Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz fradi81 #4633 üzenetére

    "Ne hagyj ki engem a buliból. A torrentet csak én adhatom oda."
    Mitől az övé a cím, mert ő tárolja? Esetünkben senki se kéri rá. Simán meg tudjuk szervezni nélküle, nincs szükségünk senkire, aki tárolja a torrentet, mi készítjük el, mi osztjuk meg és mi töltjük le egymás között. A sajátunk, senkinek semmi köze hozzá. Ezerszám hevernek a halott amcsi trackerek. Magasról lesajnáljuk az ilyen szabályzatokat, hogy ki mit talál ki ahhoz, hogy ő jól járjon. Nincs szükségünk se rájuk se a szabályzataikra, csak a közösség erejére, csak az összefogásra.
    1, Egyszerűen nincs hatalma senkinek ahhoz, hogy szabályzatokban mondja meg nekünk, hogy mit csinálhatunk és mit nem a saját torrentjeinkkel. Az égegyadta világon semmi köze hozzá, a miénk.
    2, Mitől én vagyok az aki rohan regelni az ő oldalára, amikor én vagyok, az én számítógépem a szolgáltatás. Az én tulajdonom, az én áramom, és az adat amit letöltök se az övé.
    Egyvalamilye van, kommunikációs csatornája, ami nem hatékony pont az ő pancser alapjaiban elhibázott rendszere miatt. Nincs szükségünk rá. :N Csak egymásra van szükségünk. Mi vagyunk a szolgáltatás. Ez cserekereskedelem egymás között, letöltésért feltöltés. A jog is csak itt tudna hatékonyan szabályozni. Magán az internetkapcsolaton, az adatforgalmon, mert kettőnk közé senki semmilyen alapon nem állhat anélkül, hogy állampolgári szabadságunkban ne korlátozna. Ez egy vicc, hogy jogellenes feltölteni, vagy megosztani, ez egy konrollálhatatlan vicc. Mindenki tudja, nulla a viselkedést megváltoztató ereje, azaz nem társadalmi norma, tehát nem jog.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák