Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz Dtomka #92945 üzenetére
Nagyon sok embertől hallottam hogy nekik tetszik a Metro pálya. Én nagyon kilógok a sorból, mert én rühellem. Tipikus Call of Duty pálya, megyek oszt' lövök. Sőt...a CoD-nál is rosszabb. Ez csak egy full lineáris pálya ahol állóháború van és 5 percenként változik csak a front, de full káosz az egész. Lövések, gránátok, C4-ek, rakéták.....és ezek megállás nélkül. Számomra élvezhetetlen. Én azért játszok Battlefield-el hogy a battlefield-en ropjam, nem egy szűk, lineáris pályán.
Kérdés: BF4-hez még elég noob vagyok, pár órám van csak benne, a 3-al már többet játszottam, de ott ilyen nem volt. Mik ezek a 30 meg 60 Hz-ek? Mit jelentenek? Mik a különbségek? Ha tehetem, melyiket kéne választanom?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez most komoly hogy 2 darab Carrier Assault szerver van?? WTF???
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
stoon
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #92953 üzenetére
ez a mód annyira jött be az embereknek ,mint az egyben lesz a postagalamb hajkurászos!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
tgabe25
tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és a jókívánságokat, majd figyelembe veszem őket Illetve Astroboy, fel nézek az IRAM nevű szerverre is Igyekszem majd belerázódni, a 3 után gondolom könnyebben fel tudom venni a ritmust, legalábbis remélem
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
SkyS1gn
félisten
Az iram miért csak 30Hz-en megy amugy?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #92962 üzenetére
egy időben 60Hz volt és a kis szerver meg 120Hz, de vannak olyan klán tagok akiknek nem adta, nem tetszett, vagy nem bírta a gépe, szavazva lett és bukott a 60Hz, azért is, mert drágább
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Csaber
senior tag
válasz Tomassy00 #92941 üzenetére
Simán jókat játszunk főleg most hogy, az EA elintézte a most érkezőknek van ingyen dlc az öregnek meg stat javítás a [tegnapi gomund] utolsó hét és félperce de szerintem még ma sem lesz komoly ellenállás a kezdők részéről
-
Laraxior
titán
ezen egy picit elgondolkoztam, 13ezerért... de már csak megvárom a BF1-es verziót
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Lego elkészítette a bf4 kisza figurát.
-
zzola
titán
válasz spanglee001 #92979 üzenetére
Oké!
-
Laraxior
titán
Ebayen, annyi van mint a piszok, sőt még az Imperatorból is találtam BF3-ast. Az nekem is volt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
válasz CJ4567 #92972 üzenetére
BF1-ben a golyók is gyorsabban repülnek, sokkal jobb érzés a fegyveres harc... hangpityuval egyenesen botrányos néha a golyók lassúsága BF4-ben.
Ezért sem kell sokkal feljebb célozni sniperrel az 1-ben.
(#92984) gyiku Nem azt mondtam hogy a WWI-ben, szövegértelmezés 1-es.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Most ha jól nézem akkor első vagyok a magyarok közt GOL Magnummal.
Amúgy nem tud valaki olyan leaderboardot ahol országok szerint szűrhető a stat?
-
kisza25
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #92988 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz }{3@Đ$}{0ot #92993 üzenetére
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Mennyien játsszák még napi szinten a játékot Pc-n? Van erre oldal, ahol közöl valami statisztikát?
Amiatt érdekelne, hogy van-e értelme most megvenni.
Köszi!Do you see the white shadow?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz kisza25 #92994 üzenetére
Mondom "KÜLÖN" fegyverre,nem az Assault meg Sniper részlegre gondolok,hanem fegyver típusokra. (GOL Magnum/ACE-23...stb) bfstats.com-on van ilyen,csak ott nem lehet országokra bontani. Erre gondolok
-
Laraxior
titán
Oktober vegeig biztos dugig lesz... Utana megcsappan...
-
Rony949
őstag
Szerintem garantálhatjuk hogy még jó pár évig lesznek aktív játékosaik. A BF3 5 éves és még mindig vannak teli szerverek. Még BC2-ben is találni teli szervereket, főleg este tájékán, bár az lehet annak is köszönhető, mert nem kell hozzá se Battlelog, se Origin. Na meg Steam-en is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest