Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
pff WTF?
(#94552) Zolar: még nem is öltem senkit csak felszálltam a kishelivel
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
imi123
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #94555 üzenetére
Teljesen reális,mint mindig.
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Mappa
addikt
ilyen mákszart bármikor össze lehet vágni.
amúgy ez a gay18 ilyen op fegyver lett? minden 2. mankinál ez van és adja is nekik.
más:
Nem kellene itt látszódnia a maradék dlc-nek? battelog web plugin restart nem oldotta meg, gép restart, origin restart sem, játék repair sem.
ötlet??
@94558 - imi123 - ja igen áll az egere mint Katiban a gyerek. vicc parádé
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
M@rdel
őstag
Ennyi dlc van.
Nem kellene ezeket kipipálni az alapjátékkal együtt? -
Tomassy00
senior tag
Az ilyen csít híró csávókat kéne bevetni szíríába... Kapna egy M60-at és legyilkolna mindenkit.
-
g1-killer
tag
-
Mappa
addikt
válasz Astroboy #94561 üzenetére
Csigalom nyugavér ez egy pont olyan kép amin nem volt bejelölve. Be van pipálva minden még sem látszódik. Pedig ha csak Legacy Operations és Community Operations szerverre szeretnék keresni akkor nem tudok mit bepipálni sem.g1-killer - áh és ezaz ezt akartam tudni, köszi. akkor nem is kell többnek lenni. Ennyit akartam tudni
Gyula84 - de de, így már akkor stimm, az nem külön dlc-ként jött hanem alaphoz adták. Ezt nem tudtam mert 1 éve nem játszottam ezzel a szarral
Az más kérdés, hogy végig a szemem előtt volt csak vakegér vagyok. Mentségemre legyen mondva, hogy nem vágom az összes pálya nevet.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Prosector
addikt
Ma este 8-kor HUNFORCE-RAZOR war az egyesen:
Mapek: Zavod Graveyard Shift es Dragon Valley.
Gyertek, nezzetek
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
emberek meg kellene növelni a nézettséget 15-ről kicsit többre[link]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Prosector
addikt
válasz Aventador91 #94574 üzenetére
Jatszik hát, ott a link.
-
guftabi96
addikt
válasz Aventador91 #94574 üzenetére
Én már vissza is tértem
R.I.P 16 db pisztolyorrú mátyás (De hát saját kárán tanul az ember, ott lett volna az Acces.)
Már csak az invitelnek kellene, hogy összeszedje magát... egész hétvégén borzalmas volt megint a net. Vicc kategória.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Dendytv
senior tag
válasz Tomassy00 #94560 üzenetére
Az biztos hogy meg oldaná ott a gondokat 2-nap alatt
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
guftabi96
addikt
válasz @rglaaf #94579 üzenetére
Hát maga a játék
Csak mielőtt továbbmegyek:
Számomra a Battlefield-élmény = Bf3 és 4 által nyújtott élmény. 2014-ben kezdtem Battlefielddel játszani, amikor ingyenes lett a 3. Előtte nálam csak CoD2 - 4 - 6 ment, semmi más. (multiplayer fps)
Szóval nem tudom, hogy a korábbi Battlefieldek milyenek voltak, nem játszottam velük.Bosszankodás, sírás, csalódottság on:
Kezdjem a pozitívval: grafikat tényleg nagyon komoly, le a kalappal a készítők előtt. Hangulat is jó szerintem.
És akkor:
Alig van jármű, pedig én pont amiatt szerettem meg nagyon a Bf-et, mert itt lehet járművekkel menni. Alig sikerült még tankba ülnöm, de szerintem minden másból kevés van, szinte mindenhova gyalogolni kell.
A pályák se tetszenek, rengeteg nagy nyílt terep van, ami vonzza a sok camper f@szt, akik egész meccsen nem csinálnak semmit, csak fekszenek egy szimpatikus sziklán/fűcsomón/háztetőn/stb. Ráadásul könnyebb is lett csipázni, amit mondjuk nem értek. Nekem az lenne a logikus, hogy ebben az időben jóval nehezebb volt, de mindegy is. (Sniperlimit meg ugye nincs, mint ahogy custom szerverek sincsenek sehol jelenleg).
És ez mind a két csapat részéről idegesítő, mert nálunk is ugyan ezt csinálja a fél csapat, ahelyett, hogy a pontokat foglalná...
A fegyverek még gyengébbek lettek. Sokszor pár méterről is annyi kell bele, hogy egy másik emberre már nem jut elég golyó a 32-ből.
Ha meg már 80-100 méterre van tőlem inkább rá se lövök, mert felesleges.
Spot az hol működik, hol nem. Van, hogy a kb 2 pixel nagyságú ellenfelet is be tudom spottolni kilométerekről, de van, hogy a tőlem 4 méterre lévő tankot nem tudom.
A spawn is ismét csodálatos lett. Nem gondoltam volna, hogy ezt még lehet fokozni, de sikerült. Már most azalatt a 11 óra alatt egy csodás kis montázsvideót lehetne készíteni. Ma pl 3x spawnolt le a zuhanó zeppelin alá. Deploy, és már rám is zuhant (és nem, nem csapattársa éledtem).
De berak ellenfél közé, tank elé, robbanó gránátba, mustárgázba.
Nem tudom hagytam-e ki valamit.
Az biztos, hogy rettentő csalódottságot érzek, és valamilyen szinten "dühös" is vagyok magamra, amiért nem az EA accessel kezdtem, de ez teljes mértékben a saját hülyeségemnek köszönhetem, valamilyen szinten azt is mondom, hogy meg is érdemlem, ha ennyi eszem volt, de azért tudtam volna másra is költeni ezt a 16k-t.
Még azért nyilván fogok vele játszani, hátha jobban megtetszik majd. Bár ezt kétlem, hisz most is az a helyzet, hogy minél tovább nyomtam, annál inkább ment el tőle a kedvem.
De ezzel a véleménnyel nagyon egyedül vagyok (szóval erre nem kell adni), egy-két embert kivéve Bf1 topikban az állukat keresik az emberek, meg ahogy látom mindenhol ( pl Facebook, youtube).
Bosszankodás, sírás, csalódottság off.
Azt gondolom, hogy marad a BF4, csgo multiplayer Fps-nek, meg még az új R6-en gondolkozok.szerk: tyűű micsoda kis novellát rittyentettem itt estére
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
@rglaaf
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz guftabi96 #94581 üzenetére
Na ezért várok ki, és nem rohanok a többiek után mint a birka (nem rád értettem) és veszem meg csak azért mert más be van sózva, jó lesz ez nekem féláron is, tökre ráérek, remélem addig balanszolgatják a dolgokat és rendbe teszik a hibákat, de ugye azt tudjuk, minimum 1 év. A vicc az, hogy már akciózgatják 11K-ért.
Amíg a sniperekkel nem kezdenek valamit, addig nem veszem meg az tuti. Egy az egyben igaz a kempelés amit írtál, már a BETA alatt is ez ment. Amúgy végre egy ember aki a hibákat is látja.[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz kriszpontaz #94598 üzenetére
"nem rohanok a többiek után mint a birka (nem rád értettem) "
Pedig én is birka voltam, be kell látnom.
Sniperekre egy sniperlimit elég lenne, az meg ugye custom szerverekkel szerintem lesz, ami meg majd jön.
Ráérsz még szerintem.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest