Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
A Valley-n tenyleg jo korok voltak, izgalmas volt
-
prokxy
veterán
válasz Prosector #94501 üzenetére
Bizony, nekem is tetszett, élveztem. Mondjuk voltak uncsi részek is, amikor a D pontnál lévő robogókra próbáltam ráugrálni meg beindítani! Lelőttem a kerekét és jól meg teabag-eltem!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #94510 üzenetére
Féltem.
Tank az nagyon lomha itt, a B-től pikk-pakk szétkaptak volna.
Megnéztem a nonlive körben, h tudnak-e srawozni, hát igen...így tudtam, h sok esélyem nincs, főleg úgy, hogy a BTR-ünk A-C közt mozgott, így egyedül maradtam volna egy tank és inf ellen. Nem lenne ez gond, ha az AP nem lenne bugos, de sajnos az, ha meg egy sraw is betalál, akkor pápá, tank pedig lassan spawnolt, szóval emiatt.szerk: tank ne szökjön már, arra ott a quad és a kis szarok, gyorsak, stb.
Másik pedig hogy nem 1x kiszedtem a csapatszállító helit, pontosabban mobility-ztem a tankkal a D-ről, így kevesebbszer tudtak droppolni róla![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #94499 üzenetére
köszi
első körben 2-en is leestek tőlünk volt 1-2 perc amikor belagolt a szerver, rá 1 percre biker-nek merevre fagyott a gép, majd karcos kapott egy bf4 exe leállt, 1-2 percig 6-an voltunk, az 8 embernél nagyon sok, de azért jó volt
Veszítettünk, de jót játszottunk, mindenki elégedett volt így isEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daveoff
veterán
válasz kisza25 #94512 üzenetére
hát mi nagyon nem voltunk elégedettek a dragon valley-vel, de megvan a 3 pont, nekünk ez volt a lényeg. fejetlenség volt végig, éppen megvoltunk, nem készültünk rá semmit, amikor bespawnoltunk akkor néztük, basszus van LAV is, meg ilyenek....folyamatos pontváltásokkal tudtuk csak lehozni, mert a pont tartás most valahogy egyáltalán nem ment. és 1v1-be nagyon sokszor alulmaradtunk. de azért jó volt, én is köszi!
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kisza25
félisten
válasz daveoff #94513 üzenetére
nálunk eizo nem tudta, hogy aznap játszunk és éppen lefeküdni készült, mert túlvállalta magát aznapra, én 2 etetés között tudtam felmenni, de a 2 pálya között is tejet/tápot melegítettem, meg volt egy kis adok kapok, hogy milyen fontos az a k játék , mert éppen etetés volt
Ja és mi sem tudtunk készülni, akkor néztük át a pályát amikor felmentünk, tegnap délelőtt tudtam meg, hogy meccs lesz és délutánig az sem volt biztos, hogy tudok játszani
Na ehhez képest jót játszottunk.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
g1-killer
tag
válasz spanglee001 #94500 üzenetére
Ezek után 2x is gondold meg, hogy beengeded-e egy kávéra.
// Bl: Folczy 3770k @4,2 // 16GB // EVGA GTX 1080Ti // ASUS Sabertooth Z77
-
mackosajt
addikt
kicsit nem figyelek ide, és miket osztasz itt meg
Cserébe legközelebb nem rontom az esélyeimet a nyereményjáték kérdéseire adott helyes válaszok átküldésével
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Mappa
addikt
A két utolsó dlc-t most szedtem le mert már egy éve nem játszottam a BF4-el. A kérdés az lenne miért nem látszódik a Battelogon??? Final Stand az utolsó ami látszódik.
nem kötelező megadni
-
mackosajt
addikt
válasz kisza25 #94514 üzenetére
Hagyd már, én is este láttam, hogy akkor tényleg valós az időpont, és meccs lesz.
Persze reggeltől estig nyomtuk fel a szigetelést tesómnál, cseppet sem voltam fáradt.
De a Zavodot leszámítva jó körök voltak.
Ott semmi nem működött.
A mi 60 hertzes szerónkon szinte minden lövés talált, akire lőttem, itt meg semmi.
Dragonra kellően "felszívtam" magam így adrenalinnal, és már nem voltam fáradt.
Ennek eredményeképp hajnal 1-kor feküdtem le, 6.30-kor indultam folytatni a szigetelést, és most megyek éjjelre melózni.
Hátha ott kevesebb lesz a munka.Players: ph nyereményjáték, ott nem tud nyerni, csak logitech játékon.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
aram01
nagyúr
srácok a video beállításokat miért nem tudom módosítani? high-en van és ki van szürkülve a gomb. (sy újra kell tanulnom a játékot)
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
törölt tag
Nem látta valaki hüllőt
-
Astroboy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest