Új hozzászólás Aktív témák

  • [O]-[C]-[B]

    tag

    ninjacat@6505: akkora baromságokat írsz, hogy nincs is értelme reagálnom rá, tudod mit "igazad van", zárjuk le.

    LLam: soha nem gondoltam hogy a bitcoinból származó jövedelem után ne kellene adózni, de hogyan adózol valamiből aminek addig nics jövdelme míg be nem váltod valami értéktárgyra, pénzre akármire?

    Egy pénzt miért kellene másra váltani? Úgy tudtam, hogy a bitcoin egy pénz.... Most akkor a kígyó a farkába harapott?
    Egyébként adózható a személygépkocsi is gépkocsi formájában, nem kell eladni hozzá, vagy igen? Szerintem nem kell ahhoz eladni, hogy adót vessenek ki rá. Olybá tűnik, hogy nem csak a pénz, de a jövedelem fogalmával sem vagy tisztában. Nem csak a pénz számít jövedelemnek. Ha nem hobbijános lennél akkor tudhatnád, már csak annál az egyszerű oknál fogva is, hogy létezik ilyen szó: vagyonadó. Ha jól tudom vagyonnak a római jogtól fogva minden olyan dolgot értünk ami fölött korlátlan tulajdonjogunk van.

    ignorant: Gondlhatod, hogy nem pikk pakk valik valami elszamolasi egysegge :D

    Ha a tobbseg BTC-t fogadna el penzkent, akkor lehetne errol beszelni.

    Ez viszont egy hosszu folyamat (ha egyaltalan sikerul).

    Ezt írtam én is amiből Okoska úr egyből flamet kovácsolt. Segítek: sohanem lesz olyan, hogy többség, a bitcoin ha meg is marad mindig is egy underground dolog marad. Voltak ilyen és ehhez hasonló törekvések a világtörténelem során de mindegyik kudarcba fulladt. Nem gondolom, hogy a Föld termelésen és szolgáltatási alapokon nyugvó gazdaságát át lehet ültetni matematikai műveleteket végző számítóklaszterek alapjaira. Annál az egyszerű oknál fogva, hogy a termelésből ha ügyesek vagyunk nem lehet éhen halni, de hash-ek generálásából még nem lakott jól senki. Tévednék?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák