Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
válasz littlelion21 #9253 üzenetére
Akkor meg nem lesz itt semmilyen világvége, csak világválság, de az nagyon.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
...
-
grozam
tag
Uraim!
Valaki tud X360- game-t?
-
KYZRR
őstag
Hááj urak!
Nincs valakinek eladó, és felesleges i7-860 típusú procija?You can only die once, make sure it is worth it...
-
Rimuru
veterán
Ha már SSD-t nem kaptam, ki hogy áll MicroSD kártya szinten? kb mindegy milyen csak működjön.
Vigyázat, csalok!
-
Vikike9310
csendes tag
Sziasztok kedves fórumozók!
Történt egy olyan dolog, hogy a videokártyánkról leestek a ram sünik (hülye világvége ).
Elvittem 3 pc boltba, de sehol sem tudtak rajta segíteni, illetve semmiféle ragasztót eladni, hogy meg tudjuk csinálni (az egyik helyen megkaptuk, hogy ragasztószalaggal kéne megcsinálni ).
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek ehhez valamiféle ragasztócsíkja eladó, vagy ilyesmi?
Még akár ma meg tudnám venni Csabán.
Egyébként mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Vikike9310
-
Dani_kp
addikt
válasz Vikike9310 #9263 üzenetére
Ez kell neked, vagyis innen . Szvsz Csabán ilyet nem fogsz kapni sehol, főleg szombaton .
https://ingatlan.com/33821564
-
MorphBCS
tag
Legközelebb csak Szegeden árulnak itt aprón...
(#9264) Dani_kp
Első HSZ.-ben:
"A gap-pad csak tapadós, ami azt jelenti hogy rögzítésre nem alkalmas. Azért látják el tapadós felülettel, hogy amikor a bordát rakod fel biztosan a megfelelő helyen maradjon a pad ne tudjon elmozdulni."[ Szerkesztve ]
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
mezis
félisten
Láttam már olyan vékony, keskeny kétoldalas ragasztót, ami külsőre úgy nézett ki mint a "Tixo". Ennek is van bizonyos vastagsága és a hővezetése sem lehet a legjobb.
Aldi-ban tubusban lehetett kapni hőálló szilikon pasztát. Szerintem azzal kend be nagyon vékonyan, a hűtőbordákat addig nyomorgasd, mozgasd, forgasd, amíg nem érzed a közvetlen fémes kapcsolatot. Egy éjszaka alatt meg fog kötni. (Nem csináltam még ilyet, LED-es fényforráshoz használtam, annál működött.)
mezis
-
Morris
veterán
válasz Vikike9310 #9266 üzenetére
Bemész az obiba és vegyél egy ilyet: [link]
Nem kell túlbonyolítani. Erős. vékony és bírja a hőt és a vizet! -
public73
senior tag
válasz moha bácsi #9268 üzenetére
ez az én módszerem:
ha már kurvára nem akart ragadni az a kibaszott süni, akkor fogtam és körömlakk lemosóval tisztára mostam, hogy egy deka ragasztó ne legyen rajta.
mikor már fémtiszta, akkor egy pici pötty hővezető pasztát rákentem ( a legjobb és legolcsóbb a fehér siliconos) és máris mehet fel a ramra,
picit óvatosan szétkenem egymáson és gyönyörűen fölfekszik, nem esik le és fasza!
és boldogok is vagyunk! -
Dani_kp
addikt
NA csak jól emlékeztem, hogy árul mást is...link
Amit feljebb linkeltem hirdetést azon belül van. (Telefonról nem volt kedvem átnyálazni az egészet.)
https://ingatlan.com/33821564
-
ErikSon
tag
Én a lovakkal vagyok!
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
válasz ErikSon #9274 üzenetére
Esore valo tekintettel epp buszozok,emiatt van idom irni...amugy sajna elegge elfoglalt allapotban vagyok mostanaban...vartam a rohadt vilagveget,hogy majd kicsit rendbe teszi az eletem...de latod elmaradt
Amugy otthon mizu?
Gondolom mindenki a karacsonyi lazban eg...a leheto legkevesebbol, hogy kapjon mindenki valamit[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
...
-
tááo
aktív tag
válasz Devid_81 #9278 üzenetére
Nem , nem vagyis nem mindenkinek van itt a világvége csak kis hazánk legalább 80%-nak csak tudod a tér meg egyebek: nem minden az aminek látszik ha érted...
De egy kis vidámság:
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #9280 üzenetére
Egy kis 18+-os orosz metrónaptár!
SipiBcs bulijára nem értünk oda pénteken, volt valaki, milyen volt?
[ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
kissdani22
csendes tag
Hello valakinek van sürgősen egy apple kábele?
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
fero02
nagyúr
válasz kissdani22 #9283 üzenetére
Minek az almához kábel?
Azt enni kell (vagy pálinkának kifőzni ), nem bekábelezni.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Még újonctól ok, na csak új, nem tudja... De aki több mint 1600 napja itt van... Elég érdekes...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Valaki nem jár a napokban Komló - Pécs környékén?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
tááo
aktív tag
Pedig - amennyire én tudom - ez volt a legértelmesebb és legmegbízhatóbb diesel mozdony Magyarországon. Nem is járt szinte csak a Dunántúlon. De ha nem hát nem.
Szerk.: #9285 hsz el is tűnt.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Zodicus
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
Dani_kp
addikt
-
doberman
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
8lnu
-
SipiBcs
őstag
No... kecó csilli-villi... fa áll, feldíszítve.... első szelet bejgli már a pocakban.... csemeték kellően izgatottak...
Szóval indulhat a séta, hogy a Jézuskának legyen ideje erre "járni"!!!
Boldog Karácsonyt Minden Topiclakónak!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest