Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
Lehet nekem is kéne egy.......egy 1090T-vel ma már nem tudja az ember verni a nyálát ,és az e-pénisznek sem tesz túl jót,illetve az sem pálya,hogy nem lehet dobálózni,hogy a szintetikus tesztben hány pontot ért el...
Kegyetlen ez az élet.De az is lehet én is váltok zintelre,mondjuk egy gyííííháromra,és verhetem a nyálam 26ghz-n 0,2564v-n megy,és egyszálon elverem vele az fx8350-t és csak 15,365w-t eszik.Nem tudok dönteni.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
ViZion
félisten
válasz miresz #14547 üzenetére
Nah, az első mérések... nem tudom, majd IRL, normális driverekkel várjuk meg a teszteket, amik nem csak benchek lesznek...
Árban szvsz nem mehetnek i5 fölé... azért az fura lenne.
Shokkolo: arról lecsúsztam, másik is van eladó, megveheted
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
FatalEror
addikt
Persze-persze szeretem is,hű darab,nem hagyott szarban!És kevesen tudják,hogy mivel BE,ennek 9mb cache-e van 6 helyett,ami szerintem nem mindegy!
És akkor térjünk a valóságba DiRT3-ban grafika kifullozva átlag 90fps megvan vga gtx480,és minden alap órajelen.Csak akkor cserélem szerintem ha lesz a 480-nak még egy társa,mert ezt a rendszert nem bontom meg,túlságosan a szívemhez nőtt,majd ha lesz megint pénz építek egy teljesen máikat,de ez így marad,vagy bővítve!HardCore is my LifeStyle
-
-
ViZion
félisten
Használj Te is AES-256 titkosítást olyan ~1,5 tera adatra
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
=HG=
addikt
válasz FatalEror #14558 üzenetére
Bezony! Jó kis holmi az! de akkor nincs gond a fűtésre! A 480-as melegít rendesen nem? Nekem 470-es volt. Lent volt a gép lábnál keresztbe fordítva, úgyhogy a bal lábam nagyújja ha hozzá ért a kari hátuljához, érezni lehetett a felszálló égett hús szagát... 95C körül érezte jól magát játék közben !
-
FatalEror
addikt
Jut eszembe,ha váltok,akkor az egy Opteron 3380 lesz,ez egy 8magos fx,csak 2,6ghz-s órajelen,de 65w-s TDP-vel,szóval ezt simán lehetne húzni,és dobálni a fricskát az zinteleseknek,hogy ennek ugyan akkora a tdp-je mint a kórájhétnek.És 65k környékén kapható itthon.
=HG=
Igen azért van fűtő érték,főleg,hogy a procin egy Zalman CNPS 9900Max tesz szolgálatot,van hőleadó felület rendesen.A kártya nálam egy TF2-s verzió 70%-s fordulaton a kártya nálam megáll játék alatt 65-70fokon,szóval ez annyira nem is forró.De amúgy lehet hogy fázik mert néha játék elején picit szaggat,de 1-2 perc,és aztán semmi,szóval lehet tényleg be kell melegedni.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
ViZion
félisten
válasz miresz #14563 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha van gépre pénz, meg játékokra, akkor pont a delejre ne lenne? Ráadásul a sok habzószájúnak még anyuci fizeti, szal...
FatalEror: home server, letöltések meg ilyen merha bonyolult feladatok ma már egy középkategóriás NAS alap funkciói... mittomén 15 W + a HDD-k fogyasztása...
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz FatalEror #14566 üzenetére
Óvatosan a VIA emlegetésével, mert hatalmas költségekkel jár a ViZion haragjának következményei elleni védekezés (pl. a majomcsapdák, rakétaelhárító- és légvédelmi rendszerek, stb.)...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
FatalEror
addikt
válasz Mahrenburg #14567 üzenetére
Nekem nem kellenek ilyen hitech cuccok,régi módi vagyok,beérem egy jó feszítővassal,lófejjel?de a térdkalács átfúrás is hatásos szokott lenni,csak felhallatszik a vonyítás a pincéből,de ha ez sem vezet megoldásra,akkor még érdemes a sebet átmosni sósavval.
HardCore is my LifeStyle
-
törölt tag
eeeáoo.
miről megy a diszkurzus?
itt egy vicc :
Ma ültem a buszon, amikor a falu ügyeletes "furagyereke" mellém ült. Tudjátok, ez az a nyomasztó embertípus, aki nem szól semmit, csak bámul és nézi ahogy maszturbálsz.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz FatalEror #14568 üzenetére
Úgy hírlik, ViZion évtizedek óta fejleszti majmai regenerációs képességeit (állítólag az e téren elért eredményei hatására született a Tökéletes katona és a Terminator c. film alapötlete is), azt suttogják, hogy a legválogatottabb kínzások is csak gúnyos mosolyra késztetik őket, s aztán kínzóik háta mögé kerülnek, és... ...belegondolni is szörnyű...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
ViZion
félisten
válasz Mahrenburg #14570 üzenetére
Már kínoztak... kevés sikerrel. Belőlem semmit nem húznak ki...
VIA jó kis cég, csinálhatná az ilyen mittomén akármiket, pl. termosztátokat, vagy kávéfőzőt. Nem venném meg, de inkább azzal töltsék az időt...
-
ViZion
félisten
válasz #81556480 #14569 üzenetére
uhh.. ehh... pfujj... Lányokat fogdosni az OK, de ilyet?
Egy elnökjelölt a választási kampánya:
- Hölgyeim és Uraim, az előző elnök éveken keresztül hazudott és becsapta, meglopta az egész országot... Adjanak nekünk is egy esélyt!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #14571 üzenetére
Oh, most értettem meg! (Kicsit későn esett le, de eddig sem a kimagasló szellemi képességeimről voltam híres... )
Állandóan szapulod a VIA jelenlegi termékeit, s kész terveid vannak a jövőben gyártandó termékeire vonatkozóan, akkor nem utálod a VIA-t, hanem Te szeretnél lenni a VIA-Fejlesztőközpont igazgatója..."Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
ViZion
félisten
válasz Mahrenburg #14573 üzenetére
Rákérdezhetek?
Bélyeg? Kokain? Ketamin? Mind együtt?
igazgató Úr. Mahrenburg az Urdu nyelven azt jelenti "I love VIA"...Ez a vicc Neked szól, hogy a srác kérdi a nagyit: Mama, hová lettek a öööö szmájlis cukorkáim amit a konyhaasztalra raktam?
- kit érdekelnek a cukorkáid, amikor itt ez a rohadt nagy sárkány a konyhában![ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #14574 üzenetére
Nincs szükségem semmi ilyesmire, miért is lenne, hiszen már alapjáraton ilyen hüle vagyok...
Egyébként a Nagy Sárkány nem a konyhában, hanem a Nagy AMD találgatós topicban van...
-
Peaceliker
addikt
Jó reggelt néktek!
Ahogy irtátok a sok okosságot azon gondolkodom, hogy, vagy mégsem, esetleg talán, de inkább nem... és ezt bmilyen variációban.
És hasonló bölcsességek, de nem szeretnék senkit sem túlterhelni...ahogy látom a telóm szótárának is sok volt, mert le is állt."Oh my Goa'uld!"
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!!
[link]asd
-
ViZion
félisten
válasz Peaceliker #14576 üzenetére
'Reggelt mindenkinek. Jó Neked,te mindenből kígyó-gyulsz. Mahrenburgonya meg ilyen marad.
Természetes, hogy ennyi okosságot írunk... mivel marha okosak vagyunk! Talán csak a szerénységünk nagyobb az okosságunknál!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #14575 üzenetére
Csak nem hiányoztam?
Üdv! Azért nekem is megvolt a karácsonyi kockulás
Szülők gépe átköltözött egy kellemesebb helyre: Zalman Z9 + Killer Whale + Ötzi. Erre éppen a leginkább naprakész (2009) alkatrész a táp (Gygabyte SuperB 460W) hűtése kezdett énekelni. De egy nap bejáródási idő után úgy néz ki kis műszerolaj hatására elcsendesedett a ventilátora (kopp-kopp).
Utólag nem is baj ez a kis frissítés, kiéltem a gépbarkácsot egy kis időre és sajnos a virtualizáció sem megy még úgy ahogyan szeretném (így a régi vasra továbbra is szükség van).BUÉK néktek innen
-
miresz
veterán
Amíg el nem felejtem,mert már később nem leszek teljesen beszámítható.
-
ViZion
félisten
Akkor én is csatlakozom: Boldog Új Évet mindenkinek! Legyetek készen, ha Cthulhu eljön lakmározni a
sötétlelketekből
Zene
"Oh... You'll Rise up from the sea, Oh... Kill everyone slowly" A szöveg ütősHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
BUÉK Mindenkinek! [link]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
mackosajt
addikt
Buek mindenkibe!
Lassított mobilnet miatt valaki nem segítene megkeresni egy androidos alkalmazást?
Ha igen, úgy írjon már rám az emailemre.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Shokkolo
addikt
B.Ú.É.K.
Avagy boldoguljék mindenki ahogy tud
És orrmányos kedvéért egy kép is, igaz "kicsi" de a lényeg láCCik
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #14587 üzenetére
öööö... aham. Te, valami VIA gépről írsz? Mert nem tőti a képet. Asztírja: hót link. Elhunyt-e?
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok ven-kis/nagy-asszonyok es allatok !
Hardverekben, egeszsegben, penzben es sikerekben gazdag Boldog Uj Evet Kivanok minden kedves topic/forum lakoknak. Legyen egy jo evunk, mindegy hol elunk es mit dolgozunk.
Lacanak is menjen a cpu-ja, vizionak legyen kemeny uberfaxa FX-je, paripanak legyen vegul alom-gephaza, a macskanak meg menjen az egyetem es legyen 2011-e,a muzsikus blokinek legyen kemeny es meno verdaja 2014-ben, a hazi-sarkanyunk aki mar nem susu es nem zold szanja mar vegre el magat es vegyen egy kemeny AMD APU-s laposat, perverz pedomacinak legyen sok ramja, mahrenburgnak csak csodalatos Via-kat kivanok, kicsi-kakas tanuljon meg vegre gepet buzeralni, az ezredes Ur-nak tetszedjen a gyyyiiiott, =HG= es a fatalis tevedes fiatalodjanak, zsivago0000 meg 2014-ben ne legyen kitiltva, szusz meg zolduljon vagy kekuljon...meg amit szeretne.., addamkanak meg repuljenek a helikopterjei nagyokat es szepeket......akit meg kifelejtettem jelezze.......
ReszegesHordo(LaciCRM) ne igyon tobbet de kevesebbet sem. Gyiku, az 56-os kutya meg legyen boldog ott ahol van, xatos skociaban biciklizen sokat az esoben, Gery meg oruljon a gagyibajtnak.
A lovak meg a macskak eljenek bekesegben ![ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #14590 üzenetére
Köszönjük.
Neked is minden jót!
A VIA részért extra köszi...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
FatalEror
addikt
válasz MiklosSaS #14590 üzenetére
Mi az,hogy fiatalodjunk? He?
De ma ünnepeljünk,és én is kívánok neked egy HF csövezésű full-full vízhűtést,a legnagyobb XENON procit,amit elbír a lap,és még 3 másik 7990-t,2db kórzer 900D-t,hogy legyen tarcsiba,meg még 4 s80-s volvo-t,és irritáló rokonoktól mentes,sikerekben gazdag újévet!
És az estére mindenkinek egy hordóval a legjobb piákból.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindenkinek ...tam-tam-tam...jo ez a hazi palesz pezsgovel.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
FatalEror
addikt
válasz MiklosSaS #14597 üzenetére
Ütős kis motyó ez Ouzo.
Amúgy most erőteljesen seggnyaló rész jön,de:
Azért szerintem kiemelkedő ez a topik,mert itt minden téma megfér,semmi sem off,itt az intel-amd-via tulajok nem ellenfelek,hanem barátok,itt több a gyors autó,mint az autós topikban,néha részegebbek az emberek mint a kocsmában,de ami a legfontosabb az összetartás,mivel az,hogy kiskakasnak összedobtatok egy gépet,azért szerintem az már valami.HardCore is my LifeStyle
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #14597 üzenetére
Ittam a téren jó ki forralt eper bort.
Most sört.
Jön a pezsgő!Ui: a ramokat te eladtad? Vagy csak lejárt a hirdetés?
Igyatok! Nekem lassan abba kell hagyni, mert este már meló!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
otto14
őstag
Boldog új évet Néktek!
Köszönök Mindenkinek mindent! nagyon sokat Segítettetek nekem, Számíthattok rám
@Sasss: nem hagyom magam
asd
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest