Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    válasz pilu85 #30290 üzenetére

    Ez loszer tipustol fugg. A kis urmeret 5,56 kepes erre sot a kis tomegenek koszonhetoen a behatolasi nyillas nem mindig van szembe a kimeneti serulessel, ha pl csontot er akkor egy masik helyen lep ki. Egy nagyobb kaliber 7,62 mar joval nagyobb tomeggel bir, ez eltori a csontot es a szilankok okoznak nagy kart. A ver erekbe valo levego pumpalasa specialis lovedekek jelentosebb tulajdonsaga. Egy fegyver erejenek csak egy resze a tuz gyorsasag. Ezek orok vitak :) kicsit de sokat vagy kevesebbett de nagyobb athatolo erovel. Es ezert nem mindegy hogy milyen loszerrel tuzel. Egy lagy olom magos loszernek :) (vadasz), nagy stophatsu az energiat a szetlvalo lovedek kiterjedt feluleten adja le. De egy ket retegu fa ajtot nem losz at vele. Egy hadi loszer (acelmag) nagy athatolo kepesseg, de kicsi a stophatas. Elleneben a nagy athatolo tulajdonsag vegett egy lovedek tobb emert is kepes sebezni.
    Szoval az itt beallitott dolgok erossegek viccesek. Ossze vissza vannak a tulajdonsagok. Ez van ez jatek. El kell fogadni. Ami a bosszanto hogy egyiknek beadja a masiknak nem a lovest.
    Volt hogy a5kc val 50-60 meterrol is leszedtem 3 talalattal. Most miota be piszkaltak scarh al nem eleg egy fel tar csendben hozza teszem fejre leadott lovesekrol beszelek.

Új hozzászólás Aktív témák