Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz BomiBoogie #43645 üzenetére
há' már nem. ez tény
engem a Prémium max az új Métro miatt érdekel, de.. oda elég nekem az az 1 DLC is
(#43646) bombibmw
én ezt üres szerókon oldom meg(#43653) Anfänger
szeva
nekem eddig is be volt állítva. csak azt nem tudom, mit kell állítani és hova a BLogon...
megyek a lottózóba és ha visszajöttem, mehetünk[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Anfänger
őstag
válasz - = Zk = - #43644 üzenetére
Hi!
Beállítottad a mikrofont?
Késöbb leszek,ha gondolod sniperkedhetünk.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Azharel
aktív tag
Gondoltam vissza jövök játszani, megvettem a premiumot. Nem is érdekelnek a bugok, próbálom élvezni a játékot. Erre random pista sír ingame hogy bizony én aimbotozok, meg még más is azon a meccsen és hogy reportolt. Hát nem bánom reportoljon ha jól esik, de ha egyszer ilyen idióták miatt kibannolnak valamit kettétörök !
Az ominózus csata
ProfilomÉs természetesen az op sh*t aws-el megyek
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #43655 üzenetére
Persze tudom én, hogy nem kell velük törődni. Ők nincsenek tisztában azzal, hogy csóró magyar cheatelni se mer, mert bizony nincs pénzünk még egy bf4 példányra
-
Gyula84
veterán
dom on bespawnolok 2enemy közé amiből egyik shotis meg egy lmg 1mre voltak tőlem
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Nxn908xxx
őstag
Ilyen nincs! link
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #43662 üzenetére
igen, remek
(#43663) regener
egy kőrből kimaradsz spawn(#43664) Snip3r_HUN
ha megölöm őket akkor a poszt se született volna megNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
gali777
őstag
-
Gyula84
veterán
válasz Snip3r_HUN #43666 üzenetére
elrontottam mert lőttem mind a kettőt és így behiteltem őket jól csak egyik sem akart meghalni
-
Newyorker
addikt
A bf4-be a premiumba benne van az alapjáték? Vagy az az 5 DLCt foglalja magába?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
- = Zk = -
félisten
kényelmesen elbohóckodom egy holland szerón, feljön 2-3 orosz kutya, és oda a játékélmény
olyan pingeket basznak rám, hogy csak lesek, miért kell 3db .338-as kaliber egy enemybe...HC! szerón.
de az is jó, mikor 2x hasba lövöm, és lelő... vagy simán lekéselnek.. na az a kedvencem csak igazán...
ha én késelek, persze, hogy kivédi... -.-bugos ez a szar, ahogy van... még jó, hogy csak pár forintom bánja... semmi prémium nem lesz itt -.-
szerk
köszi a gémet egyelőre Bett-lee[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
catcrapzy
csendes tag
Van valakinek kedve jönni gamelni? Főként DLC-s mappokra mennék
originem -> catcrapzY
-
Sontir Fel
őstag
Udv!
Valaki mar talalkozott olyan problemaval, hogy megcsinaltam a kampany veget, mind a harom lehetseges modon. A 3bol azonban csak egy assignmentet kaptam meg, a masik kettot nem jelzi teljesitettnek a battlelog, pedig a jatekon belul nekem irta, hogy rendben, megcsinaltam. Sot, a battlelogon azt is latom, hogy harom vegkifejlethez tartozo 3 kulonfele dogtagat is megkaptam, csak az assignmentet nem.... bosszant, mert vegre sikerult az osszeset megcsinalnom, csak az a nyamvadt kampany befejezes hianyzik mar csak.
5let? Erdemes irni a supportnak, vagy en benazok el valamit?
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Anfänger
őstag
válasz - = Zk = - #43672 üzenetére
Nincs mit,én is köszönöm neked!
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Sontir Fel #43676 üzenetére
Jó pár assingment-nél még rosszul jelzi vagy a játék vagy a battlelog hogy teljesítve van-e vagy sem. Szóval a hiba nem csak nálad van.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Sontir Fel
őstag
válasz Snip3r_HUN #43679 üzenetére
Koszonom, megoldodott, megadta. 83/83.
Johetnek az awardokBFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
marilllyo
veterán
-
Gyula84
veterán
legközelebb írd ki "tilos írni a chatbe a Gyulának" gabesz
[ Szerkesztve ]
-
-
eugabesz
őstag
válasz Gyula84 #43683 üzenetére
Legközelebb bekaphatod Gyula...ha te viccelsz valakivel,azt mindenkinek rögtön vágni kell,ha veled viccelnek,megsértődsz...azt hittem már megismertél innen annyira,hogy nem komolyan írtam...de ha neked így jobb,lelked rajta.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, végre letöltődött, lássuk, mennyire volt felesleges a pénzkidobás... drukkoljatok.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz BomiBoogie #43687 üzenetére
Ha gondolod vegyél fel, aztán holnap tolhatunk pár kört.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #43688 üzenetére
Az vagy, akinek látszol?
Megtaláltam a játékoslistát, nevermind.[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Srácok ez micsoda?
Most frissítetem leError
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'HunDarkKnight' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupt Module List[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Fenéért van ennyi színű játékos... az én időmben a MOHAA-ban, akinek nem volt a feje felett szövetséges jelzés, arra lehetett lőni, itt meg narancssárgák és kékek rohangálnak, de mind veled vannak.
Van viszont olyan narancssárga, aki meg lelő. Ki érti ezt?
Nekem már a TDM is túl bonyolult.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz yodamester10 #43690 üzenetére
Komplett pb mappa tartalmát töröld le és töltsd le újból. Ha megvan esetleg PBSVC-t futtasd le.
(#43691) BomiBoogie: Mi ebben a bonyolult ? Kék és zöld barát, mindenki más ellen.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Snip3r_HUN #43692 üzenetére
Francért vagyok én színtévesztő.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz BomiBoogie #43694 üzenetére
Bf3-ban jó volt az a funkció, de itt zavar a lila szín ha átváltok színtévesztőre
-
yodamester10
őstag
válasz Snip3r_HUN #43692 üzenetére
Kösz,felraktam újra mindjárt próba.Haverral ketten próbálunk bejutni az IRAM-ra és ezzel a szöveggel dobál ki.Őt is ezzel a hibával dobálja ki,érdekes.
-
@rglaaf
veterán
válasz yodamester10 #43697 üzenetére
nyugi nálam is ez van töröltem frissitettem semmi nem jó egyelőre blog topic
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
lowzor
veterán
válasz BomiBoogie #43691 üzenetére
Én is színtévesztõ vagyok és cb support nélkül nem is tudtam ki az ellenség
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- DPD tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest