Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #8754 üzenetére
100 power egy t1es épületért enyhén szólva is sok. a többi is max. 50-60 power t1en.
mondjuk a költség 75 powerre emelésével kiegyeztem vna így 1:1 arányban tudnám kilövöldözni eruptionnal.
ez is mint a többi támadó épület frost orbbal kombinálva igazán op.
este tesztelhetünk.
-
linekiller
tag
Nekem szimplán az építési idejével van gondom kár hogy ez az épület életpontjától függ (ami a nerfnek köszönhetően még rövidebb lett -.-)
Egy ilyen erős épületnek legalább 2* olyan lassan kéne felépülnie.
Na de mindegy úgy se lesz megváltoztatvahttp://logout.hu/bejegyzes/onset/i_battleforge_pvp-s_komboverseny/friss.html
-
Sousuke90
aktív tag
válasz linekiller #8757 üzenetére
javíts ki, ha tévedek, de nem attól függ az építési idő, hogy milyen típusú épületet építesz (hut, shrine, tower, stb.) valamint, hogy van-e rapid consturctionje, és hogy saját orb/well mellett van-e vagy sem?
Edit: http://forums.battleforge.com/forum/showpost.php?p=571567&postcount=354
erre a postra gondoltam, vagyis arra amit ez idéz[ Szerkesztve ]
-
linekiller
tag
válasz Sousuke90 #8758 üzenetére
akkor tévedtem nekem úgy tűnt mintha gyorsabb lenne az animáció
murdeer : a rangel semmi baj nincs a long range tipikus fire tulajdonság a mapok a szarok amik azt megengedik hogy hegy mögül lehessen lőni vele
Amúgy map szempontból nem csak a mortarral van a gond elyon mapon a white rangerek a fallal körbevett bázisból 2 base pozíciót is elérnek ami szerintem IMBA
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/onset/i_battleforge_pvp-s_komboverseny/friss.html
-
Sousuke90
aktív tag
Azon gondolkodom, hogy átállok fire kezdésre. A kérdésem az lenne, hogy mennyi a normál ára a fireswornnak, mert még sose néztem?
-
Sousuke90
aktív tag
Edit: megoldottam a kérdést
[ Szerkesztve ]
-
-
TazLeacher
nagyúr
Hogy lesz valaki prémium felhasználó?
-
phanzetomox
őstag
válasz TazLeacher #8767 üzenetére
mindenki az aki átlépte a 4-es szintet ( tudtommal )
-
G4ga
őstag
válasz phanzetomox #8768 üzenetére
mindenki aki átlépte akkor a 4.es szintet, kap akkor néha lapokat, meg booster?
jer1cho(-val) erre gondoltunk, hogy ilyen prémium felhasználó hogy lehet valaki...[ Szerkesztve ]
-
linekiller
tag
-
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #8760 üzenetére
nerf előttről beszélek, amúgy long range akkor 50m-er a lőtáva.
a phase towernek is ennyi a teleport rangje. -
Murder3
addikt
válasz linekiller #8761 üzenetére
nem a range az árával van baj, nek kellet volna neki nerf csak ár emelés 90-re.
Úgy már komolyabb szerepe lenne ha elveszted vagy ha egyszer felépíted. -
Murder3
addikt
válasz TazLeacher #8767 üzenetére
EA-s accod lehet prémium a játékba tudtommal nicns ilyen.
Az meg gondolom ráfizetéssel lehetséges csak. -
Neocskaa
tag
válasz linekiller #8770 üzenetére
Jó kis videó, mindent berobbant a srác, amit csak lehet.
IGN: NeOcska http://www.xfire.com/profile/benibalogh/
-
Gyuri27
félisten
[link] némi önigazolás a szinekkel kapcsolatban. Siralmas a nature t1 aránya.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Nightvision1
tag
A negyedik szint után,csak a teljes játékot kapod önmagában,hogy tudsz vásárolni,tradelni és egyébb kisebb dolgok.Lapokat,Boostereket tudtommal nemlehet kapni.Gyakran szoktan lenni Hirekben Promo eventek és ilyen dolgok.Azthiszem még nagyobb Ünnepeknél ajándékoz meg minket az EA egy két Promo lappal vagy Battleforge Pontal.
-
phanzetomox
őstag
nem tudom valaki itt írta ezt a prémium felhasználó dolgot, de konkrétan ilyen nincs.
Amúgy így is kapunk néha valamit, PL : mikor jöttek új legendary lapok mindenki kapott egy moont, a battleforge szülinapján mindenki kapott egy 250bfp-t adó kódot, illetve akik a játék kezdetétől játszanak azok promo mo-t kaptak. Azthiszem az elmúlt 3 hónapban ezek voltak az ajándékok amiket adtak ingyen. -
phanzetomox
őstag
aki azt hiszi hogy a cc-zés csak eszetlen dobálásból áll az nem tud játszani. Ugyanez igaz a nastyra ( t3-on már kevésbé )
gyuri : shadowból marha sok van, akkor nem csak nekem sorsol rosszul a gép
[ Szerkesztve ]
-
-
OnSeT
őstag
válasz Gyuri27 #8777 üzenetére
Érdekesek ezek az adatok.
Shadow ilyen népszerű lenne? t1-et nézve több mint 50% a részaránya, pure felállásban meg annyi mint a 3 másik együtt.
viszont bármely pure felállással elérhető a legend szint és a top20-ba a bejutás.
az én megítélésem a t1ek erősségéről 1v1-ben:
nature a leggyengébb
fire, shadow azonos erősségű
frost a legerősebbérdekes az is hogy a legendek között a nature és frost részarány t1-en közel azonos, holott erősségben jelentős az eltérés.
az általam kiirt szavazás részeredménye 30 szavazat után:
milyen t1el kezdesz pvp-ben?
fire 11 szavazat 36,67%
nature 8 szavazat 26,67%
frost 6 szavazat 20%
shadow 5 szavazat 16,67%LamingLegend még mindig tolja? Most mit tesztel?
freemka szépen előretört. -
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #8780 üzenetére
Aki írta annak valószinűleg az ea-s accja prémium.
és arra fel kaphat+ a BF-be akár. -
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #8782 üzenetére
nem játszanak nauturéval ott egy csomó nature spash.
az h pure naturéval nem játszanak az más dolog.
Te valami nagyon baromságra gondolhatsz most.Nem értem a Nastyt h tudod ebbe kombinálni...Tehát ha mondjuk fathom lordokra+grigorikra nem nehéz dobálni persze mert azoknak sok élete van....
ennyi erővel ha bloodhorbnt is nastyzhatnák mert sok élete van.amúgy meg t1-es spell tehát azért azt kéne figyelembe venni hogy t1-en nem 1000+ hp-s egységei vannak a shadwonak és egy két hit és már elérhető az h power pocséklás legyen a nasty.Mellesleg saját egységet is sebez szóval igen sokkal nehezebb jól nastyzni mint cc-zni.
Ezt a 7 mondatod nem tudom értelmesre konvertálni sehogy, nem tudom ezzel mit akartál pontosan, de így elég hülyén jött ki... -
Gyuri27
félisten
Nos a frost kemény mikró szempontjából. A nature gyenge. Így csak a legjobb képességű játékosok engedhetik meg maguknak. Játszottam dragondave-l. Ne tud meg 4-5 guardinra folyamatosan tudta tolni a pajzsot (egyesével). Stoxx-tól láttam néhány replay-t. Elképesztő pacák (javaslom a patch óta lejátszott meccseinek a megnézését) firét, shadowot simán berushol. Szóval ehhez a két szinhez nagyon kell tudni koncentrálni.
Mig shadownál ha minden kötél szakad dob egy nastyt, firénél meg lerak egy mortárt. Addig naturénél és frostnál ilyen nincs.Murder3: hagyjuk. Majd megérted egyszer. Azon meg gondolkozz miért annyi a shadow t1 és miért annyi a nature.
Jól nastyzni? Annyi kell hozzá, hogy ne saját camp közelében légy és ne legyen másik egységed a közelben. Ez gyanitom nem bonyolult.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
linekiller
tag
Na akkor szerintem tisztázni kell pár dolgot a videóról és ahogy olvastam egyeseknek fingjuk nincs mi a rush
A rush az a taktika mikor + power vagy orb építése nélkül letámadjuk az ellenfelet ha menet közben wellt épít a játékos az már nem rush csak szimplán t1 harc.
A videó első jelenetében ninjaflute berusholja shadow t1-el feagult aki az egyik legjobb frost/fire játékos. (nagyon durva jelenet ilyenre kb 5-6 játékos képes és szinte soha nem látni)
Az 1. tipp a videón a motivate hatékony használata t2-őn ami nem épp kevés micrót igényel
Az első fathom robbantás 2v2 mapon volt 2 fathom harcol az egyiket a motivate-el feláldozza a másik pedig az orbot ütötte mikor lejárt azon a motivate hatás heal-elt és kapott egy frost bite-ot kb 4 másodperc alatt megint majdnem halott volt ekkor heal és azonnali robbantás (ezt nyugodtan ki lehet próbálni ehez is nem épp kevés micró kellet kb 0,5 másodperces reakció idő )
Az ezutáni jelenet 2v2 mapon a soulshatter használata megmutatja a különbséget a soulshatter+ megölöm az egységem és a soulshatter+nastyzem az egységem között ( ez szintén sok micrót igényel)
A 3. tipp mind közül a legnehezebben kivitelezhető cc+shadow phonix+nasty egy ott lévő földi egységet a tökéletes befejezéshez és hogy visszajöjjön a phonix ez a videó a phonix nerf után készült erre szerintem még a top 50 shadow playerek közül se képes mindenki.
Ezután következik 2 fathom robbantás ami nem igényelt különösebb tudást ( viszont ez megint 2v2 mapokon volt )
végezetül a shielded dreadcharger nastyvel finishelve ez megint a bonyolult micró kategória.
A magyarázat, hogy miért említem olyan sok helyen a 2v2-őt a videón szereplő játékosokkal nem egyszer és nem kétszer játszottam ranked és sparing 2v2 meccseket mindkét fél az adott csapatban 3+1 helyen képes támadni (a +1 a support) és ilyen helyzetben észlelni azt hogy egy fagyott egységet robbantson nem kis ida figyelést igényel.
Azok szerint akik úgy gondolják hogy a nasty és az eruption t1-en I WIN button azok olvassák el reloadedlamb postját :
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
válasz Gyuri27 #8786 üzenetére
Nos a frost kemény mikró szempontjából.
igen, ez így van. pár hete már aktívan tesztelem a frost t1-et és tényleg sok a mikró, viszont az egységek jóval ütősebbek. de hát ugye vmit vmiért.
igaz még guardian nélkül tolom, majd ha lesz rá keret beszerzem, azzal mégiscsak könnyebb megindulni.
védő spellek használatára viszont még nem tudtam ráállni, se cc-re, se épületvédelemre, tegnap pl. azért buktam t1-en egy wellt, mert megfeledkeztem róla hogy van Glacier Shell-emmortar csak hegy mögül védhetetlen, nyílt terepen nem nehezebb leszedni mint a natures Stranglehold-ot. sőt talán még könnyebb is, hisz a mortar nem lő 10 m-en belülre, s nem bénit. (igen, nem egy kategória, mivel a nature torony nem bántja az orbot és welleket)
a nasty azért elég kockázatos, ha rosszkor megy a robbantás, az akár a meccsbe is kerülhet ( 110 power bukás egy dreadchargert robbantva.) ha sok egység van egy területen akkor ált. csak hp-t viszi le nem öli meg őket. viszont jó időben használva jelentős előnyt biztosíthat. szal ez elég kétélű fegyver.
grigori+rev robbantás már más tészta, ahhoz tényleg nem kell tehetség, az instant orbkill a nature és fire számára. shadow még jó időzítéssel ki tudja teleportálni (mint ahogy a stampedező juggert is) frost meg csak szimplán bedob egy pajzsot pl.
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #8787 üzenetére
én eddig nem éreztem hátrányát a swift hiányának, ice barrier+ home soil kárpótol érte azzal hogy lényegében 50%-al növeli a sereg létszámát.
mondjuk én már hozzászoktam a késői induláshoz, mivel betöltés után kapok egy pár mp-es lagot általában :S , már volt olyan hogy a frost ellenfelem hamarabb húzott well-t mint én firevel.fire és shadow sztem még mikro szempontjából is egyenlő t1-en.
ajánlom figyelmedbe és phanze neked is ezt a repet: [link]
kb. 10 perces t1 harc két legend között fire és shadow t1et használva. majd utána megy egészen t3-ig, de a t1es rész az ami igazán érdekes. -
linekiller
tag
egy vicces 2v2 replay ahol dupla shadow t1 uralja a meccset :
rafqq-val úgy döntöttünk hogy egy kicsit agresszívebben játszunk
-
alvarezlopez
tag
Üdv!
Kipróbáltam a játékot és úgy vélem nem rossz. Következő a kérdésem:
Ugye most az ingyenes játékkal játszom, serial kód kell, hogy full legyen. Namost ha megveszem a játékot, lesz serialom, azt beírom és ezért fogok kapni 3000bfpt+64 random lapot?
A free karakterem elérhető marad vagy újjat kell kezdeni? Free -re lehet feltölteni BFP-t? Vagy csak fullra?
Ha nem szükséges a teljes játék megvétele, akkor nem éri meg megvenni? Inkább csak BFP-t vegyek?Köszi a válaszotok
-
alvarezlopez
tag
válasz alvarezlopez #8796 üzenetére
Óóó elolvastam valamit PvE 4.szint vagy PvP 10.szint elérése után full lesz a játék. Már csak az a kérdés megéri-e az a 64 lap plusszba a 3000bfp mellé?
-
válasz alvarezlopez #8797 üzenetére
Az a 64 lap nem random, hanem mindig ugyanaz. Szerintem megéri, mert véleményem szerint jobb ár/érték arányban van a full játék, mint a 2250 BFP. És megmarad a jelenlegi karaktered is, mert a serial úgy működik, mint ha csak BFP-t töltenél fel, csak kapsz mellé 64 lapot is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
válasz alvarezlopez #8796 üzenetére
Itt a fórumon lehet venni BFP-t.
Ha írsz, hogy szeretnél biztos kapsz majd PÜ.-t.Az a legegyszerűbb és legjobb ár/értékű megoldás.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest