Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz kriszpontaz #85052 üzenetére
lelőtt valakit, maradt neki 160 valamennyi skulója, ami szépen egyszer csak 170-180 valamennyi lett, miközben futott. (reload nélkül).
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz kriszpontaz #85057 üzenetére
Akkor miért csak MG4-nél van ez a lőszer bug? Mert se P90,se az M4-nél nem csinálja,csak az MG4-nél. Pontosságról inkább nem is beszélek,mert halál pontosan lő,és abszolút nem szór.
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
kriszpontaz
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #85058 üzenetére
Én csak kérdeztem, mert ilyet még nem láttam. Ha csalt, akkor csalt.
-
Gyula84
veterán
válasz daveoff #85055 üzenetére
hát hülyék ha a többiek hagyják ennyit tudok mondani... egyszerűen azt kell mondani vagy ő vagy mi rohadt egyszerű
(#85059) Godlike79
amúgy ilyen miatt lehetne
de nozoom mg4 mindenkit leszed de játszani meg nem tudom na hagyjuk is...[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
addikt
válasz @rglaaf #85056 üzenetére
Én ezt az automata töltés használom, vagy mi a nyavalya, azzal egy picit gyorsabb. A rövid hatótávra meg az a megoldás, hogy be kell menni sürejibe a tankkal. Golmudon a domboldalon lévő két zászlóhoz is bemegyek, nem szoktam körözni körbe-körbe, azután hadd jöjjön aminek jönnie kell.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kisza25
félisten
válasz guftabi96 #85048 üzenetére
pedig jól számolja a játék a skill-t, csak ez nem úgy van ahogy sokan gondolják.
például, ha folyamatosan rossz köröket tolok, rossz k/d kevés spm akkor lemegy 300 alá, ha jól megy, elmegy 400 fölé, de egy idő után mindig ugyanúgy tolod stagnál.
Amikor nem variálok trollkodással, meg fegyver húzással, hanem végig a feladatot csinálom, akkor tartósan 400 felett van, de egy idő után nem tudom tovább növelni, nálam a plafon 485 volt, ha ilyen magas és mész egy rossz kört akkor esik vagy 20-35-öt, ha tudod tartani azt a tempót akkor stagnál.
Mindig a jelenlegi skilledtől függ, hogy az adott kör végén mit kapsz, mehetsz egy relatív jó kört és csökken, mert előtte sokkal jobbakat mentérl, kapisi?Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
addikt
válasz kisza25 #85063 üzenetére
Pedig ezekben a statisztikákban lehet valami bug. Nálam az egyik mutató, ez a KMP, vagy mi a nyavalya , már hosszú hónapok óta befagyott a 0,61-es értéken, az istennek se hajlandó innen elmozdulni se föl, se le, pedig elég változatos köröket nyomok.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
Most pakolom fel a saját videómat, remélem tetszeni fog a nagyérdemű itteni kétségkívül és jogosan igényes törzsközönségnek.
-
törölt tag
Tessék,elkészült a nagy mű, ajánlom minden hajókázónak. Másik szívem csücskéről az IFV ről külön fejezet lesz majd.
-
lotTóni
tag
válasz fornettisuti #85069 üzenetére
Kénytelen vagyok...
(#85070) szunya1
Jól sikerült másolni gali videóját (csak vicc volt)
2.30-nál magad is meglepődtél,hogy nem porzott el a sabot a helin?[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #85063 üzenetére
Hát nem tudom.
Nekem olyan kilengések vannak, hogy rossz nézni.
Meg tényleg van, amikor nem értem, hogy mi alapján adja.
Van amikor egy jó körre - skillt kapok, van amikor meg egy nem éppen kiemelkedőre + skillt ad.
Mondjuk annyira nem érdekel a skill, nem erre csorog a nyálam
Mondjuk azért a KD-m meg a win/lose arány az böki egy kicsit a csőröm.
Mondjuk utóbbiról nem csak én tehetek. Néha olyan retardáltakkal találkozok, hogy az hihetetlen...
Pl múltkor op firestormon a gyerek a kezdőnkön a hegyoldalban rallyzott kb végig egy gyerek az egyik tankunkkal...#KeepFightingMichael
-
kriszpontaz
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz kriszpontaz #85075 üzenetére
ohh lehet benne Kung-Fuzni is majd.....
-
kisza25
félisten
na engem is utolért a végtelen joining az elöbb 5.-re tudtam belépni bblogba aztán most csak join, már újraindítottam meg minden kutyafüle
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Deftyyy
tag
Azt nem vágjátok miért nem indul és csatlakozik a játék? Tehát rácsatizok egy szeróra és csak teker és nem történik semmi. Próbaként letöröltem a battlelog progit. De az oldal nem dobja fel többet hogy töltsem le. Mi a vér van ezzel? Valaki tapasztalt már ilyet?
ok most olvasom h nektek is van ilyen
[ Szerkesztve ]
-
Deftyyy
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez a mai nap úgy néz ki, hogy kissé problémás lesz, mert nálam meg az összes kedvencekbe rakott szerverek kb. háromszoros ping értékkel jelennek meg a szokott értékekhez képest. Az IRAM-nál ez most épp 137, gondolom nagyon örülnének nekem, ha felmennék egy ilyen értékkel.
A vicc az, hogy a pingtest.net-el ellenőriztem más oldalakat, és ott nem voltak ilyen durva eltérések, szóval passz, hogy mi a fene van."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
eugabesz
őstag
válasz Deftyyy #85083 üzenetére
Nekem legutóbb a kompatibilitás fülön átállítva a bf4.exe-t "windows 8 " módra jött be..most megy.
De előtte én is elkövettem vele már mindent és még így sincs biztosíték,hogy sokáig kitart.Előtte játszottam két órával és már nem indult el a játék...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
addikt
válasz kisza25 #85089 üzenetére
Én is megléptem az általad leírtakat, valamit javult a helyzet kb. 2 kör erejéig, utána viszont megint visszaálltak a magas ping értékek, épp most dobtak ki az egyik szerverről emiatt.
-
dokee78
félisten
Volt mostanában duplaXP hétvége?
Vagy várható?Ha veszek Gold Battle packot abban is lehet akár 5 db 25% boost?
Esetleg ott mivel fizetek jobb dolgok vannak benne?[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #85088 üzenetére
Nem volt túl nagy ellenállás az ellenfél részéről...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini-ITX
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest