Új hozzászólás Aktív témák

  • valakky

    aktív tag

    válasz sfdrakex #32314 üzenetére

    simán lehetett 384 meg 512-es net mellett is dvd-zni... :D Mondjuk én már akkor beállítottam egy használt p2-est, a szomszéd szobába (sikerült valami olyan kábelt kifogni anno, hogy kb.14 éve az van odahúzva, kb. 10 méteren és bírja a gigabitet is), egy 10 megabites hubon lógott (az akkori szolgálatóhoz nem kellett router, mert 3 vagy 4 ip címet ki tudott osztani egy előfizetésre), összesen volt még mellette 2 gép, amivel időnként még csapatban diabloztunk. matx lap/ház, a proci-t meg lehetett hajtani 500 hz-n, volt benne egy 4 megás vga. Még ott van valahol a fiókban, ez a legrégebbi meglévő alkatrészem, úgy emlékszem, 1997-ban gyártották. Volt még benne 2x64 mega ram, 2 pata vinyó hely. Kezdetben az egyik volt 5 gigás, másik meg 20. Hubon, kemény 10 megabittel asztalira áthúzni és kiírni a dvd-t, 4x-es sebességgel :D mert akkor még olcsóbban kijött a szlovák dvd-re a gb/ft ár, mint vinyóra, meg mert 1 hétig töltöttem egyfolytában, nehogymár ne archiváljam :D
    Az sp1-es megjelenéséig az xp meg félévente összehányta magát, kidobott a távoli asztalról, nem lehetett újra belépni, és lehetett újra pakolni, vagy image-ból visszarakni.
    BitCometet használtam rajta pár évig meg mellette emule-t, meg időnként dc-t, aztán utorrentet, de akkor már p3 cerka, 850hz-en, 256 mega rammal, meg 100 giga feletti vinyókkal és akkorra már 1 megabites netre. A feltöltése 128-as volt talán?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák