Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolbi_30

    őstag

    válasz mikromanus #1005 üzenetére

    Full tri boss gear 3 silverert megvehető több mint 1 éve.Azzal a területek jo resze hozhato.Mirut epp nem lehhet vele vinni bar az is class fuggo de ol werewolwes sima ugy, vagy manshaum ezek a nodok fullra vannak rantva, szenne farmoltam oket es esett rengeteg kek gyuru a verfarkasoknal meg 3 rare.ugyan ez a kamasilvia jetikkel 2 fules esett a tobbi enchant stone meg trash.Caphrast meg gyartani kell vagy farmolni a gombakat, amihez szinten nem kell endgame gear.miruhoz is csak akkor kell ha egyedul farmolod.Csapattal siman jo az oasis is csak figyelni kell.

    Nekem van egy sorcererem lvl 62 282 Ap 310 DP vagy 270 ap 322 DP attol fugg hogy kutum vagy nouver van nala..Ezzel kb a 300 vagy a folotti apra optimalizalt terulet kivetelevel mindenhol ervenyesul. 1 pen itemem van a kzarka amulett. minden mas TET.
    Az ingyenes TRI ha valakit erdekel a jatek kb 2 ora alatt be van zsebelve.A gyuruk ovek nyaklancok most pl capotia ingyen adtak aktivitasert.(nyaklanc, ov, gyuru) Most mindennek lent van az ara, nekem a layten makos volt mert vettem trit 3 vagy 4 miliardert es beadta elsore a TeT.de most valami 6 miliard amikor csinaltam 11 volt.

    A sorci gearjet szoktam copyzni masik karakterre, ha megunom..

    [ Szerkesztve ]

    You want some birth control, you can smoke a cigarette.

Új hozzászólás Aktív témák