Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz guftabi96 #91150 üzenetére
Én vasárnap kaptam bant egyik szerón, de érted 30-as noob vagyok azt sem tudom hogy lehet AC 130-at hívni erre még töltőképernyőn voltam mikor kidobott és azt írta wallhack miatt ban. Csak egy szerveren kaptam ilyet igaz úgy elvette a kedvemet a játéktól, hogy nem is léptem fel azóta csak ma...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kisza25
félisten
egyik itteni emberke, vett egy 380x-et kb 1 hete, bf4-ben és Assetto Corsában olyan fps dropja van 1-1 résznél, hogy sírva szaladt eladni és gyorsan berendelt egy 4GB gtx 960-at (és 960 2GB-ról akart kicsit felfele váltani a 380x-el)
nálad a labdaEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #91157 üzenetére
Egyik itteni emberke
Az AC-nal tuti lesz kesőbb megoldás, de a bf4-nél nem hiszem. Vagyis van oda is, le kell cserélni a 3570-et egy erősebb, húzható procira, de hát az meg pénz.
Bármennyire is nem szeretem az Nv-t, el kell ismernem, hogy a jelenlegi konfigommal jobb volt a 960.
Elhiszem, hogy más játékokkal jobb a 380x, de mással meg nem játszok.Még nem rendeltem meg
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz bandi0000 #91159 üzenetére
Erősebb procival jobb lenne a helyzet.
Amikor ez is 100%-on tudott menni, akkor teljesen jó volt.ui.: remélem nem lesz egy nagy veszekedés, mire hazaérek. Ez tényleg csak saját tapasztalat, egy korosodó procival szerelt géppel. Nem akarok/akartam amd vs nv vitát indítani, arra ott a megfelelő topik.
#KeepFightingMichael
-
kisza25
félisten
válasz guftabi96 #91160 üzenetére
Tudom már késő, de CPU unparking megvolt? Nehogy már egy i5 3570 kevés legyen
Mondjuk fullHD low lehet hagy a kártyábanl, de nem droppol
Nekem is hagyott i5 4690k 4,4Ghz-en de nem droppoltEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #91161 üzenetére
persze megvolt
a drop nem konstans volt, de egyértelműen látszott, hogy sokkal többször van cpu limit, és hogy sokkal rosszabbul "reagál" (most nem jut jobb szó eszembe ) rá.
Meg amikor nem bezuhan az fps, szimplán csak lemegy 70 környékére ott is érződött, hogy darabosabb (ismét nem jut jobb szó eszembe).
De ez tényleg csak cpu limit esetén. (Sanghai pl borzalmas volt C-nél, amikor leomlott a felhőkarcoló, meg utána is.)
Assetto Corsa: ha egyedül megyek vagy kevés ellenféllel, akkor öröm nézni, olyan szépen fut.
Gta V is nagyon szépen ment very high-on. Mást nem próbáltam.
Viszont, ha valami nagyon elkezdi fektetni a procit, akkor jönnek a bajok.
Ez van. Ha valakinek van mellé egy jóval erősebb procija vagy nem játszik ilyen játékokkal, akkor annak teljesen jó lesz a kártya.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
ADAM1337
nagyúr
Gondoltam felmegyek lőni egy kicsit, viszont az összes német szerverre 190-es pinget ír, netem egész jó bp tkom 50-es át is jön és a pingem is 10ms körül van, de a brit szerverekre meg 40 körüli pingem van.
-
-
fornettisuti
veterán
válasz ADAM1337 #91169 üzenetére
oreg hiba!
diginel a gigas netek vannak gombokert alacsony pinggel stabilan[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
psq
tag
válasz fornettisuti #91170 üzenetére
Csakhogy ide, tanyára, aztat nem drótozzák be...
Pedig egy komplett gombfutball csapatot is megadnánk érteSlussz poén, hogy kb. 4 méterre tőlem az utcán a földben megy az Invitel 200 megás kábele, de a szerelők
NEM TALÁLJÁK... Eddig kétszer rendeztek komolyabb ásatást, de nincs sehol
Nem is tudom sírjak vagy nevessek a dolgon, csuda egy világ ez.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
ok köszi, akkor intéznél ide vidékre is
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ADAM1337
nagyúr
Csak a német szerverek szórakoznak, de abból se az összes.
Viszonylag stabil netem van 3.kerületben elég jó helyen lakom, itt nem szokott net probléma lenni. -
Dtomka
veterán
válasz Csaber #91175 üzenetére
Ahogy nézem nálatok is problémás a T. Pár napja kezdődött nálam is. Az egyik kedvenc serveremre csatlakoztam mikor látom, hogy nem halnak az enemyk. Mondom megnézem mi a ...van. Akkor láttam, hogy 30-40 -es ping helyett 180+ .
Leginkább a német szerókat érinti, pedig azok talán a legjobbak.
Remélem mielőbb megoldódig...[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz fornettisuti #91177 üzenetére
akik írták, egyik sem Bp- szóval max te beszéltél arról
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Deftyyy
tag
kb 4 szerveren voltam az elmúlt órában 30as pinggel úgy laggolt mint a disznó olyan szerver lagg van mindenhol h netovább D kegyetlen
-
Gyula84
veterán
válasz kisza25 #91178 üzenetére
[link]
Gondoltam felmegyek lőni egy kicsit, viszont az összes német szerverre 190-es pinget ír, netem egész jó bp tkom 50-es át is jön és a pingem is 10ms körül van, de a brit szerverekre meg 40 körüli pingem van.[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
M@rdel
őstag
Rég nem voltam erre, de most gondoltam megnézzem mi újság itt a kritikán aluli fostalicska t-s nettel.
Teljesen megnyugodtam , hogy nem nálam van a hiba.
Még a hibával kapcsolatos fórumoldalt is törölték a t oldaláról. Problem solving t módra! -
stoon
addikt
válasz fornettisuti #91186 üzenetére
Brit tudósok megállapították , hogy Budapest található a mindenkori világegyetem abszolút központjába ,földrajzilag minden más település elhanyagolható ennek tudatában!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
válasz fornettisuti #91186 üzenetére
nem van-e meg
stoon[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz M@rdel #91192 üzenetére
Mint írtam, cpu limitnél volt gáz, nem akkor, amikor 100-on ment a kártya.
GTA V, Assetto (amikor egyedül mentem) teljesen jó volt, szépen futott.
Akkor volt gáz, amikor a proci is kapta az ívet.
De már felesleges ezt boncolgatni, a kártyának új tulaja van, aki egyébként egy tökéletesen működő, erős és jó kártyát kapott a pénzéért.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Zsoxx
senior tag
Kiderült már, mi okozza a 200-as pingeket a német szervereken?
-
Enton
addikt
Valami galaiba a t-system hazai és német kapcsolatában. Idővel rendberakják, gondolom attól függően mi a baj oka.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
őstag
-
M@rdel
őstag
válasz guftabi96 #91193 üzenetére
Jól van no! Csak jót akartam!
Ha minden igaz hozzám is érkezik egy 960 a másik gépbe, kíváncsi vagyok a különbségre!(#91195) Enton Lassan jubilálunk tavaly nyár vége - ősz eleje óta vannak gondok a t pingjeivel.
Mondjuk most sikerült alulmúlniuk magukat!(#91196) Németh Péter Ki a szolgáltatód?
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz M@rdel #91197 üzenetére
Alapvetően nagy baj nem volt errefele velük(más meg nincs is ) de most múlthéten hétfőn elment a net/telefon, szerdára visszajött de azóta ilyen trutyi a ping is.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
gyiku
nagyúr
kerem a FoS-os tagokat, hogy este Iramon gyulekezzenek, tegnap karcos 2x levagott. nem lehet ezt megtorlas nelkul hagyni.
hüllő
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Black Ops 6