Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlessedElroy
senior tag
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5944 üzenetére
Nem sírok az M16A3 miatt, leírtam, hogy boszorkányüldözés, mert van másik fegyver, ami ugyanolyan jó (M416) vagy hasonlóan jól használható (AEK) és azok ellen nem lázad senki. Az sem zavar, hogy kivették a 4-ből, mert én nem a játékban vagyok fegyverb*zi, lesz helyette más, amit ugyanennyire jól lehet majd használni, legyen az akár AR, akár carbine.
A történelem igazolta, hogy miért jobb. Egyébiránt pedig nem azt mondtad, hogy "ennyire nem kéne elrugaszkodni a realitástól szerintem"? A realitás pedig azt mutatja, hogy túlhaladtuk az ismétlőpuskákat.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
devilinsid3
addikt
látom nem érted.. én nem azt írtam, hogy az m16 miatt sírsz, hanem, hogy ne legyen a bolt rifle 1 hit ami szerintem hülyeség.. (és arra azóta sem kaptam választ miért is lenne elavult)
igen ez egy játék, de, mint egy korábbi kommentedben is írtad, hogy a g3 (asszem?!) hasonló vagy ugyan olyan kaliberű, mint az egyik bolt rifle akkor az is legyen 1 hit kill.. a balanszt kell megtalálni a fegyvereknél egy automata nyilván ne legyen 1 hit-es fegyver, de egy bolt rifle miért ne lenne az? mi lesz a következő nerfelés akkor? pump soti 2 hit közelről testre vagy mi a pöcsöm..
ha a magnummal tudok ölni 1 hittel nehogy már egy bolt rifle ne legyen 1 hit kill.. igen ez egy játék továbbra is, de szerintem lehetne "realisztikusabb" 1-2 téren../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5953 üzenetére
Nem áll szándékomban megbántani, de a véleményem az, hogy azért ne legyen 1hit kill a sniper rifle, mert akkor a sok patkány nem csinálna mást, mint mészárolná azokat, akik gyalog a zászlókat húznák, a bombát élesítenék vagy csapatjátékot játszanának. Itt a balansz, amit elmondtála G3 kapcsán. A slugshoti is ezért egy nyomorult patkány fegyver, mert közel és közepes távon is egy hitre halsz, esélyed sincs reagálni rá és amilyen gyorsan ismételnek a sörétesek nem nagy cucc kettőt hármat kiszedni vele egymás után. Nekem sem jelentett gondot, csak egy picit kellett másképp játszanom és nevetséges k/d-kat tudtam lőni (nem nagyképűsködésnek szántam, csak próbáltam éreztetni, hogy mással 2 körül tudok teljesíteni, sluggal pedig a 4-5 egész sem volt nehéz). A magnum is nevetséges, hogy egy pisztoly 60-at sebez, ami se nem realisztikus, se nem balanszos. De ez általánosságban igaz a pisztolyok nagy részére.
És a válasz a bolt action rifle kérdésedre: használ bármelyik ország tolózáras ismétlőpuskát, mint alap gyalogsági kézifegyver? Nem. Mert túl nagy a lövedék impulzusa, kicsit a tárkapacitása és nem használható eredményesen csak nyugodt és pontos célzással. Ezért használnak AR-10-et támogató lövészfegyverként a szakaszokban (meg azért mert nagyon sok porosodik feleslegesen a raktárakban).
-
devilinsid3
addikt
"használ bármelyik ország tolózáras ismétlőpuskát, mint alap gyalogsági kézifegyver"
szerintem az nem egy "gyalogsági kézifegyvernek" felel meg.. jó, hogy már egy épület kitisztításánál nem egy Barret-et használnak ez nyilván egyértelmű, de hogy elavult lenne? egy jó bevetés alapja a mesterlövészek stratégiai elhelyezése
amúgy meg, ha már kicsit realizmus a Magnum tudod mekkorát sebez a valóságban? (és most nem kell, hogy ez egy játék, mert szerintem a sebzése tökéletesen el van találva annak.. ) nem hiszem, hogy lenne kedved utána szaladgálni meg még "reagálni" is, hogy honnan lőttek rád..
az meg, hogy ha 1 hit lenne (amit mondtam, hogy egy bizonyos távolságon belül és mondjuk mellkas,fej) nem amiatt kempelnének.. így is kempelnek az emberek ha bolt sniper, ha nem az van náluk.. szerintem egy bipodos lmg-vel ha kempelsz nagyobb "kárt" tudsz okozni az ellenfél csapatában, mint most egy bolt rifle-vel és akkor hol a balansz? ..
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5956 üzenetére
"egy jó bevetés alapja a mesterlövészek stratégiai elhelyezése" ez nagyon tetszett, a filmekben biztos így van a valóságban már kevésbé.
Szerinted ha már .44-es magnum, tudod, hogy mekkorát üt a fegyver és milyen gyorsan lehet vele tüzelni. Meg egyáltalán mi értelme van egy hadirevolvernek? Vajon miért kuriózum az orosz polimertokos mp412? Mert a valóságban egy öntöltő pisztoly százszor jobb. Ezért nem használják már jó ideje, pl. Nagant -> TT váltás az oroszoknál. Mellesleg a .44-es ~1600 joule energiával és ~450 m/s sebességgel hagyja el a csövet, ehhez képest az 5,56-os ~1300 joule energiával és majdnem 1000 m/s sebességgel hagyja el a csövet. Akkor miért is sebez a gyengébb magnum több mint kétszer annyit? Amint mondtam, se nem realisztikus, se nem balanszos.
Mellesleg a bipodos lmg is .308-as, de ő helyhez van kötve, nem pedig red dottal lövöldözi mellbe az embereket, miközben futkározik, mint egy codos hülyegyerek.
-
devilinsid3
addikt
miért lenne helyhez kötve egy bipodos lmg? akárhová le tudsz feküdni és le tudod támasztani..
de mindegy úgy látom te a "ne legyen 1hit a bolt rifle" oldalán vagy.. mi lesz veled a 4ben ahol lesz 1 hit fegyver amivel bárhová lősz meghal az illető.. vagy olyan mapokon nem fogsz játszani nehogy már meghalj?a hozzád hasonlók hozzáállása miatt tartanak itt az fps játékok sajnos..
a 412 ebben a játékban talán azért sebez kevesebbet, mert a tárazási idő rövidebb? amúgy meg közelre ugyanúgy 1 hit mind a 2 ha mellkas vagy fejtalálatot adsz le
én jobban élvezem így a játékot, hogy van a (szerinted hatalmas sebzésű) magnum meg rex, minthogy csak a szaros pisztolyokkal menjek amiből majdnem 1 tár is kell egy emberbe..
93R régen 2 sorozat volt 1 ember (6 golyó) sokan sírtak miatt, majd le is nerfelték 3 burst killre .. ez nagyon nem jó irány, hogy amitől hamar meghalunk azt nerfeljük le a gecibe, mert nincs időm leagálni és így semmi sikerélmény abban a tetves játékban..
én meg telesírom majd a fórumot 63millió másik kamu fórum accal amelyik fegyver vagy jármű nem tetszik aztán vegyék ki vagy nerfeljék vissza..
ugyan ez lett a sorsa a helinek,jetnek,mortarnak a bf3ban
na most a 4ben még több kis tinipöcs fog játszani és még jobban fog sírni, mert meghal.. aztán ott tartunk, hogy a bf6-ban lesz egy nagy piros gomb a pályán aztán aki hamarabb odaér és megnyomja az nyer, hogy legyen sikerélmény.. nagyon nem jó amerre haladnak a játékok és pont az ilyen hozzáállás miatt van ez..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Svájcinéger
őstag
válasz devilinsid3 #5950 üzenetére
Az már megvan. A korbács késik.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
aAron_
őstag
válasz devilinsid3 #5958 üzenetére
jet még mindig OP bf3ban, eleve nincs is counter unitja, max másik jet tudja leszedni
What is your ikigai?
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5958 üzenetére
"a hozzád hasonlók hozzáállása miatt tartanak itt az fps játékok sajnos" Ezt kérlek fejtsd ki bővebben.
-
nanorambo
őstag
Nade nade! Szerintem mindenki noob, aki lőfegyverrel öl a BF3-ban. Az igazán faszalegények késsel gyilkolnak, egy szúrás hátulról és kész. Nem kell 3 tárat beledarálni az ellenségbe. Olcsóbb, tisztább, csendesebb...
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5966 üzenetére
Flegmaság nélkül is menne esetleg?
-
Def26
félisten
válasz devilinsid3 #5966 üzenetére
Tök mindegy. ha tetszik ha nem ez a játék is elCODosodik. Annyi különbséggel, hogy járművek vannak és kutyák nincsenek.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
devilinsid3
addikt
ebbe mi volt a flegma? leírtam a véleményem, hogy szerinted mi nem illek bele a játékba
(#5969) Def26 COD-ban legalább a sniper 1 hit és ha ott nem 1től hal meg valaki akkor bugos a játék és nem alapból szarul van megcsinálva a sebzés
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5972 üzenetére
A 2. mondatodnak nem volt sok értelme, de most már értem, szóval csak az a baj, hogy nem tudsz a kevedre alázni sniperrel. Így nincs több kérdésem vagy érvem. De persze én teszem tönkre az fpseket Menj szépen codozzál, és akkor nem lesz probléma, hogy nem 1 hit a sniper és op az M16 (ami mellesleg alig más mint az M416).
-
devilinsid3
addikt
ja igen nyilván te felfogásod áll közelebb a játékhoz amikor szerinted nagyon is helyes, hogy a bolt rifle nem 1 hit és az m16 nem OP
azt megkérdezhetem, hogy ez hányadik bf-ed? első? más FPS játékkal játszottál már egyáltalán? CS-ben sem sír senki, hogy az awp 1 hit csak itt menő ez a sírás a bf3ban... COD2-ben senki egy szót nem szólt, hogy volt bombázás a jeteknek, hogy a helinek a fegyverzete sokkal erősebb volt, hogy nem volt csak rögzített "stinger" .. itt meg lelőnek és "jaj nerfeljék, mert OP" hagyd már ezt a hülyeséget kérlek../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5974 üzenetére
Hát az a baj, hogy a sértegetésed most mellélőtt, mert a BF1942 óta minden BF játékkal játszottam, kivéve a Heroes-t. Emellett játszottam néhányszáz óra Counter-Strikeot is. Ha kell linkelem a statjaimat, nem mintha számítana bármit is.
itt meg lelőnek és "jaj nerfeljék, mert OP" hagyd már ezt a hülyeséget kérlek Akkor ezt fejtsd ki azoknak is, akik miatt nem lesz M16A3. Én mégegszer elmondom, hátha átjön, hogy engem nem zavar, hogy nincs, csak ne állítsuk be, hogy annyira gusztustalanul op volt, mikor nem. Hasonlítsd össze a 416-tal itt.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz devilinsid3 #5976 üzenetére
Mert gusztustalan, hogy a pálya másik végéről lelőnek úgy, hogy csupán annyi volt a "bűnöm", hogy nem fekve kúsztam, hogy lekéselhessenek.
-
aizen92
addikt
ezt privátban nem lehet?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
csibe1
addikt
Mintha rémlene valami olyasmi rizsa, hogy ez nem CoD (bár már a mentalitást elnézve a szerverek némelyikén,és a kiadó-fejlesztő hozzáállását; már a fene se tudja ), taktikus játékmenet,csapatjáték.
Amennyiben Neked ez azt jelenti, hogy szabadon sétálsz a pályán úgy, mintha a réten virágot szednél;
netán a pályán való keresztben átrohanást minden gond nélkül; akkor még most szólok: ez nem a Te játékod, ne vedd meg, boldogítsd egy másik multis fps játékostáborát. Köszi" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Winne
nagyúr
Ettől függetlenül 1 bolt snipernek 1 hitre kellene ölnie, mondom ezt úgy, hogy szinte sosem sniperezek, nem az én sportom.
A pálya végéről meg próbálj meg kilőni vele valakit, aki nem egy helyben kuksol. Aki ellő, azt megadom, meg is érdemli a killt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mappa
addikt
-
bunfi
őstag
Ez teljesen így van, csak ilyen szűrő nincs a Battlelogban. Másrészt emlékeim szerint néhány ember innen a ph! fórumról akkora cirkuszt csapott, mikor a Hungarian SUN! szerveren a Gabipaci ezt bevezette, hogy belebukott a szerver. Nem ilyen egyszerű ez sajnos.
-
Svájcinéger
őstag
Hát ez már a sokadik volt, úgyhogy ugrott az eperfahordóban érlelt szőlőpáleszed !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Mappa
addikt
-
bunfi
őstag
Találtam egy képet a BF3-ból kimaradt taklámpás glockról.
-
Svájcinéger
őstag
Már mint a pálesz ? Azt nem választja ki a veséd !
-
bunfi
őstag
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #5997 üzenetére
Bejáratott vese ez!
de hogy ne csak off legyek
Battlefield 4[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Demon's Souls topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest