Új hozzászólás Aktív témák

  • babatag

    csendes tag

    válasz Vekerur #21737 üzenetére

    Nem hinném hogy 1 játék miatt az egész Blizzardot le kellene minősíteni egy pénzéhes cégre. Blizzardnak ott a wow, azzal ellátja az egész éves költségvetésének kb a felét még most is. Ennyi erővel a Lucas Arts is elmehetne a pibe mert az új játékuk mmo és fizetős. Igaz ott már csak akik eddig megvették a játékot 2xesen behozták a rááldozott pénzt.

    Ha megcsinálna egy cég, egy Battleforge kaliberű játékot, és nem adná az emberek kezébe a teljes irányítást, akkor lenne bevételük. Vagy, ha az EA-tól a játékjogot átvenné egy csoport, és folytatná. Mert szerintem a szerver fenntartásának költsége+ a staffok fizetése tuti hogy bejön. Túl sok vagyont engedtek be a játékba, ennyi volt a gond. Miután leengedték a bf árakat, akinek volt pénze, az vette a pontokat, így a piacon túl sok pont van, és persze lap is. Ezeket jelenleg csak a 250-300 pontos boosterekkel és az artifactokkal tudják csökkenteni.
    Engedélyezzék a token vásárlást az összes országban és biztos vagyok benne, hogy előbb lesz szükség a pontok vásárlására.

    De sajnos eszük nincs, de markuk igen. Tipikus....

    Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)

Új hozzászólás Aktív témák