Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=KIS_FoNaK=
tag
Nem tudom milyen mapokat szeretnétek Poe-ban..lényegében teljesen mindegy, mert ugyanannyira nem ismerem egyiket sem. Feltelepítettem kb egy órával ezelőtt, rögtön mentem is két kört single playerben, hát elég fura, kíváncsian várom, hogy mit fogunk elérni.
Ezen a pályán játszottam most, nem rossz pálya botok ellen. Azért majd közöljétek időben az általatok választott mapokat, mert nem ártana tudnunk, hogy mi merre hány méter.
Pedro:
commander: nekem mindegy, ha mindkét csapatban lesz olyan ember aki szívesen elvállalja akkor részemről ok.időlimit: szerintem nem kell, egy 64-es map 300 pontról indul csapatoktól függ, hogy mennyi ideig tart egy kör.De 24 főnél, ha kiegyenlített is a csata akkor sem húzódik el órákig 1 kör.
Kezdőspawn alatt mit értesz? Minden egyes halál után 2 percet várni az újjászületésig? Ha erre gondoltál akkor ezt nem tartom jó ötletnek, már csak azért sem, mert akkor én kb 5 percet játszanék körönként.
[ Szerkesztve ]
Jó a voip!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest