Hirdetés
Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
Momdjuk azt az apróságot hiányolom, hogy nem lehet a várost porig rombolni Vagy legalább egy kicsit sérülnének az épületek, ha már belelövök egy rakétát
-
ansell
tag
-
Newyorker
addikt
Valaki nyomatta már az Armored furryval?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
ansell
tag
-
goldnarmz
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy kell újra letölteni a Booster packet az EA Downloaderrel? Mert ez a f*s úgy érzékeli, hogy már fent van a AF, és csak azt ajánlja fel, hogy ''Play now'' a letöltés helyett.
-
Allien
veterán
válasz lordthomas #4545 üzenetére
MA még bizti nincsen, az Árkád-ban legalábbis, sajnos, mert ugye, már nekem is lenne! Lehet, minden nap rákérdezek? De, ha valaki gyorsabb nálam, kérem, AZONNAL jelezze! THX!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
goldnarmz
aktív tag
Egy másik gépre felraktam azEA Downloadert és már jön is lefelé.
-
sharpapa
senior tag
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
-
Müge
tag
http://video.google.com/videoplay?docid=-1664197474145693195
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Allien
veterán
válasz sharpapa #4559 üzenetére
A ''Mine'' videónak van egy második része is ám! Az is NAGYON brutál! Főleg azért érdekessek ezek a videók, mert relative sok embert kellett összehangolni, és az ugye elég nehéz. Ráadásul, több helyen is módosításokat raktak a gameba, mint pl Baywach jelenetek, illetve, gyalog kakukk (ACME tank, stb...), illetve, hogy pl. az ománi pályán, ne csak két csapatszállító heli legyen, meg ugye a percsik számát is meg emelték párszor.
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
[link]
Itt van a Mine2, érdemes megnézni, 20 perces filmecske, de eszmélettlen rendezés! Pl. Baywach résszel, The Road Runner (gyaloggalopp), reklámok(!) átültetve, kész röhely!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
goldnarmz
aktív tag
Besz*rás az új zene a pálya töltésekor.
-
Allien
veterán
válasz goldnarmz #4568 üzenetére
Legalább screenshotokat linkellnél (amiket TE készítettél!)! A pályákról, pl. meg ilyenek!
TEEE mákos! De, lassan az én dombornyomott kártyám is meglesz, utánna már talán csak az a kérdés, lesz-e pénzem a többi kiegre!
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
goldnarmz
aktív tag
Ja, bocs. Azt hittem, már megvan, és nyomatjuk este. (Aztán rájöttem, hogy te velem nem akarsz. )
Nekem nagyon tetszenek az új pályák egyébként. Sokkal jobb a hangulatuk, mint az Euro Force pályáinak. A kis helik meg eszméletlen, amilyen fürgén mozognak a levegőben. Legjobban az Operation Harvest tetszik. Screenshot nincs sajna.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz goldnarmz #4572 üzenetére
Ja, az. Már alap. Csak ugye, ha szallagokat akarok, akkor minden pályán KELL nyomatni, minden nemzettel, és elég kevés az éjszakai pálya, ahol vannak is. Sajnos, nem nagyon volt sikerük ezen pályáknak, a többivel ellentétben! Az mondható, hogy az SF sokkal jobban eltalát, ilyen szempontból, mint az alap BF2, mert ott jópár pályát szinte alig használnak, ''töltik be a szerverekbe''. Ráadásul, erőssen figyelnem kell a claymore viszonyaira, ha nem akarok sok TK-t szerezni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz sharpapa #4575 üzenetére
No igen, azt a linket nem néztem meg, mivel ugye arra gondoltam, hogy ez válasz a másik hozzászólásodhoz, és abból nem értettem, hogy ''ááááááááááááááááááááááá'', és ez a Mine2-t akarja jelenteni!
-
lordthomas
tag
Hy
Hány órától lehet megkapni a sf-es szalagokat
Minden pályán mentem már.Egy stat-os oldalon azt írták hogy 50-óra de 1 haverom elöbb megkapta.50-óránál már medal-t kapunk -
Stalker-2572
veterán
válasz lordthomas #4577 üzenetére
[link]
[link]
A szalagokhoz 50 óra kell az adott harcszíntéren (a pályákon ami fel van sorolva összesen) a medálhoz meg 50 óra kell egy adott nemzetség színeiben harcolni. (ami így kb 2x akkora követelménynek felel meg.)All Black...
-
Stalker-2572
veterán
[link]
Mi a fax ez az üzenet??! Amióta új X-Fi driverem van fagyogat a BF2
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]All Black...
-
Allien
veterán
válasz Stalker-2572 #4579 üzenetére
Azt nem látom, hogy mit ''üzen'', mert le vagyok korlátozva, de a megoldás gondolom az X-FI totyikban, vagy a SB honlapján. De, a legegyszerűbb, hogy 1:1-ben elcseréled velem az Audigy 4-emre! AZZAL nincsen ilyen gond!
Igaz, más problémám azért azzal is akadt, mégpedig, ha a driveren kívül felrakom az összes sz*rt, amit ''adnak'' hozzá, akkor szinte nem tudom kikapcsolni a gépet. Kb. 5-6 perc, amíg leáll. Ezért, uninstalláltam, és csak a drivert hagytam fent.
Külömben, az X-FI híres az ilyen anomáliáktól, pl Nforce4-s csipkészletet nem szeresse annyira. Mondjuk, ez Tégedet éppen most nem fenyeget. De, próbáld meg csak a driverét fent hagyni, hátha. Vagy másik PCI-be átpakolni.
-
Allien
veterán
Mellékessen, megvan végre az expert ZIP line is!
-
sharpapa
senior tag
válasz NorDezs #4582 üzenetére
Huvazze.Ezt hol lehet letölteni? Nekem csak alap BF2-m van semmi cucc hozzá akkor menni fog?
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
lordthomas
tag
Hy.
Elvileg szerdán lesz az 576-ban Armored Fury -
-
Allien
veterán
Nekem meg most szedi le a downloader! WÁÚÚÚÚúúú!
Kb 1 óra, és itt van a gépen, már, ha az asszony nem akar netezni. De, szerencsére, hamar abba szokta hagyni.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
q13579
senior tag
A SoG klán tagokat keresne. Akit érdekelne irjon a forumunk jelentkezés topicjaba, és rakjon be egy linket a stattjára is. Ami alapkövetelmény lenne, az a nagykorúság és az eredeti játék.
[link]
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz NorDezs #4585 üzenetére
Sokan meg fogják kérdezni, meg éri a pénzt rákölteni. Hát, ha szigorúan nézzük, akkor ugye eleve a BF2-re nem érdemes ennyit költeni. De. Akinek már megvan az alap, netalántán az SF is, akkor a Booster pack-ok közül EZ SOKKAL (!) jobb (szerintem), mint az EF. Pár szó. (szerintem)
A Midnight Sun, az érdekes helyszín. Alaszka, Valdez kikötője! Csak, éppen a tankereket felejtették le, sajnos, meg nem ''érezni'' a hideget! Hó alig-alig. Viszont, olajfinomitó nagy tartájok dögivel. Ami jellemző erre a részre (AFury), hogy ''lelassították'' a játékmenetet. Aki játszott az EF-l, az tapasztalhatta, hogy repülővel elég kicsinek hatottak a pályák. De itt sokkal lasabb gépeket alkalmaztak, mint pl. az A10-s, szép, komótos a sugarashoz képest. A kis heli sajnos talán nem annyira jó, mint anno volt a DC-ben. Bár, sokkal fürgébb, mint a többi heli idáig, de max 3 fő repkedhet vele, az más kérdés, hogy a légvédelem erőssége miatt ez inkább reális is, mert van olyan pálya, Operation Roadrage pl., ahol több mobil AA is van, és természetessen, a fixen telepített is megvan. Ergo, csak óvatossan! Ráadásul, a MS pálya szürkületben játszódik. Jelenleg relative kevesen játszanak vele, de azért, néha eléggé összeverődik a ''csapat''. Tegnap pl. többször is, konvojba álltunk fel, tehát éppenséggel 2 mobil AA, egy tank, és biza, ''lezártuk'' azt a pályarészt! Az Operation Harvester-en pedig 3 tankal álltunk fel. Igaz, vélettlenül kerültünk össze, de együtt maradtunk elég sokáig. Érdekes, hogy több érmet is begyűjtöttem, igaz, az aranyról lecsúsztam mindig. Ja, és nem snipáztam. Igaz, erre nem nagyon alkalmassak a pályák, amíg kevesen játszanak, mert ugye, azok főleg páncélozott járműben ücsörögnek. Majd ha a 64-s mappon nem 30-an nyomják, akkor a snipákra megint szép idők következhettnek.
Ja, a Valdez kikötője pályán eléggé furcsa volt, hogy próbáltam felrobbantani 3 hidat is, de meg sem kottynat nekik az 5 C4 sem! Egyszer meg shimán szétlőttem a commanderünket, mert felmászott utánnam egy helyre, és a progi nem jelezte, hogy ''ki'' az illető. Másodszor, ahogyan felért, már hasalt is, és rámfogta azonnal a fegyót! De megnyugtattam, mondtam, Bocsi.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy felraktam az 1.3-as javítást e azóta érekes dolgok tőrténtek!
Ha elindítom a gémet akkkor fekete képernyő fogad és befagy a gép!
Eztcsinálja kb 5ből 3 indításnál
Probáltam ujrainstalálni de az nem segitett, valaki, valami őtlet? -
kBagyula
senior tag
válasz Intruder A 6 #4592 üzenetére
Nem vagy egyedül. A hang beállításoknál vedd vissza a hardveres gyorsítást szoftveresre, sokaknak ez megoldotta a problémáját, de legalábbis ritkult a desktopra való visszatérés száma. ;)
-
-
Allien
veterán
TV2 ranked srv 31 AF ALL a szerver neve
-
Stalker-2572
veterán
Szerintem ha már legyűrt valaki 100 órát BF2-vel akkor igazán megéri kipróbálni 10 euroért az új pályákat és járműveket.
RoadRage: teljsen légi fülény a bombázók javára!
Harvest: egész jo tankos pálya, lehet snipolni is, rengeteg a búvóhely és helizni sem rossz rajta.... teljsen más mint az eddigi pályák
Midnught Sun: hasonlít a FuShePasshoz, ezért annyira nem szeretem... bombázni itt is lehet dögivel, de valamivel nehezebb, mint más pályákon... (sok fa és magas épület)
Új repcsik: először nagyon nem tetszettek, mert teljesen mások voltak, mint a simában,de ahogy megszoktam egyre jobban megszerettem őket. RAkéte nincs, de a 4 bomba kárpótól mindenért gépágyú sem rossz, de nem über.
Scout helikolterek: LOL!! kész öngyilkosság ezekbe ülni bár 2 engineerrel talán még van esély....All Black...
-
Allien
veterán
válasz Stalker-2572 #4598 üzenetére
PONT a fák, és egyébb magas tereptárgyak segítik a helist (is)! Ugyanis, azok felfoghatják a rakettákat, szerencsés esetben. De a Midnight Sun-on tegnap este halálos volt az ellenfélnek légi járműbe ülni! Az egy szűk pálya, ugye. De a sok okostojás, amikor meghalotta, hogy befogtam őket, fordulóba kezdtek, méghozzá jó szűken! Néha annyira sok időm volt, hogy 2x4 rakétát is ráküldhettem némelyikre! Meg is kaptam pont tegnap a veteran légibizbaz érmet. Amikor én repültem az A10-ben a másik oldalon, akkor, ha befogtak simán csak lentebb mentem, illetve, a két oldalon magasodó hegyek felé kanyarodtam, és bizony, alig lőttek le. Inkább olyanok voltak, hogy az A10 szélesebb, és más pályákon is, rendszeressen bele akadtam a fákba, mert a többi, kisebb fesztávolságu repcsikhez méreteztem a fordulót!
Aktív témák
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs