Hirdetés
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz HollyBoni #42866 üzenetére
csak meg lehet menteni.. .bár érdekes, 1,5 hónapig minden f.sza. ma leküzdök 1,5 menetet, és kib.sz... azóta kékhalál...hm.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Def26
félisten
válasz TTomax #42900 üzenetére
Hát mobilnettel szvsz amúgy sem tudnál normálisan játszani, mert nagy pinged lesz. Hacsak nem lte van nálatok.
Megpróbáltak mindent egybe gyúrni, fórum, stat, közösség, ebből született a battlelog.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
válasz TTomax #42900 üzenetére
Rajta van a dobozon, több helyen is "Required: Internet connection to install and play", de az előlapon is rajta van, hogy internet kell az aktiváláshoz.
Fordítsd meg a dobozt és a kis táblázatban a gépigénynél megtalálod amit idéztem...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TTomax
félisten
Igen,hogy az aktiváláshoz net kell... Skyrimhoz is kellett... még sincs vele gond...
Nincs a mobilnetemmel semmi gond... GTA4-töl Grid-ig minden megy rendesen online...
Egyébként látom már miért nem enged be...a játék nincs az ea accomon...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Nem tudom... pedig az origin kliensben látszik...
Most éppen az EA fórumán olvasgatok,tele van ugyanilyen hibával... magasról tesznek rá![ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
killer095
őstag
Aki nagyon nem tudja lekötni magát egy kör 8 óra
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
TTomax
félisten
válasz SVLaller #42913 üzenetére
Most éppen újra rakom...most települni látszik originben ...
Hol vannak már azok a régi szép idök amikor csak beraktam a lemezt és ment minden szépen... most kell ea acc,origin kliens, battlelog login... ehhh.....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
skacok, holnaptól tudunk játszani a béta ME3 multijával?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
pohár
félisten
igen, azért kérdeztem itt, mert nekünk feltehetően van egy BF3 példányunk
na kíváncsi vagyok milyen lett a 3. rész, a 2. is tetszett, az elsőből kimaradtamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #42920 üzenetére
Elméletileg, holnap jön a demó. (gyakorlatilag is)
A demó tartalmaz egy single részt meg egy cooperative(4személyes) multit. A single részében lesz két küldetés amit már holnap bárki játszhat. Viszont a két multis co-op pályát, csak azok tolhatják holnap elvileg akiknek van az accounjukon bf3. A többiek csak 3 nap múlva tolhatják.
A multis demót március 5-ig lehet tolni, a single részét a játék megjelenéséig.(ami nálunk március 9)
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
ááá, értelek. köszönöm ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pohár
félisten
na ez jó móka lesz, remélem nem lesz olyan gépigénye mint eme csodás játéknak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
becsitibi
senior tag
Hogyan tudok reportolni egy kis f@sszopó ruszki csalót??
-
TTomax
félisten
És megszületett a Battlelog login... 10perc cset után rendberakták nekem... most már beenged... jó ez a csetes help....
Hát ha nem is volt sima,de azért gyorsan orvosolták...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz becsitibi #42925 üzenetére
Via Profile - Visit the users battlelog profile, click the report "exclamation" mark symbol at the top-right of their page, and fill it in with the reason for reporting them. You can submit links to videos or Battle reports in which you suspect the user to be cheating.(direct report)
Via EA Support - You can use the Feedback & Support yellow box at the left side of this screen to contact EA Support in regards to reporting individuals. (last resort)
-
Erdei88
veterán
Nem tudom volt-e már
Originen a Back to Karkand, 7,5 Euro, azt hiszem ennyit megér -
Ármester
Dobozosan 3500-ért is hozzá lehet jutni. Nem rég vettem meg a teljes játékot 6500Ft-ért. Kevésbé lehúzós szagú mint a MW3. 2 pályáért 4000Ft....vicc.
-
petymeg
addikt
válasz McNamara #42931 üzenetére
Nekem a cod black ops kiegíszétőknél telt be a pohár, a zombis pályáknál. Letöltöttem őket drága pénzé' aztán alig van rajta ember, van olyan pálya, amin 1x 2x játszottam csak.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Hajdi
senior tag
Felnéztem erre a 35k ticketes szerverre. Most épp metro megy. Hát szépen be is rapeltek az elején. 8 óra kínlódás? Ez mazochistáknak való Most nézem. Mindenkit ledobott a szerver... Na ennek sok értelme van.
"The Man Who Sold the World"
-
Sabre
őstag
offtopik kérdés:
valaki használja az új 255.51 fw beta nv drivert? fps tekintetében milyen az előzőekhez képest? tegnap óta újra nv vga-m van és évek óta nem volt..
-
madgie
titán
-
-
Ventur@
senior tag
Frissítésről valakinek valami infó? Mennyi lett a patch mérete? Stabil-e a játék?
Tudtommál már megy az update, de én még melóban vagyok és nem tudom frissíteni.
Előre is kösz az infót (bárkinek) !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Kr/\toS
senior tag
Nekem most frissült, a méretet nem láttam mert gyors a net 20mp alatt lent volt. Mindjárt teszt.
-
Gyula84
veterán
hát nem hiszem el pb befrissitem most is szór le a pb hát elmehet oda a gyártója engem szívat az aimost meg nem
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Hajdi
senior tag
válasz Gyula84 #42942 üzenetére
Már linkelték egyszer, de tessék:
[p0mp] Full Metal Madness 35k tickets | 8h idle | No exploits"The Man Who Sold the World"
-
Muerte
addikt
149,4MB, most csordogál lefelé 5Mb-el.Hát kíváncsi leszek rá mennyivel lesz kevesebb disconnect...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest