Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz iMaverick #94796 üzenetére
én csak a többiek miatt venném meg ,ha egyáltalán játszik majd vele még valaki , amikor eléri a rá szánt összeget (5k) !amúgy óra sz
ámilag már én is kevesebbet játszok itt a gyerek a házon mindig van mit csinálni stb!(#94797) M^xx engem a béta győzött meg arrol hogy ez a csipalend nekem nem kell! korlátozni kellet volna a csipák számát merthát a vh1-ben nem volt ennyi csipa!inkább csak snasz mezei katonák! mert hát a tankok és járműveket csökkentették ezzel arányban fullon lett csipával ! uh kösz...de kösz nem!mérgelődni ott az aszony cipős szekrénye meg gardróbja!
(#94798) Godlike79: nem tudom lesz e valami demóféle de kipróbálnám szivesen ! az előző 3-at is végig vittem!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
imi123
őstag
Sziasztok.
Előre is bocsi a láma kérdésért.
Hogy a picsába lehet Bf4-ben Win 10 alatt kikapcsolnia a vsyncet.
Driverben kikapcsolva,Játékban kikapcsolva.Mégis 60.Fps-re korlátoz.
Direkt a Bf4 miatt váltottam 144.hz monitorra. Mindenütt működik csak a pont a BF.4-ben nem.
Köszi előre is.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
-
imi123
őstag
válasz SkyS1gn #94805 üzenetére
Ezek megvoltak.
Írták hogy a GAMETIME.MAXVARIABLE FPS..t haszálják.
Ez most működik de minden körnél be kell írni,valszeg config fájlt kell szerkeszteni.
Mindenesetre amit akartam láttam.Ég és föld a régi 60.hz-es monitorhoz képest.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Trump bácsi kapott egy TV rakétát arcba BF4 Random Moments
-
ADAM1337
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #94812 üzenetére
Miért aimhero ?
Vagy valamit látni kéne a videóban ?
Másik videója nekem cinkesebb: [link]
Ezek nem emberi mozgások, voltam már teamhungary tag senki nem lő így.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #94815 üzenetére
Az első amit linkeltél nem vágtam volna rá, van benne hihető, a másik amit linkeltem az már inkább.
De visszanézve az elsőben nem annyira feltűnő a jelenség a másodikba pofátlanul sok, és nem rántás és társai, tök egyenletes minden ráfordulás túl gyors túl pontban áll meg.
Van benne rásegítés sajnos... -
törölt tag
Lassan kihal a bf4 topik. Mindenkit beszippantott az 1?
-
Prosector
addikt
válasz fletoka #94817 üzenetére
Ha a BF Hungary csoportra gondolsz, az egy vicc...egybol lehulyezett a faszarcu, meg kerdezte milyen drogot szedek, mikor irtam, h ÉN erzem a difit, 60 Hz-en a 100 es a 60 fps kozott...de en hulye vagyok, mert az lehetetlen...olyan nincs...ki is leptem onnan gyorsan...
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz #35434496 #94821 üzenetére
Nem tudom, talan mar 1 eve is van, h kileptem.
Nagyon el volt telve magaval a gyerek, h neki van igaza, az istennek se tudtam vele megertetni, hogy attol hogy o nem erzi, en meg erezhetem....áááá, ilyen nincs...neki en ne magyarazzak, mert en hulye vagyok...meg drogos
(#94822) ADAM1337: ettol még joinolj nyugodtan...csak nem mindenki ilyen...en kifogtam egy barmot
fletoka: igen, pro gameréknél nagy gondok vannak a PB update-tel is...ez ott az "uristenmostmitcsinaljak?" kategoria
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz spanglee001 #94828 üzenetére
Isten ments
-
Prosector
addikt
válasz spanglee001 #94828 üzenetére
1x eleg volt...meg 1x nem teszem ki a kis mimozalelkem ilyen traumanak
-
fornettisuti
veterán
válasz #35434496 #94819 üzenetére
Nem vagyunk mi bolondok, a maréknyi kedvenc bf4 cq large szervereimen még mindig sorban kell állni.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
@rglaaf
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #94827 üzenetére
én is ezt mondtam... kegyetlenül be tud huzni nem gondoltam volna még a hibák se érdekelnek
PSN:BiZzare_0 ️
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
zzola
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #94835 üzenetére
-
vtomi2
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #94835 üzenetére
Vicces amikor már abbahagyja a tüzelést, és még kapja a hitmarkereket
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
AIM Hero 5v5 videója Bírom ezt a gyereket,olyan kurva gyorsan változtatja a cuccait,mint az atom,nekem meg nem tud még reagálni sem a játék mikor én így próbálnék játszani. Macros kis buzi!
-
Tomassy00
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #94838 üzenetére
Ez a gyerek valami isten lehet, mert halandó így nem játszik.
-
Gainka
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #94838 üzenetére
Nem egy nagy valami a játéka, inkább a no recoil, az adja...
-
-
Prosector
addikt
en kiprobaltam nikkel cfg-jet meg profsave-jet, de kozel sem tudtam igy loni. persze en nem vok pro, biztos en vok a balfasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest