Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz vismaior04 #8159 üzenetére

    Szerintem nagyobb és hosszabb hatása lehet a Gox ügynek az BTC árfolyamra, mint sokan hinni szeretnék (aki nem károsult, az ugye már rég túl szeretne lenni rajta úgy, mint ha a Gox sohasem létezett volna, és hosszabb távon talán a másik tábornak is ez lenne a jobb, ha maradt még BTC-je, vagy szeretne még bányászni/vásárolni).

    Itt van tőlük a levegőben a rengeteg kérdés, hogy mégis hová lett az a temérdek BTC és USD, illetve hogy megvoltak-e még akkor, mikor 1000$ fölé szaladt az árfolyam. Ha már akkor hiányoztak, illetve épp akkor tűntek el, akkor felvetődik az elmélet, hogy sohasem lett volna esélye 1000$-ig mennie az árfolyamnak, ha nem mágikus GoxBTC-kkel és GoxUSD-kkel játszanak az adatbázisban a Gox-nál (mindig is gyanúsan magasabb volt ott az ár, mint bárhol máshol, mióta én decemberben figyelni kezdtem, az ottani érték húzta fel a többi helyen is az árat...) :U

    Megkérdezhetjük, hogy mi lett volna akkor a valódi racionális ár, és rábökhetünk mondjuk a 300-400$ sávra, majd megjegyezhetjük, hogy nem is ez az igazi kérdés, hanem hogy mi a racionális ár, ha elképzelhető, hogy valaki csak úgy zsebre tudott tenni pár 100k lopott BTC-t, amit bármikor kedve támadhat eladni bármi áron, és máris rezeg a léc egy 100$-os ár alatt is.

    (#8160) BadBlade

    Túl egyszerű így ez a kérdés.
    Én pl. 8 BTC-t vettem náluk 1000 EUR-ért, mikor már be volt fagyasztva a kiutalás.
    Ezzel egyébként pont nullásra jövök ki, ha megkapom a 20%-át. 1000/8*5=625, vagyis durván a mélyrepülés előtti árfolyam...

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák