Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #14350 üzenetére
Jajj, pont olyan könnyen mondod, mint én Neked, h vedd meg a Dell-t!
Csábító, de pl. BF3 multi, minden high, csak a post akármi disabled és HBAO helyett a gyengébb van bekapcsolva... símán fut, nekem megfelel a kinézete is. Nem sok értelme lenne, azon túl, hogy tudom, soha nem pörög fullon...Nagy okosság van az SSD-ben is. Kedvencemet az Urban Terror-t átraktam. A betöltések nem gyorsabbak. Egyszerűen a net is hátráltat, mert mire kapcsolódik, szinkronizál, stb... szal. SSD-n nem gyorsabb érzésre kicsit sem. Gondolom single játéknál érezhető lenne. STALKER-al teszek is majd próbát.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14351 üzenetére
Ugye-ugye
Nagyon vágyok arra a monitorra... és nem hat meg h. ahsznált... sose volt új kijelzőm
Csak ne lenne olyan rohadt drága és ne pont az év legköltekezősebb korszakában.Viszont a pro: évekig nézem és nem erre kell(ene) sajnálni. Nagy dilemma ez
Viszont a procid mellett továbbra is kampányolok... legalább szakértő kezekbe kerülne egy darabka AMD történelem
OFF:
megint hesszeltem h. közel 1,5 milliárd a lottó 5ös?! ha most nem viszik el komolyan elkezdem én is befizetni a "heti hülyék adója" -t"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #14352 üzenetére
Jah, ha nyernék, megvenném Neked a monitort!
...nem lottózom. A cégnél a munkatársak fele tippmixezik. Reggel gyors összefoglaló a meccsekről, ki mennyit nyert/bukott, etc... hogy élvezem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14353 üzenetére
Nemvagyok sportrajongó, a tippmix kilőve.
De én is megigérem h. megkapod a legkeményebb AMD konfigot ha nyerek
(Nah meg Don Sas is h. visszatérjen fizikálisan is hozzátok ne csak lélekben (Legalább amíg a zintele dolgozik, addig lesz mint PHznia ).Viszont komoylra fordítva a dolgot, Te eléggé bennevoltál a közelmúltban a monitortémában.
Megéri...? (nagyon nem vagyok járatos display terüelten )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #14354 üzenetére
Hááát... a fene tudja. Ha naponta csak pár órát netezel, akkor egy fHD LG is elég, az újonnan ~30k (LG ilyent hoztam ügyfélnek). Szép a képe annak is. IPS színei szebbek, de hogy erre mennyire van igényed, azt Te tudod. Nekem volt itt a céges Dell anno és a régi TN+Film Samu egymás mellett, előtte fel sem tűnt, mennyire élettelenek azon a színek, valahogy fakóbb volt.
Megszokás kérdése is, de ha most veszel egy valamilyent, azt bánni fogod, mert 3-4 évig nézheted... Szal. IPS-nél max. azon agyalsz, h spórolhattál volna. De elosztod a mittomén 20k többlet költséget 3 évre, akkor az naponta pár forintra jön ki. Viszont ha azt nézem, hogy 20k-ból minden topiklakónak tudnál küldeni egy pizzát és két doboz sört, akkor vigye el a penész az IPS-t! Kukoricás pizzát kérek.
Sokat nem segítettem, így átolvasva... sebaj.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14355 üzenetére
Felajánlottam már párszor, de megtezsem újra...
ha lesz IPS ha nem, egy sörre (meg akkor egy pizzára is) meghívok bárkit aki errejár a totyikbólRelatíve sokat ülök a gépnél, bár ez változó, viszont indul a készenlétezés otthonról (bevezettük) szóval lehet h. sokat fogok.
Igaz a munkához nincs szükség profi monitorra... de az én fejemben is ott motoszkál a kisördög és mindig többre vágyok.
Ráadásul most egyelőre lehet h. egy darabig nem lesz TVnk ha összeköltözünk barátnőmmel, úgyhogy filmezni meg minden... max azon fogunk.
Plusz ha meg leülök "játszani" egy kisk ikapcsolódás kedvéért, szeretném élvezni is
A fene tudja, nagyon csábító az ajánlat csak mintha a fogam húznák.
(mindenki ilyen nehezen vesz meg valamit ?! ?! ?!
... vagy csak én vagyok ilyen selejtes ?! )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #14356 üzenetére
Én is nehezen veszek ilyesmit. Mindíg azzal nyugtatom magam, h ezt több évre vettem... igaz is mondjuk, csak abból a pénzből lehetne más is. Fontossági sorrend megint egyéni. De Te sem kocsmázol, meg mittomén, ennyi hobbi férjen má' bele, vagy nem?
ohh, és jó éjt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Zsivaagoo
őstag
Na, TV+Monitor...
Kb. 2-3 hónapja vettem magamnak 22"-os Philips LED TV-t 50 K-ért. Most csak egy kapcsolás a távirányítón, ha meguntam a gépet. Filmek/TV alatt telítettebbek a színek, de mintha fórumozás/egyéb alatt kicsit mintha "sorjásak" lennének a betűk. (Mindent megfogott kábelen, legyen az digitális vagy analóg csatorna.)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14357 üzenetére
Jogos, és én is ezzel nyugtatom magam, cska valahogy nem jött össze...
Lassan behozom Don Sas -t hardvercserében.Remélem nem untat senkit, írok egy gyors kis statisztikát:
Pontosan 1 éve kezdtem aprózni, le akartam cserélni a régi gépem, ami:Alaplap: Asus M2N SLI Deluxe volt
Proci: Ahtlon 64 X2 6400+
Cooler: AC Freezer 64 Pro
Memória: 2*2 + 2*1 giga 800-as DDR2
VGA: NVidia GT 140 512 GDDR3
Táp: Cheiftech 450 -es
Ház: Cooler Master Elite 331
Monitor: Asus VW222Ezt eladtam kőkemény 50k -ért (a szivem vérzett érte...) és innen indult az éves őrület, és amik megfordultak nálam:
Alaplap: Sabertooth X58 > Sabertooth Z77 > Sabertooth Z87
Proci: I7 930 > Xeon L5638 > 3770K > 4770K
Cooler: CM Hyper 212+> Corsair H100 > Corsair H100i
Memória: 2db Corsair Dominator Trikit (6*2 GB) > Corsair Dominator Platinum 2*8 Kit
VGA: GTX 550 > GTX 560 Ti > GTX 660 Ti > GTX 680 > 7970 GHz
Táp: Corsair HX620
Ház: TT Level 10 GTS
Monitor: és most ez a kérdőjel...Plusz apróztam édesanyámnak jogtiszta Win7 -et (+1 -el átvertek...), meg barátnőmnek Creative X-Fi USB-s 5.1 -et a laposához (ebből is átvertek 1el) + szintén barátnőmnek egy Dell E6410 -es notit.
Azt hiszem átléptem az egészséges határt amikor még elmegy annak, hogy "Hobby"
Az alap koncepció az volt h. összerakok egy gépet ami megint 3-4 évig kiszolgál... eladom a régit, ráköltök egy kicsit és kész. Ehhez képest eladtam a régit (ismerősnek) és azóta is lóg az árával...
Én meg elköltöttem egy kisebb vagyont. Meg kell húznom a vészféket mostmárÉs ez tart vissza leginkább, pont karácsony előtt kezdtem el gondolkozni, hogy jócskán átestem a ló túlsó oldalára
Félreértés ne essék, ezzel NEM villogni akarok, csak számot vetettem saját magammal, mondhatni hangosan gondolkoztam.
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Shokkolo #14359 üzenetére
Én már nem merem összeszámolni 2011 január óta:
- TV: 2 db: 1 100 ezres Samsung és 1 50 ezres Philips.
- Monitor: 2 db FULL HD Samsung.
- Gép : 4 db, 1 Athlon II X4 640-es, 2 db Phenom II X4 965BE-s, 1 db FX-8320-as. 1 db 965BE-st adtam el.
- Gépek ajándékba: 3 db P4-es és 1 db Athlon XP 2200+ -os.
- Router: 7 db 740/741/841N/841ND/WDR4300Vinyók: kb. 10 TeraByte-nyi; digitális fényképezőgép; 20 db pendrive
+ egyéb apróságok.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Shokkolo
addikt
válasz Zsivaagoo #14360 üzenetére
Még a végén megnyugszom, hogy nem csak én vagyok elvetemült.
Az a fura, hogy volt aminek a cseréjéből plusszal szálltam ki
Illetve az első váltás az Athlonról a 930-asra "fájt" a legjobban. Utána mindig minimális volt a ráfordítás. Ennyit rég dobtam ki HW-re egybenReggelig megálmodom, de nem kevés fejfájást okoz.
Átkozott HW, nemhogy vennék egy C2D // Athlon X2 -t megint és elfóürumoznék rajta.
HWcserebere = betegség.
Ez a mai nap legnagyobb tanulsága"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Shokkolo #14361 üzenetére
Én még töröm a fejem egy új hűtőn az FX-re, a Freezer 64 Pro pedig menne a 965BE-re.
Aztán megint el kellene ajándékoznom egy használható Phenom hűtőt.
(A Phenom-os gépen -amit eladtam - buktam vagy 50 rugót, de hirtelen kellett a pénz. )
-------------------------Pálinkás, mondom, : PÁLINKÁS LYÓ reggelt!
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
őstag
válasz ViZion #14344 üzenetére
Azért az elhatározás megvan az új FX-re látom
Én megfogadtam, hogy egy generációt semmiből sem váltok, de már nagyon csábítana a 8120 helyett egy 8320, kb. 5-6ezerből megúszható lenne, csak ebbe a seggszikla eksztrém háromba felesleges, mert egy híg f0s, melegszik benne a CPU, mint állat, cserébe droppol is a hulladék VRM miatt.
De ha lap is kell, az már plusz macera, meg ugyan arra a foglalatra fejleszteni nem buli. Intel meg nekem nem kell jelenleg
Meg akkor cserélni kellene a 6870et, legalább egy R270X-re, csak annál nem érzem, hogy a 7870hez képest akkora újdonság lenne, és ugye ott a fogadalmam az egy generációs váltásról. Drágább VGA-t meg nem vennék az tuti.
Ördögi kör ez... plusz úgy terveztem, ha a 8120 repül, akkor megy a szerverbe, ott még lenne is értelme a kis Athlon X3 helyett. Csak akkor nem 5-6ezer lenne a 8320, arghÉn onnan tudom, hogy mikor van ovi/iskolaidőszak, hogy kolléga menetrend szerint hozza be a bacikat a gyerkőceitől. 25-én este azt hittem, én csaptam szét a gyomrom, mert hajnali 1kor úgy fájt, mintha késsel szúrkálnák, de reggelre már rázott a hideg, ma már torokfájás, szóval jön a szokásos kölcsönbaci
Lehet kellene egy gyerek, hogy én is tudjak valamit visszaadni[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #14359 üzenetére
Nem villogás ez, szimplán betegség!
SaaaasSSS! Saaaaaasssss (*őrült hangon, visítva*), Mit tettél a topiklakókkal! (*zokog, térdre borul*)Az átvertek dolgokat nem tudom tárgyaltuk-e, azért ne menj el mellette, remélem legalább helyben "feljelentetted", vagy sikerült lezárni.
Azért ha megnézed, ez a géped sem a "3-4 évig kihúzom valahogy" kategória... Sokan álmodnak csak ilyenről, kellene mellé egy jó monitor...
Zsivány öreg hószakáll: Nálad meg gépdömping van Nekem ennyi helyiség nincs is a lakásban Ennyi router? Talán router nagykereskedést akarsz nyitni?
Ádámkaaa... nem linkelüüüünk! Az a durva, hogy már vinnék is. Volt vicces érdeklődő, de van komoly is. Nem gondoltam volna, sokszor esek ebbe a hibába, h eladom, ami helyett a cucc még itt sincs. Egyszer, pont az újabb chipsetre váltáskor csúnyán beszívtam, az ASRock deszka el sem indult... majd' egy hét gép nélkül... Túlóráztam a munkahelyen
Jó reggelt amúgy!
Nagy vonalakban:
A C64 és ilyen-olyan tákolt 386-os vackok után meglett az álom: 486 DX4-120... 2 alaplapot kiszolgált, a körítés cserélődött. Majd jött egy rövid Playstationos ésivósnem PC-zős korszak, csajom gépén stratégiáztam csak. Szétmentünk, kellett egy PC...Németbe vettem egy kis uhhh... nem is tudom azt a konfigot mi volt... 2 év után cseréltem kb. a VGA volt a legdurvább, anno mx440 magic, amikor már DX9 volt mindenkinek, ez egy dx7-es kari... Ezt cseréltem anno 32k-ért egy 9600 pro-ra (vagy ilyesmi), utána lett már Athlon és egy szuper deszka: Giga GPM DS2-H, erről annyit, h az IGP-nek volt 128 MB sideport ram, stratégiáztam, jól futottak a cuccok. Később lett Phenom, meg HD4770, ezt 2 éve váltotta a HD7770, mert linux alatt csak gond volt a driverek miatt a régivel...
Phenom-ból I és II (közte a Phenom II 965, amit örök életre vettem, 42k volt...), utána ez az FX, ami az első olyan procim, h nem érzem sehol kevésnek (lehet bennem van a hiba). Monitorból sokáig CRT volt, egy 19-es Medion (német), brutál felbontás és frissítés, fps-re kiváló volt. Majd grafikai melók miatt, de pénzszűkében egy közepes Samsung lett, azt váltotta idén a Dell. 1 db működő és egy sz@r 3G routerem van, meg egy gigabites switch... Tárhelyből 2 TB, azon is lehene a felét törölni...
RAM: XP időkben mániám volt a ramdiszk, mindent hegesztettünk, csak fussanak a játékok... Persze pont VGA-hoz nem nyúltunk, ami a lényeg lett volna. Addíg cseréltem-agyaltam, hogy 24 GB is volt, de azt semmi de semmi nem töltötte meg, még PS szerint is sokazmáááá... Így 16 GB van, ez jó, nem kevés, nem volt drága sem, pont jókor, az áremelés előtt vettem.
Jah, én a vinyókat cserélgetem, nem tudom miért, de valaki leírja, h ezzel gondja volt, akkor másnap már kattogni hallom az enyémet is... Most WD RED van, kész.
Jó hosszú lett ez is, pedig fele cuccot ki is hagytam...
-
őstag
válasz ViZion #14364 üzenetére
Az is nyomós érv, hogy ne cserélgessem a 8120-at, hogy amíg nincs meg a másik, ohne PC.
Nem mintha nem tudnék elvegetálni a GTA V-tel, de azért mégis csak, mindig az kell ami nincs
Ja igen, másik ház is kéne, még nem is villantottam milyen dizájnosan tákoltam fel a hűtőt, igazi cat killer lettNem, nem fér el benne az a qrva ventilátor. Talán majd egy slipstream slim párban, van egy kéznél, csak rá kell próbálni, kedv 0.
A PC előélet nálam valami ilyesmi volt:
- C64 unokanővéremnél
- 80286 12MHz, 1 mega RAM, 40 mega vinyó, valami iszonyat videoton házban. Sajna anyu kolléganőjének odaadtuk anno, azóta visszasírom
- 486 SX 25MHz, Compaq irodai gép volt, rászenvedtem a win95-t, érdekes baleset volt
- 5x86 AMD 133MHz, a többi része nem rémlik, pár hónapig vendégeskedett
- AMD K6-II 300MHz, egy ideig S3 Virge + 3DFx Voodoo 1, majd nv tnt2 ultra
- AMD Duron 700Mhz, már lehetett grafitozni, ment is kemény tuninggal akár 800MHzen, geforce 2 mx lett hozzá
- AMD Athlon XP 1800+, geforce 3 ti 200
- AMD Athlon XP 2400+, Radeon 9600XT, itt rémlenek az alaplapok, előbb Abit KG7 talán, az elpukkadt kondikkal, lett Abit NF7-s2g, múlt héten ezt a CPU+lapot pár ezer éves por megszabadítás után sikerült anyósnál életre lehelni
- AMD Athlon64 3700+, Geforce 7600GT
Jött két laptopos kitérő:
- AMD Turion mitoménmelyik, 1.8GHz, 2 mag, Mobility Radeon X1600-zal, egy olyan Acer házba, ami 1 év alatt lebomlott, legalább bio volt
- Intel Core2Duo T6400, Mobility Radeon HD3600, szintén Acer, de ez már megbízható voltMonitorom a Durontól kezdve egy LG F900B volt a laptopos időkig, mióta újra PC van LG TV-re van kötve.
Előtte meg valami megsárgult noname cucc volt monitor címszóval, de már a márkát passzolom.Aztán jött a mostani gépezet, meg mellé a
FoshibaToshiba laptop, de az már inkább asszonyé.[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz ViZion #14364 üzenetére
Hát... van 2 öcsém meg egy húgom, a családban csak én vagyok hozzáértő - no meg valamennyire pénzember - barátnők, ismerősök - meg az az áldott jó szívem - a routerek meg döglenek vidéken az áramszolgáltató és a netszolgáltató jóvoltából. Akkora Dirac-delták kóvályognak, hogy Bp.-n egy lakótelepi lakásban meg lehet rajtuk főzni az újévi töltöttkáposztát.
A szívességi gépszerelés családnak - ismerősnek meg eszi-viszi az alkatrészt. Ez időben is és pénzben is bukó, a szabadidőről nem is beszélve. IDE HDD-ből erre már elment min. 1 TB kapacitás.
2011 januárban csak egy kis gépet akartam venni netezni + filmet nézni...
- Athlon II X2 250 - na ez lett Athlon II X4 640
- 4 GB ram - ez lett nyóc
- HD5670 - ezt a kisöcsémnek ajándékoztam, amikor jött a HD6850
- 1 TB WD Blue - na ebből 2 lett + 1 WD Green 1 TB 2 hónap alatt
....
osztódással szaporodtak... Ugye a gombhoz a kabát effektus. No meg a tartalék tartalékjából idősebbik öcsémnek gép, hogy muternek is legyen egy legalább E5200-as 9600GT-s gépe netezni....Rémtörténetek tömkelege...
Betegség ez kérem, csak a zsugoriság gyógyíthassa! De akkor meg valami ócska BMW-t tákolgattatnék.
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!!
A magyar, az orosz és az amerikai azon versenyeznek, melyik nemzet dolgozik gyorsabban. Azt mondja az amerikai:
- Mi elkezdjük építeni a 130 emeletes felhőkarcolót és a 120. emeletnél szólunk, hogy indulhat a lift.
Mire az orosz:
- Á, az semmi! Mi elkezdjük építeni a Moszkva-Vlagyivosztok vasútvonalat és félúton szólunk, hogy indulhat a vonat!
Mire a magyar:
- Mi reggel hét órakor elkezdjük építeni a szeszgyárat és fél nyolckor már mindenki matt részeg!@ViZion, Shokkolo: Egyszer élünk!
Válságban vagyok... Mennyi az esélye annak, hogy a memóriakártyámról vissza tudok bányászni kb 40mb képet, amit valamikor nyáron toroltem ki véletlenul? 8gb a kártya, teljesen megtelve még nem volt, most kb 1gb szabad, de volt hogy csa 400mb volt szabad
[ Szerkesztve ]
asd
-
Zsivaagoo
őstag
válasz otto14 #14367 üzenetére
Sajnálatos módon 1-2% az esélye annak, hogy egy kép is megmaradhatott.
Azóta volt törlés, felülírás.Későbbiekhez: Kell venni (és/vagy vinyóra is menteni) egy 16 GB-os pendrive-ot amire pluszban - gép közbeiktatásával - mentegetsz ténylegesen lényeges dolgokat.
------------------------
Nagyapám már 42 előtt felépítette a szeszgyárat - pince + présház - az egykori herceg Eszterházi Pál birtokon (saját tulajdon azóta is), úgyhogy én malteroskanál nélkül is be tudok rúgni, amikor akarok.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Yeffy
veterán
válasz Shokkolo #14354 üzenetére
bocsi a hangnemért, de már kikívánkozik:
komolyan nem értem, mit variálsz annyit a monitortémán. egy kijelzőt nem fél évre veszel, így szerintem ajánlott olyat venni, ami jó pár év múlva is rendben lesz. mind külsőre, mind kijelzőre.
ezekre a kérdésekre kell válaszolnod:
sokat használod?
milyen feladatokra?
új/használt?
mekkora méret?
mennyi a keret?
sürgős?ezeket összegzed, vagy kérsz segítséget a monitortopikban, és segítenek.- engem is eligazgattak már ott párszor. neked vagy egy IPS DELL kell - én azt fogok venni, mint Vizioné, ha lesz rá feles lóvém (mert a minőségből nem adok, addig marad a 19" CRT), vagy ha sokat filmezel, és nem annyira professzionális munkára kell, ajánlott még a PVA (Vagy valami ilyesmi nevű) panel. van asszem DELL-ben is, én egy olyan paneles BenQ és IPS DELL között gondolkoztam.
ajánlott még szétnézni a monitorguru használt/demo monitoros szekciójában, itt is jó ajánlatokat lehet elcsípni, garisakat is, át is nézik neked előtte.
szóval, ha gyűjtögetni kell egy picit, akkor gyűjts, mert megéri.
döntés már, és hagyd már abba ezt a rinyálást.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shokkolo
addikt
sokat használod? - ühüm
milyen feladatokra? - munka, film, net, játék (minő meglepetés )
új/használt? tök mind1
mekkora méret? 24...
mennyi a keret? 5e ?! 40-45 lett volna
sürgős? háááááát, jelenleg egy Samu Syncmaster 710n -el tolom, ez a kölcsönmonitor@Vizion:
nekem is álom volt mindeddig (meg még most is az). eszem ágában se volt ilyesmit építeni... erre tessék, lefertőződtem.Erre van gyógyszer, vagy csak a bézbózütő?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #14372 üzenetére
"Nem kell anyit tokolodni rajta...., csak 1 monitor ! Rendeld meg es kesz."
Mondta a nagy fehér SassSSS... és visszafordult a bankjegy kupac felé, kiemelt egy újabb súlyos köteggel, megnyalta vaskos karmait és számolásba kezdett..."Hmm.. ennyi ostobaságra kell válaszolnom, akkor ma sem leszek kész." Nézett a fölé törnyosuló Euró halmokra szomorúan.
Megértem paripát, nem kis összeg. Nekem a léegfőbb érvem továbbra is, hogy jó esetben ~4+ évre érdemes olyat venni, amit szeretni tud.
-
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #14374 üzenetére
Jólvannna! Má' beszóni se lehet?
Persze igazad van, csak tényleg ez a január elég hülye hónap. Én már megkaptam a fizumat, ezért ilyenkor az ember azt hiszi övé a világ... A következő fizu meg jó messze és ki tudja milyen lesz az év eleje? Én rettegek tőle, mert ez a meleg... szerintem januárba belibbennek a kemény mínuszok és elfűtöm még a gatyám is. Ők is most költöztek, van kiadás bőven. Azt mondta nem akar átmeneti monitort, viszont lehet, h érdemes lenne TV-t használni monitornak addig, amíg nincs más. Vagy a fene tudja.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #14376 üzenetére
Pontosan így van ahogy leírtad:
én is megkaptam a fizum és látom mit kell beosztani, és érzem h. karcos lesz.
Azt meg nem akarom h. a "hobbim" miatt más, fontosabb háttérbe szoruljon.@gyúróskutyus:
megértem az álláspontodat, voltam a monitoros topicba, de ott is háborúznak. ki mit ajánl (ezt konkrétan pont igen ). Itt már rég eldőlt h. jó lenne az a monitor nekem, a kérdés csak az maradt, hogy emgengedhetem-e magamnak. Bár úgytűnik elcsábultam.
Meggyőzztem magam, hogy az az 55 nem is 55 csak 35, mert 20be vitték a régitPlusz tegnap éjjel szembesültem vele h. milyen egy sz@r monitor.
Bent a cégnél 2 "régi" fukit bámulok egész éjjel, lángol a szemem hajnalban már tőlük.
Volt 1 kollegina aki felmondott és megmaradt 2 újabbacska dell. (P190s?!). Gondoltam egy merészet és kicseréltem. Nem fáj a szemem
Írok a főnöknek majd, hogy ugye maradhat...?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Peaceliker
addikt
válasz addamka #14363 üzenetére
Mondjuk ha te komolyabb lapod is szar, akkor nekem nem is kell csodálkoznom, hogy a 4GHz sem jön ki... 1,3x voltra tettem, már ment 15 percet, 60 fok vt socket (nem túl jó, de mondom az még bele fér, prime nem fog futni kb soha), erre felugrik 63ra a hőfok és ki is fagyott...na, mondom örülhetek, hogy 3,5GHz megy 1,2volttal...
"Oh my Goa'uld!"
-
Malibutomi
nagyúr
Srácok mondjátok meg hogy hülyeség az ötletem
az jutott mostanában eszembe, hogy kibelezek egy autóba való 300mm-es szubcsövet, és abból készítek pc házat, a két végébe két 230-250mm ventillátorral.Mennyire képtelen ötlet?
-
Peaceliker
addikt
válasz Malibutomi #14380 üzenetére
Sztem jó ötletnek hangzik!
Ha el tudod úgy rendezni az alkatrészeket, hogy legyen benne légáramlás, akkor marha jó lesz, berezonálni mg nem fog, masszív is lesz.
Hajrá"Oh my Goa'uld!"
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #14380 üzenetére
Nem tudom, nekem a szögletes vonalak tetszenek, azt el lehet helyezni. De trendi most a kuka-forma, hajrá!
-
laca000
őstag
Srácok, ha valakit érdekel egy Silver Arrow SBE-Extreme, írjon, veszek egy Phanteks-et
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #14383 üzenetére
Utána Te is visszasírod majd, mint a nagy Sasss! Van annál jobb léghűtő? Illetve pár fok lehet csak közöttük sztem, de várunk méréseket is, ha van időd.
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14384 üzenetére
Mostanság nem megyek vele túl sokra, mert oldalirányban a hűtőbordája túl széles!
Lévén alaplap csere történt, nem tudom feltenni úgy a hűtőt, hogy az imént említett megfelelő irányba, jobbról-balra fújjon, csak lentről felfele(ütközik a PCI-E slot-al, ezért), ami ugye nem egészen kielégítő egy SLI-vel(nem még egy húzott 3930k-val), az iszonyatos forróság miatt(ezt csak az tudja, akinek valaha két külön VGA csücsült a gépében), így ez a hűtő számomra haszontalan, semmit nem ér.
A Phanteks pedig ugyanolyan jó cooler, ezért kényszerűségből, de mindenképpen váltok.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14386 üzenetére
Nem.
Csak az i7 3820-nak elég volt így, nem megfelelő irányba állítottan a hűtő.
Nem melegedett túl.
Ez viszont 4.5 FÖLÖTT igen.
És nekem nem elég a 4.5..A fölső PCI-E SLOT túl magasan van, helyesen felrakva nem fér el a Silver Arrow. Ha meg az alsóba teszem a második kártyát, csókolózik a táppal.
Az úgy meg nagyon nem jó.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #14387 üzenetére
Te jó ég, itt mindenkinek az éghajlatváltozás-modellezés a hobbija?
Ha publikus elmondod mire kell ekkora OC? Azt nem hiszem el, h játék miatt.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14388 üzenetére
Semmire.
Gyakorlatilag 4.5 is több mint ölég.
De álljon már, az Isten áldja meg az a hűtés a helyes irányába!
Idegesít.
Meg már régóta szemezgettem azzal a Phanteks-el, csak azért nem az lett, mert épp nem volt raktáron.
De most már nem érdekel.
Kell és kész.
Ezeket a 30k-s gagyi hűtéseket meg vigye a kánya, semmire nem jók.
Csak átlag hűtésnek, de arra jó a lég is.
60-70-k-t meg a beteg adjon érte.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #14391 üzenetére
...Don SaSSS
újabbáldozata: szénné égeti a procit, mert csak. Símán átírod az aláírásban az nem megoldás? Én is agyaltam, h beírom az FX-9570 -et, és hátha megnyugszom...Azért párat mérhetnél, hasznos lehet a jóembereknek.
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #14395 üzenetére
Ez nem "csak" betegség.
Hiábavalóság.
De az legalább a lehető minél kielégítőbb tökélyre fejlesztve.
[link][ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #14396 üzenetére
...hűtőkről beszélünk, gondoltam egy idle/full load hőfokot leírsz, kész. Azonos konfig, 2 csúcs hűtő, érdekes lehet.
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14398 üzenetére
..most magyaráztam, hogy nem tudok szignifikáns eredményeket mérni, a PCI-E slot nem megfelelő magasságban lévő elhelyezkedése miatt..
..há' nem amiatt cserélem a hűtőt? [link][ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #14399 üzenetére
ehh, akkor NE mérj. Mindíg kattintok a linkekre, várom, h megjelenjen a géped. Most is 2 percig néztem a vonós srácot, gondolom ebben sincs PC!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- SK Hynix 8 gb(2x4gb kit) 1600Mhz Ddr3 ram
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest