Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Muerte #37164 üzenetére

Talán ez valami földöntúli magyarázat,de én úgy érzem ezt,hogy minekünk az alapból 50es pingünk pont arra elég a játékban,hogy a csúszó hitbox-al együtt az átlagos ember reakcióidejével és követésével minket eltrafáljanak könnyebben.Viszont akinek jobb a pingje,annak a hitboxa látszólag közelebb van hozzá,így az ilyennél ugyanazzal a követéssel,ha futsz,a lövedék a hitbox utánra megy,nincs találat.De sajna ezt mi nem tudjuk ugye elérni...marad a másik megoldás,hogy megyünk kicsit rosszabb pingű szeróra,és akkor a lövedék közénk és a hitboxunk közé megy,mert ugye nagyobb pinggel már elénk kellene,hogy lőjenek,de ezt nem tudják,mi viszont(jobbhíján) kénytelenek vagyunk ehhez hozzászokni,mert mi nem tudunk saját szerón játszani,így nekünk ez könnyen megy.
    De pl.ezt remekül ki tudom használni holland metró szerón,mert ott sokkal jobban tudom csinálni a kiugrós gerillashotgunt(van is 700+ shoti killem),mint pl.egy német szerón,ahol ha kilépek,már halott is vagyok.Igaz ott fejest is jobban tudok adni,de inkább jobb többször próbálkozva többet ölni testre,mint német szerón kiugrani,nyomni az elsőre egy fejest,aztán kampec.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák