Új hozzászólás Aktív témák

  • FollowTheORI

    Topikgazda

    válasz -FreaK- #25015 üzenetére

    Nem az üzleti modell a baj itt, hanem az hogy a játék minősége nem igazán jó + mindenféle nem kért módosításokkal telibeszarták az egészet és a hibákat sem javították kellő prioritással és időben.

    Az üzleti modell működött volna, csak mással annyira elbarmolták a hírnevet és a community-t, hogy bedőlt az egész. :)

    Nyilván most azért nem jön ehhez már semmi, mert a megmaradt (akit még nem "üldöztek" el) aktív közösség kevés ahhoz, hogy fenntartsa a fejlesztést hosszútávon, illetve vannak a játékkal olyan problémák amiket már nem lehet javítani csak túl nagy ráfordítással (kvázi újra kéne csinálni az egészet elölről). Így inkább azt mondták gondolom az EA-nél, hogy oké ezt nem finanszírozzuk tovább, a DICE-nál meg hogy oké, nem tudjuk megcsinálni, akkor hagyjuk majd a kövekezőben javítjuk/máshogy csináljuk, koncentráljunk arra.

    A másik meg hogy tisztán látszik hogy ettől a játéktól elvitte az erőforrásokat a többi futó projektjük már az elejétől fogva. Kvázi a SWBF2-re ment az erőforrás meg az idő, mert azt "kötelező volt" rendberázni, mert az mégnagyobb arcvesztés lett volna, a Disney miatt is.

    És ennek (meg még nyilván más "apróságnak", stb) lett a közös eredménye ami.

    Ettől független igen, szerintem is még bőven lehet ezzel a játékkal játszani, annyira nem rossz hogy ne lehetne élvezni. Én mai napig jókat szórakozok vele (általában), hosszú órákon át. :D

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák