Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Függ pályától, játékosszámtól. Hidd el egy komolyabb robbantgatós/rombolós szakaszban kevés a 2 fizikai mag hiába 4szál. A játék 8szálon is simán fel tud menni 70-80%-os CPU kihasználtságra.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
isizakhi03
tag
Tud valaki megoldást az fps drop-ok ellen? Próbálkoztam már az unpark progival és a cfg. fájllal is és még mindig szaggat...Vga driver is friss. Valaki tapasztalja még rajtam kívül ezt az ugrálást?
Nekem is ugyanez. Hiába a 4GB RAM baromi kevés neki, hiába haswell i5, sandy i5, még lowon is bedroppol néha, pedig én csak 1680x1050-ben játszom. Kell neki a 8GB RAM, ez tuti. Tegnap volt alkalmam kipróbálni 6GB memóriával, ott is droppolt, de sokkal kevésbé.
[ Szerkesztve ]
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
csab1
csendes tag
válasz isizakhi03 #30456 üzenetére
8gb 1600mhz-es van a gépemben és nem segít... Lehet tényleg gyenge az i3 3220-as procim De most nincs fölös 60-80 ezrem, hogy vegyek egy új alaplapot és cpu-t... Remélem optimatizálnak még kicsit a játékon vagy eladom inkább, bár kétlem, hogy lenne vevő a Bugfield 4-re...
-
csab1
csendes tag
Kedvencem amikor helizek és egyik pillanatban még a levegőben, 1,5 másodperccel később már killed in action a drop után
-
isizakhi03
tag
-
neorow1
aktív tag
válasz isizakhi03 #30456 üzenetére
8GB, Sandy i5, SSD, GTX650Ti-vel és nincs drop (FullHD, GeForce Experience által állított graffal)
-
csab1
csendes tag
Egy i5 3570k-val milyen lenne?(ez a plafon ami belemegy a lapomba)
-
isizakhi03
tag
válasz neorow1 #30461 üzenetére
8GB, SSD igen, de nekem se SSD-m, se 8Gb memóriám nincs Majd 25. veszek 12GB memóriát, ha minden összejön. Addig elő sem veszem a BF4-et. Felesleges. Van 100 feletti fps-em Lockeren, és leugrik hirtelen 20 alá. Na nee.
csab1: Most ezt komolyan kérded? Sokkal jobb, mint i3-al.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz isizakhi03 #30463 üzenetére
Csak a Sandy i5 miatt írtam, hogy tuti nem az miatt droppol, nekem 2300 van (igaz folyamatosan 3,5GHz-en, Non-K OC-val) SSD nem sokat változtatott rajta, csak annyit, hogy az elsők között érek be a mapra. 12 GB szerintem felesleges ha csak a BF4 miatt kell, max 6 gigáig megy fel a foglalt memória nálam.
-
csab1
csendes tag
válasz scampolo84 #30468 üzenetére
És nálad nem jelentkeznek a drop-ok játék közben?
-
scampolo84
aktív tag
-
Stunts666
őstag
Szvsz egy i5 és 8 Gb ram a minimum a játéknak és akkor nem droppol.
(#30454) Ybron
Nekem 99%-on indult a zsir új ssd-m. Több, mint egy éves és most vagyok 98%-on. Még egy 10 év és kuka lesz. Addig tuti, hogy cserélem. Nem olyan rövid az az élettartam.(#30471) isizakhi03
Részletesség és felbontás kérdése. Volt már olyan, hogy nyavajgott 8 Gb ramnál (fullHD, ultra + streamelés)[ Szerkesztve ]
-
andris26
újonc
Sziasztok
Magyarázzátok el nekem légyszi ezt a Spot-olást, mert én nyomatom ezerrel, aztán ugranak is az enemy-re a csapattársaim, de az hogy lehet,hogy 30 óra játékidő alatt én csak kb 2 meccsen láttam, hogy más spotolt volna?
Tényleg mindenki ennyire Pro ebben a játékban? vagy van valami beállítás, hogy csak én láthassam az általam Spotolt ellenfelet? Köszi -
neorow1
aktív tag
válasz isizakhi03 #30471 üzenetére
Igen annyit, pedig a swappelés is ki van kapcsolva az SSD miatt. win7.
@andris26: nem mindenki veszi a fáradtságot a spotolásra, sajnos ez ilyen..
[ Szerkesztve ]
-
isizakhi03
tag
Valószínűleg kickeltek egy szerverről, az m320 miatt, nem megyek vissza, de azokat a pontokat, amiket megszereztem, megkapom, ugye? Nem írta ki, hogy kickelt, de mikor öltem m320 fegyverrel, rögtön kilépett a játékból.
-
KERiii
tag
hol lehet legolcsóbban most hozzájutni dobozos verzióhoz? 9000 volt eddig a legolcsóbb amit találtam.
-
fogirobi
senior tag
válasz KERiii #30480 üzenetére
Én majd akkor veszem meg amikor kijön a második DLC is, sztem addig nincs sok értelme, valószínűleg addigra az ára is apadni fog! Ha megveszed a Limitedet akkor benne lesz az első DLC, én biztos azt venném meg még csak...
Ráadásul csúszik is a második DLC, ki tudja mikor fog kijönni... -
isizakhi03
tag
Game disconnected: client closed down connection.
Most ez mi?
Megkapom a pontokat azért? Kaptam sok jó mindent, pl 2x10.000 pontot illetve a medik kit-et is !
-
Asbee
veterán
válasz isizakhi03 #30485 üzenetére
Nem kapod.
-
neorow1
aktív tag
válasz Frozzy #30488 üzenetére
Elhiheted, hogy énis, bár nem írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek.
Sokszor jó lenne ha látnám kit kéne lőni mondjuk a scout helivel a törmelék között, vagy mikor szaladnak rá az MBT-re C4-el, de ez a legtöbb esetben csak álom marad mert a legtöbben maguknak akarják a fraget, nehogy már más meglássa (Ismét tisztelet a kivételnek)
-
emiki6
veterán
válasz neorow1 #30490 üzenetére
Én azt szoktam, hogy bespotolom, azt lelövöm. Persze akkor is spotolok, ha meglátom a távolban, pedig nem tudnám lelőni.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
KERiii
tag
PC-s verzióban mennyire nehéz heli,jet irányítása? BF3-at cska ps3-al toltam, ott kicsit összetett volt
-
isizakhi03
tag
Érdekes ez a Battlefield 4, és Windows 8.1..
Nagyon érdekes, és én sem értem mi van, de mikor felraktam ma a rendszert, az alaplapi drivereket, meg ami kell, és a windows frissítéseket is, utána rá egy defrag és játék. Ugyanúgy voltak fps droppok !
Most így este felé elkezdtem megint játszani, egyáltalán nem voltak fps droppok. Pedig azóta nem csináltam neki semmit sem.
Most ezt baromira nem értem miért. Pedig nem 1 kört nyomtam le !
Körülbelül hetet !
Egyszer sem szaggatott be, semmi fps drop semmi!
Tuti, hogy ez az nagy memóriaigény optimalizálatlanság.
Simán elégnek kellene hogy legyen 4GB memóriának is, és ezt mi sem bizonyítja jobban az én mai esetem.
Aki BF4-el akarja nyomni, annak tényleg Win8.1 kell.
Persze, ki tudja, meddig lesz most ez.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz isizakhi03 #30495 üzenetére
Nekem nincs fps/lagg gondom vele, win7-en. 8.1-en gyorsabb lenne, de csak addig amíg kijön a mantle.
[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
dupladé.
csendes tag
válasz Foxmulder89 #30496 üzenetére
csak jöjjön már kis és legyen igazatok a nagy mantle-el kapcsolatban nehogy az aláírásod lépjen érvénybe!
hogy reagáljak is, tény ami tény a felsorolt hibák közül nekem nem sok jelentkezett,sőt (kopp...kopp...kopp...)
fps droppok nem voltak/nincsenek,textúrák nem villognak. fagyott ki dx hibával tény, de akkor "miattam" (a vga tuning miatt volt de ez más tészta) mindenki döntse el maga hogy mi miatt lehet, 16GB RAM, nvidia kari, win 8.1 nem tudom de egy átgondoltan összetett rendszernek tartom felesleges sallang programok nélkül és mint írtam az említett bugok messze elkerültek! az hogy nem lehet néha csatlakozni az meg nem kliens oldali probléma.#30493: szerintem jet-et vezetni nem nehéz jól vezetni már nehezebb, heli elsőre nekem bonyolultabbnak tűnt.
"Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe" - Szu-Ce ## battlelog: eDDy_yolo
-
basel00
tag
Üdv
Srácok nektek működik az origins?
-
dupladé.
csendes tag
válasz basel00 #30498 üzenetére
úgy fogalmaznék, hogy a megszokottak szerint müxik nekem nem tetszik alapból, de megy rendesen
az elöző hsz-be a "kis" az "ki" akart lenni csak nem engedte már szerkeszteni mire észrevettem...
"Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe" - Szu-Ce ## battlelog: eDDy_yolo
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Hibátlan Lenovo c340-14iml i5/8GB/SSD
- Dji Avata drón ÚJ // Számla+Garancia//
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - HARMADÁRON !
- HyperX 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Series
- Xbox 360 S 320GB Star Wars Limited Edition konzol csomag (használt, 1 hónap garanciával)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest