Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shokkolo
addikt
válasz miresz #14901 üzenetére
ST05 -nek sikerült ismét IQ-t villantania, kaptam tőle egy roppant "sokatmondó", hatalmas inteligenciára utaló privátot:
"
ST05 privát üzenete Shokkolo számára ||Új | Válasz ★ Törlés2014-01-07 02:49:27te mi a faszt irogatsz nekem ,épülj már le rólam
nincs saját véleményed? csak az én javallatomhoz tudsz hozzáugatni?
"Headshooooooooooooooooot
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
őstag
Nálam lassan jó éjszakát lesz.
Bár elvileg terveztünk egy kutya plusz két macska fürdetést, lehet ma megússzák a nyamvadt szőrhullajtókJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
stratova
veterán
Ilyet sem láttam még: FX-6300 4700 MHz > Phenom II X6 1045 T 4000 MHz
-
MiklosSaS
nagyúr
Vilagos. Csak a a mereseket mindig alapon vegzik. En tudom hogy a 920 bika es nem i3 kategoria, de a tesztek alapjan majdnem pariban vannak.
(#14910) Shokkolo: maskulonben mi ez a hadjarat a processzoros topikban ? Mostanaig minden rendben volt, mindenki elfogadta hogy csak zintel letezik.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
A mi[en] szempontunkbol nincs, de eleg sokat befolyasolnak a valasztasban. Ha en kellene valasztanom akkor en is a haswell i3-at valasztanam ideglenesen. Aztan johet kesobb egy i5/i7. A 920 azert mar nem egy fiatal szeria, es kesobb mar nincs hova fejleszteni. De azt kihangsulyozom hogy igeiglenesen az i3.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #14912 üzenetére
Nagy Sass ez egy kirívó eset volt, hogy bizonyos programok nagyon szeretik ezt a modulos mókát. Az okát nem tudom Blender pl ilyen, de Cienbench vagy 3DSMax alatt "helyreáll a rend".
Cinebench 11.5 alap
Cinebench 11.5 OC3dsMax alapértelmezett rendermotorja a Mentalray, ennél jobban szereti az AMD megoldásokat a V-Ray.
sg22: abban a tesztben minden procit húznak, Celeront, Pentiumot és Gyiii3-at is, de ezért Gigabyte Z77X-UD3H lapot használnak, nem 15e forintosat (ez már meghaladja az Asus M5A99X EVO R2.0 és közelíti az ASUS Sabertooth 990FX R2.0 vagy Gigabyte GA-990FXA-UD5 árát).
Gyiii3 az általuk elérhető legmagasabb órajelen ment.[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Eladtam a rajtam maradt 4670K-t új árában. Rendeltem egy másikat,hátha tuningosabb lesz.Aztán faxán elcseszték a kiszállítást,mert sima 4670-et küldtek. Nagy nehezen fel tudtam hívni őket,hogy mi a stájsz,rendezzék a hibájukat,de úgy voltam vele,hogy ha lúd akkor legyen már kövér és egy kórájhetet küldjenek. Úgyhogy I'm waiting for the kórájhét 4770K. Kíváncsi leszek,mit fog villantani.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #14912 üzenetére
semmi hadjárat, ez nem a "das ist mein kampf..."
csupán "ráértem" és unatkoztam, és olvasgattam. és zavar, hogí mekkora bullshiteket ír.
A reggeli zenémet senki nem hallgatta meg?
-
-
miresz
veterán
válasz Shokkolo #14927 üzenetére
Aha. És amíg nem volt körbemetélve addig mennyi volt a hőfok?
Én nem fogom körbemetélni.
"Női orgazmus fityma nélkül?
Az ausztráliai Bond Egyetem munkatársa szerint a körülmetélt férfiakkal a nők nehezebben érik el az orgazmust.A kutatásban résztvevő nők döntő többsége (85 százaléka) jelentette ki, hogy többszöri orgazmusa volt körülmetéletlen partnerével. A körülmetélt partner esetében viszont a hüvelyszárazság nőtt az aktus során, ami kellemetlenségeket okozott.
Úgy tűnik tehát, hogy a fityma fontos szerepet tölt be a nő természetes nedvességének előidézésében."
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #14930 üzenetére
90C'? Vazze és akkor én még azt hittem,hogy az FX forrófejű.... Mennyi az alap feszültsége ezeknek a prociknak? Alulfeszelni lehet őket? Ha mondjuk én ilyen 4,2Ghz körül akarom járatni ott is fel fog forrni?
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #14929 üzenetére
Menekult ? Szegenyt meg be sem tudtam rendesen edzeni maris elhalasztad elolem
@miresz: haladunk , mi ? i5, i7, ......i7-E
(#14922) stratova: koszi a tesztet, igen kivancsi voltam mit tud meg a jo oreg elso generacios i7.
@miresz: keszulj fel mert az ivy/haswell nagyon forro feju. Ha jo tuningot szeretnel akkor inkabb kupakold vagy vegyel 4820K-t. Miert nem veszel egy jo kis 9590-es FX-et ?
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Csajok, ha valakit erdekelne ez a kombo akkor oda adom 18K HUF-ert postaval.
cpu: pentium G2020
MB: gigabyte H61MA-D2V
cooler: arctic alpine GT 11 rev.2~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #14940 üzenetére
Akkor megnyugodtam. A War Thunder hogy fut rajt? Van különbség az FX-hez képest? HT nem zavarja?
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz miresz #14939 üzenetére
Ha már lúd:
Kici intel kici lapba.Kicsi sempronnak biztosan betett a cache hiány
Egyébként úgy lehetne a milyen procit topikban érdemi vitát nyitni, ha lennének egyéni turbó core beállításos teljesítmény és fogyasztás és mikrolag mérések. Azoknak a fogyasztásába nem olyan könnyű belekötni
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz stratova #14946 üzenetére
Uhh,de faxa az a miniITX lap. Tervbe volt az is,hogy miniITX lesz az Intel konfig,én ezt a lapot néztem:
De aztán elvetettem az ötlete,és maradt a mATX méret. Viszont FM2+ vonalon továbbra is miniITX méretben maradok.
(#14947) Yeffy DJ: Ezért nem metélek én sem,jó az úgy ahogy megteremtették!
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Nájsz lap!
Figyi: AMD A10-7700K AMD A10-7850K
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs