Új hozzászólás Aktív témák

  • SipiBcs

    őstag

    válasz Morris #11043 üzenetére

    Mielőtt felmérgelnéd magad....

    A nyílt levél írója lehet, hogy közgazdász, de véleményem szerint egy egyszerű vállalkozás könyvelésénél többet még nem nagyon látott. Összemossa a Magyar gazdaságot, egy átlagos háztartás szemétgyűjtöjét és egy Nyugat-Európai polgár táncrendjét. Össze nem illő gondolatokat sorakoztat fel olyan rátarti módon ami vérlázító. Első olvasatra kinyílt a bicska a zsebembe, másodikra találtam benne igazságot, harmadikra rájöttem, hogy az ember az orráig sem lát.

    ........ Egyszerűen valami nem megy neki, nem jut egyről a kettőre és keresett egy bűnbakot. No ez(ek) lett(ek) az adós(ok) Vélt és valós sérelmeket zúdít rájuk, akik azt hitték (mert elhitették velük), hogy majd tudnak fizetni. Nem jött össze... A nagyorrúak eldöntötték, hogy nekik az a jó, ha középeurópa (csupakisbetűveldirekt) igen erős recesszióval küzd, mert így tudják fenntartani a kényszergazdaságot.

    Amiben ennek az illetőnek sajnos igazat kell, hogy adjak, hogy létezik egy olyan réteg, aki felelőtlenül és után vett fel hitelt - hiteleket. Most áll bambán és veri a tam-tam dobot, balhézik és habzó szájjal fröcsög a kormányra, az EU-ra, a MINDENRE!! Mindenki hibás, csak ők nem. Az Ő nyílt levele erre a rétegre tökéletesen illik, csak azt hiszem, hogy nem ez a réteg a legszélesebb kis hazánkban.

    Mi, akik megszoptuk (rendesen tövig egy bitang nagy néger bránerről beszélek), sajnos nem adatott meg hisztizni, mert nem érünk rá meló mellett. Hajtani kell, nincs mese.

    Édesapám szerintem ide illő mondása: A Magyar háton fát is hasogathatnak....

    "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Új hozzászólás Aktív témák