Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Colos1 #26548 üzenetére
Hát én még eleinte vagyok bf4-ben, a hármast már nagyon rég toltam, más fpst se kb, úgyhogy most nem igazán megy a célzás. Néha nem is értem, teljesen jó a pingem, de valaki előbukkan és olyan gyorsan rám rántja a fegyverét, hogy időm sincs reagálni. Mintha desyncelne a játék...a 3-asban ilyesmit nem tapasztaltam.
Én 500 és 1000hz között gondolkodom, nem tudom eldönteni melyik a jobb. G500-am van.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Prosector
addikt
válasz scampolo84 #26540 üzenetére
Értem, h a 60 koruli érték neked megfelel, nekem nem.
Lehet, h most hulyenek leszek nézve, de ha veszek egy 290-et, akkor is azt fogom csinalni, hogy csak addig emelem a grafikát, amig a fix 100 fps meglesz minimum.
Foxmulder: egérgyorsitás kikapcsolása és némi hitreg fix után mintha kicsit jobban menne a célzás, probald ki.
Igy is béna vagyok, de talán kicsit kevésbé.
[ Szerkesztve ]
-
DieHard
senior tag
Windows 8 alatt 100 körül mozgott, uj pályákat nem nagyon tudtam tesztelni, mert addigra a rendszer megborult. Csinált mindeféle hülyeséget. Ezért jött a win7.
Most pl új mapokon pl a barlangba infantryn beesik 60köré és azt azonnal észreveszem.
Ja, 1920 le lett cserélve 2560ra[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Prosector #26552 üzenetére
Egy 290-nek én is örülnék de megvagyok elégedve a 7950-el is, húzva. Inkább a mantle jöhetne már, egy új catalysttal és némi +optimizációval a dice részéről. A bugokról nem is beszélve.
Gyorsítás nincs, mindig is utáltam. Hitreg fix alatt mit értesz? tudom mi a hitreg, de mit lehet rajta fixálni?
A recoilt próbálom korrigálni de néha elég nehéz, ha arra gondolsz.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
M^xx
aktív tag
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
sixpak
nagyúr
válasz SkyS1gn #26554 üzenetére
Nem mindenkinek a grafika a legfontosabb. Nem vagyunk egyformák. Mondjuk én grafikabuzi vagyok, ultrán játszok mindent, leesik néha 40 fps környékére, baszok rá....jól nézzen ki, az fontosabb, mint az, hogy melyik nyúlbéla lő le.:-)
Viszont vannak rengetegen, akiknek csak az eredmény a fontos és a jó stat.
De én nem tudnék úgy játszani. Egy csomószor azért halok, mert megállok nézegetni, hogy milyen szép néha a játék.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
devilinsid3
addikt
válasz sixpak #26559 üzenetére
hát nem tudom ki, hogy van vele, mert az egy dolog, hogy néha leállsz nézelődni Singleben stb., de szerintem egy ilyen kaliberű játéknál játék közben inkább a játéknak kéne teret kapni és nem annak, hogy milyen szép a fű
egy bizonyos grafikai szint fölött (ami pl. bf3ban a med volt) bőven el lehet úgy játszani, hogy nem kell szarozni a grafikát, azért ennyire grafika buzik ne legyünk márha valakinek ennyire fontos a grafika játék közben egyszerűbb, ha rendesen játszik, majd amikor meghalt hd képeket nézeget róla
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
bandi0000
nagyúr
Szerintem meg úgy kell beállítani hogy 50-60FPS meglegyen, folyamatos a játék, és ki is lehet rá verni hogy milyen szép Single-ben meg simán fel lehet húzni maxra a grafikát
Xbox One: bandymnc
-
Prosector
addikt
válasz Foxmulder89 #26556 üzenetére
Nem a recoil controlt mondom. Registry buherálásrol, hálozati beállitásokrol meg egy TCPOptimizer nevu progirol van szo,de nem nagyon akarom reklámozni, nehogy elcsesszen vkinek vmit.
-
őstag
Sziasztok!
Jól értelmezem, hogy 15 jet killt kellene összeszednem hogy megkapjam a support robbanó drónos gadget-jét?
sajnos elég béna vagyok jettel összesen ha van vagy 3 killem pedig már 35 ös szintű vagyokcryptot minden termékemért elfogadom
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #26560 üzenetére
Ahhh...nem érted a lényeget. Túl fiatal vagy még és nem fejlődött ki az agyad.
A fejlődés rendszer baszta el az egészet. Illetve az miatt van az, hogy rengetegen nem tudnak kikapcsolódni egy játékkal, aminek éppen ez lenne a legfőbb funkciója, hanem csak a rangokat hajkurásszák. Nekik (neked) nem lehet jó egy parti, amiben nincs meg minimum a 2K/D arány. Mert így romlik az átlag és mit szól majd másnap az osztályban a Béla.
A mindenben a legjobbnak lenni akarás közben megfeledkeztek arról, hogy ez nem verseny, csupán egy játék.
És emiatt el is veszik a játék varázsa.
Senkinek nem lesz két centivel nagyobb a farokátmérője azért, mert százcsilió embert megkéselt vagy letankozott (szép új kifejezés ), holott rengetegen ezt hiszik, elég csak a néha, nagy ritkán itt megjelenő superhero-k pár beböfögött hozzászólását elolvasni. Mondjuk a legtöbb esetben az ilyenek az életben igazi puhapöcsök.
Persze ez csak egy vélemény, lehet ha 10-15 évvel fiatalabb lennék, akkor leszarnám a grafikát és csak a játékban elért eredményeimre rángatnám a répát....na nem, azt azért mégsem.
Mellesleg miért zavar téged az, ha én mondjuk Paracel Storm-on bámulom a vizet a parton?
+1 kill neked.
Amúgy nem abból áll a játékom, hogy nézegelődök, ne érts félre, de az elején, néha még most is előfordul, hogy rácsodálkozok valamire, amit az enemy ki is használ.
De összeségében azért teszem a dolgomat, segítem a csapatom, a társaimat, legalább annyira, talán jobban is mint azt a legtöbb játékos teszi.
Ha nem számítjuk azt, hogy Recon pontom az életben nem lesz, hiába nagy segítség az néha egy csapatnak. Számomra a Recon= Sniper, ami nyilván nem így van, de úgy érezném, hogy szembe köpöm magam azzal, ha kiválasztanám az általam legjobban gyűlölt kasztot.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
devilinsid3
addikt
válasz sixpak #26567 üzenetére
mint már korábban írtam engem annyiban izgat a stat, hogy kör végén megnézem milyen és legközelebb próbálok rajta javítani, ha accuracyről van szó akkor nem fogok 600 méterről darálni és hasonlók.. de olyan ritka, hogy ha én elkezdek játszani akkor inkább a statom féltem, mint hogy bemenjek egy olyan csatába amiből valószínűleg vesztesként jövök ki..
én egy játékkal úgy szórakozom, hogy nekem jó legyen és egy szint fölött szarok a grafikára, mert annyira nem arra figyelek, hogy merre és miképp hajlik a fű, hogy az már...
játék közben csak is célorientáltan és a külső környezetre egy kicsit sem figyelek.. sőt tovább megyek már a betaban sem hatott meg hogy nézett ki a víz, mert nem érdekelt.. én a játékélményért játszom nem pedig gyönyörködök a grafikában, mert mediumon is bőven az elfogadható szinten van a grafika..amúgy meg ha nem lenne egy kellő versengési ösztön bennem akkor nem is játszanék ilyenekkel hisz nincs ami hajt.. az ember csak úgy tud jobb lenni, ha akarja magán látni a fejlődést vagy azt, hogy másokat akik jóval jobban játszanak megközelítse
én úgy élvezem a játékokat, hogy megpróbálok bennük minél jobb lenni és ez nem hiszem, hogy baj lenne és pont ezért szarok a grafikára, ha az már alapjáraton is bőven elfogadható, főleg úgy, hogy közben csapat/cél orientáltan játszok és nem a tó mellett ülök és kempelek..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Stunts666
őstag
válasz sixpak #26559 üzenetére
Igazad van. Nehogy már 2013-ban lowon játszak. Én se azért vettem 92ért a 7950-et, hogy lowon 200 fpsem legyen. Aki meg azért vesz csúcs kártyát, hogy 200 fps-e legyen lowon, egyszerűen megmondva statbuzi....
szerk.: ennyi erővel maradjunk mario garfikai szinten azt kész, mindenkinek meg van a 200 fps... De jó volt mikor azért játszottunk, hogy szórakozzunk, nem azért, hogy nagyobb legyen a...
(#26568) devilinsid3
Nekem nem elfogadható a grafika médiumon, mert csúúúúúúúnya...[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz devilinsid3 #26568 üzenetére
Azért egy ui. a grafikára: sokan lowon és mediumon tolják. Ha a medium lenne az ultra, akkor itt vernék a nyálukat az emberek, hogy milyen fosul néz ki max részletességen...
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Stunts666 #26573 üzenetére
Az a baj, hogy alig van különbség low és ultra között, talán a textúrákat leszámítva. Nincs abban az ultrában semmi ultra, elég lenne egy medium meg egy high ide.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Én minden körben elmélázok és a grafikát nézem inkább.
(#26577) frozzyZTE:
Szerintem nálam ez nem is fog változni.[ Szerkesztve ]
-
dashed
senior tag
válasz Stunts666 #26570 üzenetére
Ez nem arrol szol, hogy minnel nagyobb fps-unk legyen..
En pl azert rakom low-ra, hogy jobban eszre vegyem az enemyt.Nekem a fix 60 mar boven eleg ebben a jatekban, es habar ezt hozna nagyobb reszleteseg mellett is, meg se rakom feljebb mert csak zavarna. Engem ezek az eyecandy dolgok nem hatnak meg, ugyanis nem errol szol a jatek. Nem a latvanyban kell gyonyorkodni hanem jol kell taktikazni, idoben eszrevenni az enemyt es nem utolso sorban gondolkodni.
Persze meg lehet allni nezelodni, hogy milyen szep a taj, az idojaras stb de ennyi erovel nezhetnek techdemot is vagy bamulhatnam az asszony segget.
De emelett megertem ha valakinek fontos a grafika, de attol mert valaki nem ultran tolja az nem feltetlenul a statra vagy az fps szamra megy ra.
Raadasul nem tudom mit szolnal pl egy quakhez vagy akar egy quake live-hoz..
Es ezek nem 5-10 eve elfeledett jatekok am. A mai napig zajlanak bajnoksagok es nem 5-10 fo a taboruk.Xaels
Pl?
[ Szerkesztve ]
-
-
Stunts666
őstag
válasz Foxmulder89 #26574 üzenetére
"Nincs abban az ultrában semmi ultra, elég lenne egy medium meg egy high ide."
Vérpistike nyomja mediumon, Nézi a vieókat ultra-ról. Igaz, hogy életében nem játszott ultrán, mégis lefikázza, ha a jelenlegi medium lenne a max, mert szarul néz ki.
Ez a véleményem a játékról is, amit régebben leirtam. Sokan háborogtak a BF3 topikban, hogy sok golyó kell az emberbe/ez túl erős/túl gyenge. Most, hogy megcsinálták, hogy ne legyen erős/gyenge és ne kelljen sok golyó, most az a baj.
-
Prosector
addikt
válasz Stunts666 #26575 üzenetére
"csak addig emelem a grafikát, amig a fix 100 fps meglesz minimum." -ezt irtam. Ez nem egyenlo azzal, h " nehogy jobban nézzen ki a játék".
Ha a 290-nel meglesz a 100 fps ultrán, akkor ultrán fogok játszani és nem lowon, h meglegyen a 250.
Nem hulyeséget irt, csak félreértette amit irtam.
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz dashed #26578 üzenetére
"Lehet, h most hulyenek leszek nézve, de ha veszek egy 290-et, akkor is azt fogom csinalni, hogy csak addig emelem a grafikát, amig a fix 100 fps meglesz minimum."
Tehát ha gts450-en meglenne a 100 fps, akkor nem vesz új kártyát. Hiába lowon nyomná. Akkor ne fejlődjünk grafikában, mert felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
-
Stunts666
őstag
válasz Prosector #26587 üzenetére
Ez nem ellened irányul, amúgy igen félreértelmezhető.
Arról, szól, hogy én veszek egy csúcs kártyát, akkor ne akarjak már lowon játszani.
Szerk.: (hasonlat) ha csak telefonálásra használok telefont, akkor a Nokia 3510 mellé nem veszek HTC One-t.
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz Prosector #26590 üzenetére
Értem én, csak elbeszélünk egymás mellett. Téged nem érdekel a grafika, tehát neked mindegy, hogy fejlődik a játék látvány terén. Nálad az a lényeg, hogy meglegyen a 100 fps.
Ha Mario szintű látvánnyal van meg a 100 fps, akkor úgy játszol. Tehát neked tökmindegy a technológiai fejlődés. Ellenben veled én szeretem, ha jól néz ki a játék, és mikor a BF3-ban Caspianon csiripelnek a madarak D és C között/csobog a patak, az engem feldob, hogy mik vannak egy játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
Az apró kis finomságokkal mint az árnyék egyet kell hogy értsek.
Még anno CoD 2, talán emlékszünk rá.
Régebben többet áldoztam a konfigom fejlesztésére mint manapság és mindig elég magas beállításokkal játszottam még a War-ok alkalmával is.Ott ugyanis mindenki nagyon figyel a kellően nagy FPS-re "250".
Számtalanszor mentette meg a helyzetet az árnyék és csalóztak le miatta.Egyszerűen láttam a balek árnyékát a földön aki megpróbált a fölöttem lévő tetőről vagy a sarokról ügyeskedni.
természetesen ez sok embernek ismeretlen volt mindig jöttek a megjegyzések,hogy " persze árnyék volt mi?"
Mivel valószínűleg még nem is hallottak eme a természetben is mindennapos jelenségről
Beáldoztam egy kis + FPS-t és megérte.
Pubon meg teljesen kimaxoltam a grafot, ott nem érdekelt mivel nem volt tétje.
Természetesen fontos a jó fps érték de nem minden áron.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
kisza25
félisten
-
scope2007
addikt
Hardcore mód vegre adja...igaz még így se lett a kedvenc játékom :-D
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Foxmulder89
senior tag
Azt írják a BF4 8 szálat tud használni, akkor miért kapok HT-val rosszabb eredményt, mint anélkül? Pedig még a core parking is kivan kapcsolva..
Főleg nagy pályán összevissza ugrál 70-100% között a gpu használat és totál microlagg az egész, átlag 55% körüli proci használattal. HT off 80%+ körül van a proci, és 98-99%-on a kártya, mindig, mindenhol, nuku lagg.
Ez valami bug, vagy hol a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Gippo
senior tag
válasz Foxmulder89 #26598 üzenetére
Valszeg optimalizáció hiánya. Esetleg tudsz játszani a "renderdevice.renderaheadlimit" beállítással játékon belül (-1 az alap érték), persze lehet nem oldja meg a problémát. Bf3-ban néhány embernek asszem megoldotta a microlaggot. Asszem azt befolyásolja, hogy hány képkockát renderel előre a játék, persze lehet rosszul tudom
Viszont ahogy olvastam a legtöbb embernek bf4-ben HT nélkül működik jól a játék.
-
scope2007
addikt
válasz Foxmulder89 #26598 üzenetére
I7 930 nekem is 50szazalekon megy csak.
Gpu viszont 90felett.
Unparking nálam is állítvaCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest