Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #9200 üzenetére
hát, ha gondoljátok felesleges időmben két percenként írok egy pontot hozzászólásként, talán akkor, csak nehéz lesz közte kiszedni az "érdemes" dolgokat
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
ErikSon
tag
Se@@fej!
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Devid_81
félisten
válasz ZetorGumi #9204 üzenetére
Nekem a gepembe majd ram bovites lenne jo, de olyan lusta vagyok megrendelni mint atom....sot szetszedni meg jobban...kikapcsolva utoljara juniusba volt, amikor otthon voltam...azota max ha a win lereccsen kb 40 naponta akkor tolok neki egy restartot.
Szoval az SSD...meg egy ujratelepites...haaat nem is tudomSzerk: (#9207) public73: Tamas less utana majd, de asszem a 9600GT nem tamogat vmi HD gyorsitasos dolgot...mar passzolom mit, de nekem is olyanom volt es tudom volt valami nyugje baja...lehet "csak" a hang nem jon a hdmi-n passz mar...regen volt.
[ Szerkesztve ]
...
-
Dani_kp
addikt
Nekem meg van eladó Logitech G5 V2 egerem eladó, a dobozán kívül mindene megvan, cd és súlyok.
Ára 7000 Ft.https://ingatlan.com/33821564
-
tááo
aktív tag
Jó reggelt!
Ébresztő, fel!
Macsek:
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
public73
senior tag
válasz moha bácsi #9214 üzenetére
ment privi Főnök...
-
ko9
addikt
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Devid_81
félisten
Vasaroltam par napja (hete) egy brainwavz M4 fulest, bal oldala kabelszakadt, garancias ugyintezes vegen vagyok, nem kell nekik visszakuldeni, csereben erdekes dolgot akarnak, ime:
"Hi,
We would like you to destroy your earphones, to do this please do the following:
1. Cut up your earphones into many pieces
2. Write on a piece of paper your order number, full name and this ticket number.
3. Take a picture of the destroyed earphones with the piece of paper with your info.
4. Attach the image to this ticket
5. Add to the ticket your full mailing address.
Once we confirm the image we will arrange a replacement to be sent to you.
Please let us know if you have any questions. Again I am very sorry that your earphones developed a fault.
Thanks"Sorry elore az angolul jol tudoktol, en most a lenyeget fogom csak leforditani a kevesbe tudoknak, avagy szet kell vagjam darabokra a cuccot, kuldjem el kep melleklettel a mail cimukre a fotot egy darab celtin legyen rajta a nevem, es a rendelesi azonosito, adjam meg a cimem blabla, ha van kerdesem irjak.
Kerdes van-e?
...
-
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #9222 üzenetére
Nem olyan egyszerű az, hidd el jól megnézik a képet. Észreveszik, és buktad a 70 dolcsid...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Devid_81
félisten
En kuldtem nekik egy jo minosegu 8mp-es kepet, minden amit kertek jol lathatoan.
Most varom az eredmenyt, de altalaban reggel valaszolnak.
Amugy annyira nem esek ketsegbe, mert van masik ilyenem...probaltam a gyari samu fulest de botranyos hangja van...ennek meg olyan, hogy egyszeruen nem akartam mas fajtat...pedig kabel szeriahibaja van ezeknek mindegyiknek...mindegy most lesz egy hasznaltam meg egy tartalek uj...elleszek veluk.....
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #9224 üzenetére
Nekem szerencsére semmilyen hibája nem jött elő, pedig kap hideget meleget. Kb csak akkor nem lóg rajtam ha épp alszok, és egy szerintem több mint egy éve így megy De még mindig tökéletesen muzsikál.
Néztem az M5-öt is, max majd ha ez elromlik, akkor kiderítem milyen.[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
hááát!
véresre röhögtem magam!!!! [link] -
Tybee21
senior tag
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #9235 üzenetére
Összesen 514 szökőév telt el azóta, hogy Caesar kitalálta kr.e. 45-ben. Na már most,e nélkül a plusz 1 nap nélkül, amit 4 évente hozzászámolunk az évekhez, ma 2013. július 28-at írnánk. Itt jegyezném meg, hogy a Maja naptárban nem számoltak a szökőévvel... tehát technikailag 7 hónapja kellett volna eljönnie a világvégének.
-
tááo
aktív tag
Jó reggelt!
Üdv a Tamásoknak!
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
fero02
nagyúr
Boldog Tamást!
-
yohnsee
tag
Helló minden kedves topiklakónak!
Keresek külső USB rack-et, 3,5'' SATAII merevlemez kellene hogy beleférjen. Ha valakinek volna akár eladó, akár érdekelné valami a cuccaim közül cserébe, ne habozzon szólni!
És ezúton ragadnám meg az alkalmat, mivel ritkán járok erre, hogy mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánjak.
AVR
-
BaKeSZ87
őstag
válasz moha bácsi #9241 üzenetére
Boldog névnapot!
-
public73
senior tag
ha mááá én is az lettem, köszi evribodri a köszöntést!
-
DLDKox
aktív tag
Boldog Tamást
-
littlelion21
addikt
-
forintuser
őstag
Nem tudom, de èn Tamáskènt 29.-èn tartom.Ti többi Tamás?
Holnapkészítést vállalok.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz forintuser #9246 üzenetére
Nem biztos, hogy lesz 29-e, szóval kivételesen ünnepeld most!
-
Devid_81
félisten
Boldg Tamastot!
...
-
Devid_81
félisten
Most akkor mivan a vilagvegvel?
En mar ma sem akartam dolgozni......
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- Aktiválatlan könnyen megjegyezhető telefonszámok.
- Nintendo Switch Joy-Con pair, kontroller
- Xbox one kontroller, joystick
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest