Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Visormail #13352 üzenetére

    Ez fura, hogy miért Windows 8-specifikus.
    Ja, még egy bug eszembe jutott, ami az új verzióra frissítés óta (3.3 (build 29625) [32-bit]) elég sokszor előjön:
    ráklattyolok egy torrentre, hogy töltse le, szokásos módon megkérdezi, hova töltsem le, és utána egyszerűen nem kezdi el letölteni, csak áll, vagy a másik eset, hogy kiírja, hogy "Connecting to peers", de úgy is marad, nem halad a letöltés. Ekkor csak az segít, ha bezárom a programot, és aztán természetesen előjön az, hogy az utorrent.exe-t ki kell lőni manuálisan a folyamatok közül (mert akkor is bent ragad természetesen, nem lép ki), majd újraindítom a utorrentet, és ekkor már hibátlanul elkezdi tölteni. Ergo egyértelműen bugról van szó.

    Most eléggé csalódtam a uTorrentben, pedig eddig pont az volt vele a tapasztalatom, hogy kis erőforrás-igényű program, ami egyszerűen csak csinálja a dolgát, úgy, ahogy kell. Ehelyett most az újabb verziókban a CPU-használata is feltűnően megugrott (feltűnően ugrál a procihasználat, korábban észre sem vettem, hogy ott van a folyamatok közt, és azóta nem változtak a torrentezési szokásaim), valamint tele van iszonyatosan zavaró bugokkal. Pedig évek óta ezt használom, és ezt is ajánlottam mindenkinek. Most már nem biztos, hogy így lesz...hacsak nem javítanak rajta.

    ===========

    (#13357) rt06 :
    "igen, ugyanaz a ketto, csak maskent nevezik oket (a BitTorrent inc megvette a µTorrent-et, es az lett a baseline kliens)"
    Na, ezt nem is tudtam. Mikor történt ez a felvásárlás?
    Őőő, nem akarok ám összefüggéseket keresni a kettőben... :DDD Egyébként meg igen, mert a sima Bittorrent klienssel bőven tapasztaltam bugokat, nővérem gépén ez van fent, és a fentihez hasonló hibák fordultak elő. Kérdés, átvették-e teljesen a fejlesztését is. Jó, lehet, hogy rohadtul nincs köze a kettőnek egymáshoz, de végül is miért ne, nem egy annyira elvadult gondolat: más fejlesztők, más hülyeségek. Már ha így történt.
    De ezt rossz hírként értelmezem. :D

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák