Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
-
aerosmith
őstag
válasz CptAdamica #37640 üzenetére
14.1es is ment 7xxxel más kérdés hogy még nincs optimalizálva rá és gyorsabb ha DXen tolod...
-
szente
addikt
-
afrojack1
senior tag
Ma sem csalódtam XHoHo26-ban !!!
[link]
Respect!SC: Herczku_Death
-
nagyúr
-
Laja333
őstag
hi!
Van valami ötletetek arra, miért áll be 30 fpsre vsynccel a játék? Eleinte szépen megy 60on, majd 2-3 perc után ledobja 30-ra és ott tartja.
-
nagyúr
válasz Laja333 #37662 üzenetére
Valószínű gyenge a géped a 60-hoz (adott beállításokon), és mivel gyakran beesik alá a játék is visszaveszi 30-ra amit stabilan tud hozni.
(#37661) san01
Elég gyanús az értékek alapján itt is valami limit... persze kérdés mi az hogy "akörül ingadozott".
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hadde
tag
Hányótoknak fagy ki a BF4 multi alatt? Felrobbanok!
(¯`·._)H@®ÐÇ()®€_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸
-
törölt tag
Ma Gulf of Oman jobb szélső épületének tetejére valaki felvitte (gondolom a lifttel) a kis munkagépet
-
Laja333
őstag
válasz FollowTheORI #37663 üzenetére
Remélem egy 290x meg egy fx-8350 még nem gyenge ehhez a játékhoz. Vsync nélkül 70+ multiplayer, ultrán FHD-ban, de ha bekapcsolom a vsyncet, ledobja 30-ra. :\
Azért zavar, mert fölöslegesnek tartom maxon járatni, melegíteni a gépet, amikor 60 is pont elég lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
GOL Magnum kipipálva.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
CptAdamica
veterán
válasz FollowTheORI #37663 üzenetére
Bekapcsolt Mantle mellett olyan 20-35 között mozgott, míg nélküle sima DX11-el olyan 45-65 között ingázik, ennyire nem lenne még rá optimalizálva?
Megyen!
-
Atla
senior tag
Valaki akinek kifagyott a játék ezek a hang beakadásos gatyáddal, és Win8.1 -ről visszaállt 7-re az írja már le hogy megoldódott-e a probléma.Már ha van ilyen ember.
-
xFLOWEx
tag
válasz sensejke #37631 üzenetére
nagyon is tisztaban vagyok vele hogy spec modban volt, es mivel nem is en vetettem fel hogy a video amit belinkeltek, miert lat mindent, hanem egy kedves kollega. A masik, ettol fuggetlenul ha kicsit alaposabban vegignezed a videot, tokeletesen latszik hogy olyan enemyk fele fordul a srac akikre egyaltalan nem lathatna ra normal esetben es azt sem mondhatjuk hogy mindegyik be lenne spotolva, kavzi 1000% hogy minimum wallhack-et hasznal ha eleg eles lenne a szemed te is eszrevenned...
[ Szerkesztve ]
-
xFLOWEx
tag
válasz afrojack1 #37658 üzenetére
de szep no recoil-os video. Igazan gratulalok neki gyakorlatilag nem mozog a celkereszt egy LMG-nel mikozben full autoban tolja neki 7-8meterrol hip fire minden loves talal es egyeb nyalanksagok, en inkabb szanalmasnak neveznem es kurvara ZERO respect az ilyen kis fergek irant !!! lol
[ Szerkesztve ]
-
xFLOWEx
tag
uristen megneztem par videojat hogy ez mekkora egy csalo fereg gyerek hihetetlen... no recoil alap de mindenen, low life cheater gyerek ennyi
-
Kevin's
senior tag
válasz marilllyo #37682 üzenetére
A cod pont ezért volt jó mert ott mutatta hogyan szedett le,de itt csak azt hogy mit csinál utána vicc egyébként komolyan ebben a játékban az 1-3 helyezettnél várható volt hogy mind cheater én ezt tudtam olyan h pro játékos ugyan már... ha nem is használ Wh-t,de aim-ot tuti vagy no recoilt és ezeket úgysem szűrik ezekre mondják milyen jól játszik 1 lövés és leszed aha persze ...
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
-
marilllyo
veterán
Az a baj, hogy ezek miatt nem is lehet komolyan venni ezt a játékot . Még ha nem is csal... Csak jó akkor sem hiszed el neki. Szarok is a statra... Inkább eltrollkodom c4-el. Tegnap pl egy 1-18 as statot csináltam air superiorityn. Nem zavart ...ellenben az az egy kill egy Örömujjongás volt.... :-)
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
STC Speed
őstag
Network Smoothing factort mennyire érdemes állítani?
Német szervereken 20-25 a pingem,és 120 as net. -
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
marilllyo
veterán
válasz @rglaaf #37693 üzenetére
Ezt nagyon hiányoltuk a konzolos változatból. Mondjuk ha egy haver utánam jön azért a játék próbálja automatikusan a squadomba szúrni. Amit b@szhat mert az atb átdobja. Grr. Azt utálom a legjobban... Legalább várná meg míg meghalok. De nem... Egyszercsak KIA és az ellenségnél ébredek.
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz @rglaaf #37693 üzenetére
Ez most valami olyasmi, lenne, hogy nem "rá-joinolok" a friend-re, hanem még a játékba belépés előtt squad-ba rendeződünk és úgy lépünk be a szerverre? Az 5let nem rossz, csak egy majdnem teli 64-es szerveren hogy fog működni? Pláne, hogy a szerver oldali program igyekszik az "1 ide, 1 oda" jellegű szétosztást csinálni a party-ban. Nem igazán tudom elképzelni, hogy egyszerre beléptet 4-5-ünket és a már bent lévő player-eket meg csak a mi kedvünkért átcsoportosítja...
szerk: második olvasatra: promising "details to be announced very soon", Ja hogy majd még alakul a dolog.
(#37669) Svájcinéger: nekem tegnap az F2000 jött végre össze... A Gol M. pár nappal ezelőtt megvolt. Ami tetszett: nézegettem YT-os videókat róla és az egyikben azt mondta a "narrátor", hogy az egyik legkönnyebb assigment a Gol-os (Eagle's Nest). Kérdem én: akkor miért szívtam vele napokig?
(#37697) S1M0N: no akkor ha hazaértem, rögtön kapcsolom be a píszít. Amikor jött a Secon Assault, akkor is jó megérzéssel beléptem korábban a Battlelog-ra és jó is volt, hogy nem este, amikor már mennék irtani, akkor írta ki, hogy 5GB downloading... (8/2-es netem van.)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
S1M0N
senior tag
Most csordogál lefelé egy 303.46 MB-os javítás(?), valamint Battlelogon is írják, hogy PC-n a frissítés miatt kimaradások lehetnek.
-
SkyS1gn
félisten
Remélem a rohadt balansz patch már...!!!Na nesze neked nagy LÓF!!!
"We've started rolling out a new game update for the PC version of Battlefield 4. Among other items, this update addresses the so called "sound loop crash" that caused the game to freeze. You may experience some downtime while this update is rolling out.
Feb 25 PC Game update notes
-Fix for the so called “sound loop crash” issue that caused the game to freeze
-Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle
-Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion
-General stability improvements "Ezzel tökölnek ennyit?
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
marilllyo
veterán
válasz iMaverick #37696 üzenetére
Ennek akkor van értelme...ha quick match-ként keresel szervert.Ha a szerverkeresőt használod és 1 hely van a 4 fős platoon-nak akkor értelemszerűen bukta.
Tényleg jött pöcs. Húúú mi lesz itt...
Hát stabilitást javítottak....de tuti egy csomó embernek ugyanúgy fagy majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest