292egu2 glyph, Layer one pre-lamp bonus area végén blood rock.
-
törölt tag
Na, szerintem - egyelőre - BB karrierem utolsó bossát, Laurencet gyűrögetem, kevés sikerrel. Nagyon keveset harcoltam vele, nem ismerem még annyira a mozgását, és a második fázis, a csúszómászó az egyenesen értelmezhetetlen számomra.
Hanyi: Bloodletting lófaszt se dobott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest