Hirdetés
Aktív témák
-
Laraxior
titán
Láttál volna akkoriban amikor Assaulttal toltam Toronymagasan első voltam.. Supporttal annyira nem megy, de azért igyekszem Próbálgatom a LMG-okat, eddig mindegyik tetszik, még az M60 is, pedig az eléggé lassan lő, de így is szuper
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HollyBoni
veterán
Mi a PH szeró neve?
-
ZozzHUN
addikt
BF3 miatt ne vegyetek i7-et
-
Gyula84
veterán
basszus kifolyik a szemem egy metro madness 3000 tickets után 127perc es volt itt aztán lehet revivezni
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
válasz ZozzHUN #38362 üzenetére
Én vettem Igaz a videó felvételek miatt főleg. Nemsokára feltöltődik YouTube-ra az első i7-el készült videóm. Sokkal gyorsabban megvolt a konvertálás is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
strebacom
senior tag
Szerintetek EZ csaló, direkt kipróbáltam elbújtam de ő rögtön megtalált, wallhackes az 100%...
-
-
Laraxior
titán
válasz strebacom #38365 üzenetére
A hozzászólásaid zöme.. csak arról szól, hogy csaló, csaló, cheater.... nem lesz sok a sírásból? Kicsit unalmas már. Ha szerinted csal jelentsd és kész. 90%-a nem csal, csak te hiszed azt.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz Viper26 #38369 üzenetére
Ezt most Action!-el és ezzel is konvertáltam át, de a konvertálás miatt kicsit kifakult a kép. Felváltva szoktam Playclaw-ot is használni, de az most lépett a 3-as verzióba és még kellenek neki finomítások.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Kis telefonos móka... ajánlom mindenkinek. Lefekvés előtt, kaki közben, vagy épp ha csak a telod akarod buzerálni
Only android!link a képeken, az első inkább ügyesebb, lehet vele szépen lövöldözni
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #38375 üzenetére
ha elárulod a gyakorlati hasznát a programnak, akkor majd felteszem ha lesz egy androidos telóm
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
uncsiztam a klozeton
-
H.Ezredes
őstag
Tud valaki egy jó szervert ahol repülőre lehet gyakorolni ?!?! :S
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
HollyBoni
veterán
Valaki játszik 6850-el? Beszámolhatna milyen beállítások mellett mekkora felbontáson,hogy fut a játék. Az 5770-et le akarom cserélni,ezzel 1600x900-ban fut low-medium-on 60 fps-el.
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #38382 üzenetére
Keress vissza. only opration firestormot mar emlitettem.ures szerver... 1 player startos.
-
bul07
nagyúr
Ebben a videóban is benne van a golyó elől elfutás, nem értem hogy ez miért jó , 5-6 találatot beszedtél és még így is sikerült elfutni a találatok elől , és kétszer is ez első halál előtt ááá
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ti milyen FOV beállítással játszotok?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
- = Zk = -
félisten
válasz ZozzHUN #38362 üzenetére
nah, megnézem, X6 alatt mit művel a BF3
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Roxbury
őstag
válasz - = Zk = - #38396 üzenetére
A BF3, X6 alatt köszöni szépen nagyon jól van. Mellesleg X4-es Athlon alatt se panaszkodott. A videókártya viszont majd megszakad.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz F e Z o #38398 üzenetére
Tehát Te vagy amadeus.... máskor állj át hozzánk Inkább velünk, mint ellenünk
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest