Hirdetés
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
MVP akkoris jár,ha üres szeróra egyedül felmész(1player start,és persze abban a körben még nem volt fent senki),és az ace squad is,csak squadba kell lépni.
Egyébként nem azért írom,mert én így fejlesztettem magam csak írom a "mellékhatásokat",hogyha jól csinálja az ember.Talán amire jó ez,hogy kis szinten,kevés ponttal a járműveken lehet húzni az alapfelszerelésekig üres szeróval+az assignmenthez kollégával a járgányos kill+M-Com robbantások,másra nem jó,esetleg pl.helivel,repülővel zavartalanul gyakorolni.
Pontra meg ott a jó kis metró körök...azt nem übereli semmi.Egyébként,persze nem kell hozzá tehetség.Lehet hagyományosan is,én annó a jettel 2HÉTIG ökörködtem,mire meglett annyi pont,hogy flare+heat seekers,nyavajás 1200 pont...hiába tudtam levegőben maradni...
Mostmár arra is azt mondanám bárkinek,hogy üres caspian 1p szeró,és guruljon az antennás pontig mindkét oldallal inkább 2 alkalommal,mert tudom,mekkora szopás,és tudom,mennyire aránytalan a kezdés ahhoz képest,hogy ezzel a 2 cuccal mennyire lesz könnyebb...
De szerintem ennyi még nem mondható statpaddnak,hogy felmegyek egy szeróra végigrobbantani a 10 m-comot.Aki rushozik,biztos összehozza 1 nap alatt simán is.Nem muszáj.Arra sem bűn rávetíteni,hogy ha már trükk van,akkor abból az egy szerencsétlen alkalomból inkább hozza ki az ember a maximális pontot is.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ProEvoFan
nagyúr
A nagy pinggel rendelkező játékosok ellen nagyon nehéz játszani, főleg TDM-ben, ahol ugye nagy a pörgés.Nem értem miért nincs ping limit a szervereken.A nagy pingesek előnyben vannak, a normál pinggel játszók ellen.Ping limit még a TF2-ben is volt.
-
LiPi006
tag
válasz FikuszKukisz #37116 üzenetére
nem is csak 24 órából 48 órát játszik....
Arany életünk van! Minden aranyárban van.
-
BandiHUN
veterán
válasz #21346560 #37153 üzenetére
na ja,de ahhoz el is kell a ponthoz repülni és leszállni,jó eséllyel aki kezdi,ezt nem tudja megcsinálni.Viszont CB-n meg a földön! el lehet gurulni...szóval full kezdőknek kényelmesebb.Egyébként meg az F35-tel azért annyira nem könnyű navigálni,mint egy helivel,szerintem...
Ping limit meg van admin progival,neke is van,hogy a kedvenc holland metrós szeróm mega-giga akcióban már visít,hogy 200+ms ping,első figyelmeztetés...
De gyárilag szerintem full buta a szeró,mint mindig,az összes ilyen fegyótiltást,stb. csak az adminprogi pluginjaival lehet megcsinálni.Annak viszont ehhez futnia kell 24/7,ha folyamatosan kellenek az extrák,külömben csak addig élnek az abban beállítottak,amíg az admin járatja a gépét.Egyébként azzal csinálják a köcsög franciák is a Hungarian players not allowed szeróikat...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz #21346560 #37160 üzenetére
Lehet,de én még nem tartok ott,hogy megint megpróbáljak egérrel repülni,billel egész jól megy...kéne gyakorolni üres serón,majd megnézem,annó bezavart az egér,ki is szedtem full a beállításokból.
Célzásra viszont már jól jönne,mert mostmár inkább érzem korlátomnak,hogy billel kell célozni is,és azt meg,főleg repülő ellen marha nehéz.Mintha az ember élesben próbálna csak billel célozni a fegyóval...ok,tankok ellen rocket poddal nem annyira fontos,bár sokszor vagyok úgy,hogy még egy kicsi kéne,és billel meg túllendül a célkereszt.
Amúgy meg a finom manővernek annyira sok szerepe végülis nincs,mert éles szerón helivel lebegni-> még a tank is kiszed az ágyújával,nem méghogy mások.Nekem a 100 körüli ping jön be.Ott már előnye is van az embernek,mert nem tudják könnyen lelőni,az alap 50es ping kábé arra elég,hogy az ember nehezebben találjon+fedezék mögött is kapjon még golyót,de a "helyiekhez" képest...100assal viszont már elé kéne,hogy lőjenek jobban,külföldön ez annyira nem megszokott,mint nálunk,akik mindenhol hátrányból indulunk,mert itt nincs szeró.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Most komolyan... aki nem tud a jettel menni az minek szenved vele? Aki meg igazán akar vele menni, annak nem kell trükköznie, simán össze lehet hozzá szedni a cuccokat.
-
Muerte
addikt
-
balcsy
aktív tag
húú most már nagyon felb*sz hogy minden új map töltéskor kifagy a játék. Egyszerűen lejár az idő kezdődne az új map bejön a fekete kép jobb alsó sarok loading és csak tőlt az idők végzetekéig.Valaki valami megoldást tud rá?
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
Laraxior
titán
válasz balcsy #37165 üzenetére
Random nekem is elő szokott fordulni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz #21346560 #37168 üzenetére
Kell? Lehet.... Én is csak billel tudok helizni... egérrel teljesen felejtős.
W-A-S-D - nyilak, space, 1-2"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #21346560 #37171 üzenetére
Finomabb mozgásra képes az tuti, de amikor én próbálkoztam...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #37169 üzenetére
ezt kipróbálom!
másnem, veszek botkormányt ehez a sz.rhoz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Laraxior
titán
válasz - = Zk = - #37173 üzenetére
Itt megteheted.
Én is idetartok, kicsit próbálkozni a jettel"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Szajo
őstag
Valaki tudná nekem linkelni az az oldalt ahol a BF3 sima ilyen 3-4ezer volt (cd kulcsos oldal, amin jó árban van)
-
addikt
Üdv!
Korábban beszámoltak itt egyesek arról,hogy az FXAA Injector alkalmazásával elég sokat javul a látvány, már ami a színeket illeti. Letöltöttem, csak azzal nem vagyok tisztában, hogy a Battlefield játékmappán belöl hová másoljam, vagy teljesen mindegy, csak a mappán belöl legyen?
Előre is köszi a választ!"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
scope2007
addikt
BF3 kb ennyit olvas be, tehát minden bf3 indítás után ennyivel nő az ssd olvasás értéke
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
- = Zk = -
félisten
na jó, megyek, veszek joystick-ot, mert..mert... mert nekem se bill+egér, se bill+kurzor kombóval nem megy
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FikuszKukisz
csendes tag
sziasztok a Savior Ribbonhoz mit kell csinálni?
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550@x4 B50, 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
-
Zoli1222
addikt
válasz FikuszKukisz #37184 üzenetére
Olyat lősz le, aki lövi a csapattársad.
Hihetetlen, h mennyi analfabéta van. Felmegyek only pistole TDM-re, és szinte minden 2. halálom puska, vagy csipa fegyver, vagy tank.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz - = Zk = - #37183 üzenetére
Nagyot fogsz csalódni...klántársam megtanulta inkább az egér + bill. kombót,a 14E-es joy meg ott figyel a polcon azóta is....ráadásul ha ő fent van,én nem repülök inkább ...erről ennyit.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kmisi99
addikt
Nem tudom miért szenvednek sokan ennyit a jettel én egész hamar pár nap alatt megszereztem a flaret csak spottoltam párat meg megsebeztem pár repülőt. Egy darabig én is billel repültem de átálltam egérre nagy érzékenységgel nagyon jól irányítható.
-
- = Zk = -
félisten
válasz eugabesz #37186 üzenetére
nem lehet tudni. lehet beállítom gamepadra
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kmisi99
addikt
Úgy nem értem hogy ez a gyerek hogy a rákba tolja? link
Rengeteg vidijét láttam csak meg lő lő lő lő és nagyon pontos is. Én tök pontatlan vagyok és engem valahogy mindig kilőnek valahonnan ez meg vígan futkároz és semmi ellenséges hátbatámadás. -
válasz ProEvoFan #37157 üzenetére
Elvileg a PB is tud ping alapján szűrni csak 1 sort kell a cfghez hozzáadni. Igaz itt még nem mélyültem el benne, nem akarok játszani olyan szerverrel amit nem én fizetek teljes mértékben.
Ezért hangoztatom, hogy GGC stream-es szervereket kell keresni mert ott hozzáértő admin van.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Laraxior
titán
BF3 theme Song.... igazi hangszerekkel
geplovagx: Neked különösen ajánlott plecsni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz - = Zk = - #37183 üzenetére
azzal se fog menni
pedig bill + kurzorbillekkel a legkönnyebb jetezniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
BandiHUN
veterán
válasz Muerte #37164 üzenetére
Talán ez valami földöntúli magyarázat,de én úgy érzem ezt,hogy minekünk az alapból 50es pingünk pont arra elég a játékban,hogy a csúszó hitbox-al együtt az átlagos ember reakcióidejével és követésével minket eltrafáljanak könnyebben.Viszont akinek jobb a pingje,annak a hitboxa látszólag közelebb van hozzá,így az ilyennél ugyanazzal a követéssel,ha futsz,a lövedék a hitbox utánra megy,nincs találat.De sajna ezt mi nem tudjuk ugye elérni...marad a másik megoldás,hogy megyünk kicsit rosszabb pingű szeróra,és akkor a lövedék közénk és a hitboxunk közé megy,mert ugye nagyobb pinggel már elénk kellene,hogy lőjenek,de ezt nem tudják,mi viszont(jobbhíján) kénytelenek vagyunk ehhez hozzászokni,mert mi nem tudunk saját szerón játszani,így nekünk ez könnyen megy.
De pl.ezt remekül ki tudom használni holland metró szerón,mert ott sokkal jobban tudom csinálni a kiugrós gerillashotgunt(van is 700+ shoti killem),mint pl.egy német szerón,ahol ha kilépek,már halott is vagyok.Igaz ott fejest is jobban tudok adni,de inkább jobb többször próbálkozva többet ölni testre,mint német szerón kiugrani,nyomni az elsőre egy fejest,aztán kampec.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Zoli1222
addikt
válasz gordonfreemN #37188 üzenetére
Nem kimondottan. Pályára kerestem rá.
Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest