Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daeyvd44
tag
A fájlok előre lefoglalása be van kapcsolva.
De egyébként is most untam meg a telekomos modemet és rendeltem egy D-Link DIR-882 routert. A telekomos wifi folyamatosan dobálja a készülékeket 5Ghzről 2,4re meg ilyenek. Emiatt mellesleg a Plex se működik normálisan. -
norba69
senior tag
válasz daeyvd44 #35854 üzenetére
Router ügyben nézz el a Milyen routert? topicba, habár lehet, hogy TeeJay itt is válaszol neked. Nem biztos, hogy az a D-link a legjobb választás.
A fájlok előre foglalását kapcsold ki, akkor megszűnik a visszaesés a sebességben. -
daeyvd44
tag
válasz norba69 #35855 üzenetére
Kikapcsoltam. De nem igazán szűnt meg.
De akkor sem értem mi ez a hirtelen nagy visszaesés a sebességben.
régebben a UPC-s netemmel ahol 500 mb/s volt a sebesség minden gond nélkül tartotta az első pillanattól kezdve a 20-30 mb/s letöltést. Úgyis, hogy minden beállítás be volt kapcsolva amiket most kikapcsoltam. Például a fájlok előre foglalása, a DHT, a peer exchange, a local peer discovery is. Minden.Mondom, semmit nem változtattam a beállításokon, egyedül a net az ami lecserélődött semmi más. Ha ugyan ezek a beállítások működtek UPC-s nettel akkor most a Telekomossal miért nem? Nem lehet, hogy a telekom letiltva/korlátozza a forgalmat a P2P kapcsolatok esetén pont a torrentezés visszaszorítása érdekében?
-
norba69
senior tag
válasz daeyvd44 #35856 üzenetére
A T nem korlátoz semmit. Jelen pillanatban éppen 600 Mb/s-el seedelek, de ha van aki vigye az anyagot, akkor simán felmegy 105-110 MB/s-ig.
Jól seedelt letöltés felpattan 110 MB/s-re, és ott marad, amíg le nem jön az anyag.
Azért egy 500/20 csomag, meg egy 1000/1000 az nagyon nem ugyanaz.
Azt a szerencsétlen feladatkezelőt azért elindíthatnád, hátha látnál rajta valamit.
Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy ha kihasználom mindkét irányba a sávszélességemet, akkor az i5-8400 80% fölötti kihasználtsággal megy, a 0. mag pedig 100%-on.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
-
nokiae51
tag
válasz enginev3.0 #35868 üzenetére
Szia!
Ruterbe : IP 100.84..........
IP ellenőrző oldalon pedig : Saját IP cím: 188.143.ez mitől van ?
Üdv: The Flash
-
nokiae51
tag
válasz enginev3.0 #35868 üzenetére
Szia!
Oké , hogy felhívom a digit, de azt mégse mondhatom, hogy a torrentezés miatt vegyenek ki a natbol...
Üdv: The Flash
-
Cs1csó
félisten
válasz nokiae51 #35873 üzenetére
Hívd fel őket, ezt kell mondani: "Kérek egy publikus IP címet!"
Ennyi, ha kérdezik, hogy miért - nem fogják - akkor azt mondod: "Biztonsági kamerarendszer távoli eléréséhez kell"
Amúgy a NAT mögötti "privát IP" nem rossz dolog, akár egy plusz biztonsági rétegként is tekinthetünk akinek nincs szükséges a publikus IP-re az akár maradhat NAT mögött is, de a biztonsági rendszer távoli elérése mellett a weboldal üzemeltetése is megköveteli, plusz van még pár dolog a torrent mellett.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz peterattila #35870 üzenetére
És az a Quad CPU és 8 GB RAM hány forint is volt a maga idejében 2008-ban? Még jó, hogy az használható még, SSD-vel kikupálva kicsit. Hogy jobban értsd, pontosabban arról beszélek amikor maga idejében 140 ezres Vista, Win7 matricás Celeron CPU, 2 vagy 4 GB RAM, 5400 RPM HDD, gyenge VGA vezérlő többszörös bottleneck soha nem takarított, pasztázott poros laptopokat hoznak 2020-ban azzal, hogy na tegyek rá Linuxot, biztos csak a Win10 mohó címszóval, biztos jó lesz még... és akkor nem értik miért fekszik ki egy facebooktól is, miért nem megy a 60 fps videó és miért nem hajtja ki gigabiten torrentet.
(most távoktatás miatt is elővettek szekrény mélyéről elavult gépeket, hogy na a gyereknek tanulni "jó lesz még", láttam olyat is ügyvéd csicsás iroda és autó csekk, legújabb iphone csekk, pénz nem akadály de a laptopja múzeumi mert "működik még" közben 30 oldalas pdf megnyitásán már bosszankodik hogy a mobilján gyorsabb megnyitni, ám ugye jó az a gép még, az ő fejében: ezer éves laptop fizikailag nagyobb az iphone-nál, akkor biztos erősebb is, csak akkor érti meg elavult valami, ha konkrétan elromlik, sötét képernyő = akkor megérti régi volt már, amíg kép van úgy veszi működik és nem őrül meg 5 perc boot miatt se, mert látja "működik még, jó az még")
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz #86564352 #35876 üzenetére
Tudom offtopic de muszáj ideírnom :
Megkérdeznek hogy hogy milyen gépet vegyenek, de már előre jobban tudják a választ: Kell corei9 16GB ram stb maxigép, kérdem mire , Hát az adminisztrátor gizikének , mert excellezni fog és rengeteg a numerikus művelet..
Másik: megkérdeznek mibe kerülne a gép ? kérdem mire ? háát nem kell drága csak a gyereknek kell játékra deaztán mennyen rajta a legújab GTACrysisMohaastb.. játék fullosan 60 fps-el
modom a kkor 1 milla ájulás hörgés mentők[ Szerkesztve ]
-
vesir
tag
válasz mgTerminator #35882 üzenetére
Wiki: "Amint törlésre kerül, a listából is el fog tűnni. További seedkötelezettség nincs a rejtett torrenteken."
Amúgy mire mész azzal ha valaki átküldi? Hogyan állsz úgy seedbe, hogy a te profilodnak számolja? -
vesir
tag
válasz Kekmen #35884 üzenetére
Hiába írja bele, nem fog elindulni, mert rejtett. Legalábbis én próbáltam az egyik rejtett torrentet letölteni torrent link hozzáadásával, de nem vette be.
Vedd úgy, hogy ez a torrent már nem létezik, majd törlik és a listádról is eltűnik, nincs vele dolgod.Dragon3000, nekem is van egy ilyenem, mivel a torrent fájl már nincs meg, kipróbáltam a torrent linkkel hozzáadni de nem ment. A torrent fájllal menne?
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Beteszem a kliensbe a torrentet, és szerkesztem a trackert, beillesztem a saját passkey-emet a "/announce" elé. Pontosabban ami előtte van hosszú katyvasz, azt cserélem, mert az a passkey.
Remélem hogy el fog tűnni mert nem szeretném ha ugrana a h&n hónapok száma.
Látom gyorsabbak voltatok! Na remélem is hogy el fog tűnni a pi-ba.....
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hogyan tudom egy az egyben átvinni a beállításokat 2 gépen működő qbittorentről,természetesen uanaz a verzió.
Lehetnek uan olyan nevű könyvtárak a két gépen ami egy hálózatban van?
2 laposról csinálnám a torrentet és emiatt kérdem. -
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #35889 üzenetére
Köcce!
Azonos könyvtárak lehetnek a két gépen ha "látják" egymást?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz enginev3.0 #35891 üzenetére
Bakker,mekkora fasságot kérdeztem...
Tegnap sok volt a pálesz..... -
neo-geo
aktív tag
Sziasztok, Olyan kérdésem lenne, hogy qbittorrent 4.2.5 olyat csinál amikor elindítok egy 25GB letöltést, hogy max 10-15MiB/s megy csak a letöltés, utána elkezd "fűrészfogazni", és majdnem nullára megáll. Egy kisebb 2-5GB méretű fájlnál pedig jön teljes sávszéllel 31MiB/s. Szüneteltem a letöltést, meg is áll, de a HDD led folyamatosan ég még legalább 6-8 percig. Újraindítom a letöltést fel megy 20Mib/s leesik majdnem nullára, megállítom a letöltést megint 6-8 percig folyamatosan ég a HDD led, és semmi más program nem fut. Mi lehet a gond? Az előző verziókkal nem volt ilyen gond.
Esetleg előző verziót, hogy tudnám visszarakni, hogy a torrentek is meg maradjanak?
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest