Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #25350 üzenetére
Á ilyenek nem voltak a második világháborúban, hogy is kerülhetek volna bele a játékba
Hajók se voltak, B–17 Flying Fortress(repülő erőd) vagy B–29 Superfortress se volt, Orosz hadszíntér se voltÉs lehetne sorolni hogy mi maradt ki mert ez a játék egy csonka valami
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dr V
őstag
Meg ott a PIAT mostar helyett.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Gainka
őstag
Jó annylyájlyjé fagy ki a jo szerverről, ha valami laggosabb chesterekkel tele szerveren kinlodok nem fagy ki.
-
Qtya123
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz Találtgyerek #25358 üzenetére
Az ilyeneket behívósra gondoltam
Mondjuk 15e pont és egy sávot végigbombáz
Vagy a behívó pont időnként megjelenik( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Syz
senior tag
válasz CptAdamica #25347 üzenetére
Ez a Popeye meg az egyik b.zis selyemRambó közös gyereke Okádék..
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
bul07
nagyúr
válasz Találtgyerek #25366 üzenetére
Igen jó lett volna, de már nem lesz
Nagyon sok mindent kihagytak ebből a csonka játékból( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
CptAdamica
veterán
Tegnap mutattam a homi tengerészt egyik barátomnak, aztán beugrott egy jelenet a South Parkból, ami mémért kiáltott:
Feldobtam reddit-re, moderátorok hamar törölték, mert nem odavaló. Aztán feldobtam nsfw címkével is, hátha a szexuális tartalom volt a bajuk, így kicsit tovább élt, de ugyan arra hivatkozva törölték.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Dr V
őstag
válasz CptAdamica #25374 üzenetére
Törlés előtt a modik is nevetek
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
tbw
aktív tag
Beraktam az autentikus flecktarn ruhát.
Most már úgy néz ki a német katona mint igaziból.TBW
-
lofagi
addikt
válasz CptAdamica #25379 üzenetére
AZ biztos,hogy bármit is csinálnak most, annak valami nagyon nagynak kell lennie. Ha nem, akkor el lehet felejteni a BF sorozatot egy időre. Illetve, ahogy a videóban is említem, elképzelhető,hogy a Respawn letesz egy olyat, amire szívesen átnyergel a többség. Meglátjuk, még 1 hónap és megtudjuk,hogy mi lesz.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Astroboy
őstag
válasz CptAdamica #25379 üzenetére
Lesz apache, mint választható kaszt mert vadnyugati témájú lesz.
-
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!!
Másnak is szar az origin ????
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest