Hirdetés
Aktív témák
-
asuspc96
őstag
-
barack1997
senior tag
orichalcos és Def26 : miért nincs igazam ? nagyon 0 lett, az mw2 sokkal jobb volt, ott még klánom is volt, ez meg 0
-
Norb3rto
őstag
válasz barack1997 #43752 üzenetére
Menj máshová trollkodni lamer
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Góliát
őstag
Metro-n találtam egy fasza helyet, ahol szinte folyamatosan lőni kell sniperként. Ahhoz, hogy ez sikerüljön ruszkinak kell lenni. Összelőttem 60- 70 killt
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
r-chee
őstag
válasz asuspc96 #43751 üzenetére
Ha elgondolkodtatót akarsz, keress rá YouTube-on az Ébresztőfilm-re, s nézd meg a részeit....
Góliát: ....ne tartsd magadban a pontos helyet....
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
ZozzHUN
addikt
Már megijedtem, hogy ellopták az Originem
Nincs erre valami authenticator?
-
-
petymeg
addikt
gyakran fordul elő, hogy nem megy az origin?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Góliát
őstag
válasz planbmokus #43758 üzenetére
EZ nem tipp. Ez maga a kánaán, Ide kell erősen a lőszeres ládikó és egy kis csapat arbeit.
Aztán csak nyomogatni kell a bal egérgombot. Egyenlőre szigorúan titkos, de lehet, hogy megenyhül a szivem.
Hajcsatok magyarok.
(#43759) SVLaller:nem, de lehet találgatni
[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
SVLaller
senior tag
válasz barack1997 #43762 üzenetére
elvileg egyedül is megy, de ha már fent van akkor radio és mehet az egész squad.
Góliát, legalább PÜ-ben 1 igen vagy 1 nemet
[ Szerkesztve ]
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
Gyula84
veterán
tessék csekkolni valaki panaszkodik is
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Honzi
senior tag
Köszönöm origin hogy vagy!
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ne, megy az origin, hajrá mindenki!!!
-
FuRiONight
őstag
Valaki kipróbálta már ezt?
-
-
Cybertrone
veterán
Megyen ez a szar!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
asuspc96
őstag
3X HIP-HIP HURRÁ
-
pohár
félisten
válasz barack1997 #43775 üzenetére
hát hogyne, még a chatbe is a kontrollerről írnak az emberek, ugye?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz barack1997 #43778 üzenetére
akkor is pc-s
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gyula84
veterán
szeretem ezt a kharg islandot van itt minden ez a kis repcsi olyan lassú nagyon zavar amúgy nagyon jó gyertek játszani
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
HollyBoni
veterán
válasz barack1997 #43775 üzenetére
És Xbox-on be lehet kapcsolni a color blinde mode-ot?
Szinte egyik multiplayer játékban sem lehet ÍRNI konzolon,akármilyen billentyűt kötsz rá.
[ Szerkesztve ]
-
Mythsardan
aktív tag
Valaki tankozni? kell még 10k a reactive armor-ig...
(#43784) ForexGuru
Nem azzal van baj, hogy sok idő összeszedni, csak egész nap egyedül tankoztam és már kicsit unalmas, de kell az az armor
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
ForexGuru
aktív tag
válasz Mythsardan #43783 üzenetére
1 kör
-
nepszter1
addikt
néztem videókat youtube-n és e8400 procival is megy szép a játék , csak félek hogy kevés lesz neki . nem merem megvenni a játékot pedig nagyon szeretném
-
Cybertrone
veterán
válasz Mythsardan #43783 üzenetére
Nem nagy szám! Rakéta, meg egy célzó, és meg is van!
nepszter1:
Alacsony felbontáson ahol a game támaszkodna a proci erejére oda kell a 4 magos cucc![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nepszter1
addikt
válasz Cybertrone #43786 üzenetére
szóval akkor aztmondjátok nyugodtan vegyem meg ? meg felfogom húzni 3,8ra talán .
foxi : rajtam már az se segít
-
FuRiONight
őstag
Hali!
BF3-hoz melyik joy-t ajánlanátok leginkább?
Logitech Extreme™ 3D Pro vagy Thrustmaster Flight Stick X
Más: a játék nem menti el a beálltásaimat, se felbontás, se grafikai beállitás se semmit, akár 2 megy között játékba is visszarakja a beállitásokat. A poén az, hogy sem azt a graikai beálltást és felbontást használ, amit kir játék közben. 2x raktam win-t és raktam újra a játékot, de nem találok rá megoldást. Bármilyen javaslatot szivesen kipróbálok!
Előre is köszönöm!
-
Mythsardan
aktív tag
válasz FuRiONight #43793 üzenetére
Az elsőt, mert az jobban néz ki
Egyébként a dokumentumokban vannak a bf3 fájljai, ami tartalmazzák a beállításokat, de most nem tudom megmondani melyik az pontosan, szóval neked kell megoldanod, a lényeg, hogy le kell szedni róla az írásvédettséget
-
HollyBoni
veterán
válasz Mythsardan #43794 üzenetére
+1,tényleg jobban néz ki! Azt vedd.
-
sith7
nagyúr
1
-
Mythsardan
aktív tag
Kicsit pontosítok az előző hozzászólásomon
C:\Users\[Neved]\Documents\Battlefield 3\settings\PROF_SAVE_profile <- erre jobb klikk, majd Tulajdonságok -> írásvédett elől kiveszed a pipát, majd "OK" és kész is vagy, azt hiszem én így csináltam meg még anno, de ki emlékszik már arra
A joyal kapcsolatban pedig: szerintem nem kell joy bf3-hoz, mert ez egyszerűen tökéletes bill + egér kombóval, de ha ragaszkodsz a joyhoz, akkor ott az előző hsz-em
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
első... de csak mert én is ilyesmit fogok venni a jövőhéten
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lethal Gene
aktív tag
Thrustmaster sokkal tartósabb, szóval pick that! Nekem a Hotas X van ami ennek a nagytesója, és fronyó kényelmes a fogása a botkormánynak (az nagyjából ugyanaz a két TH joynál)!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest