Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GameOver
aktív tag
válasz maskimx #13310 üzenetére
"capiche?"
Hát hogyne!
Nem, igazság szerint engem sosem izgatott igazán ez a hitbox téma, és mindig is egy kicsit olyan parasztvakítás jelleggel tekintettem a témára. Én már akkor elég jól tudtam lőni, amikor még hitboxról szó sem volt, még mielőtt egyszer is hallottam volna ezt a kifejezést. Hogy egy hasonlattal éljek: Úgy vagyok ezzel az egésszel, mint mondjuk az a kisgyerek, aki tökéletes nyelvhelyességgel beszél magyarul annak ellenére, hogy fogalma sincs arról, hogy mi az a teljes hasonulás. Szép és jó ez a sok videó meg kép, de (kivételesen ) egyetértek -=KIS_FoNaK= -kal: ezt nem lehet ezekből megtanulni. Kb. mint egy idegen nyelvet: végigbújhatsz te akárhány nyelvkönyvet, akkor sem fogod tudni olyan szinten az adott nyelvet, mint az, aki úgy nőtt fel, hogy napi szinten használta azt.
Magyarán a gyakorlásnál és a dolgok sajátkezűleg történő megtapasztalásánál szerintem nincs jobb módszer arra, hogy pontosan célzó gunner váljon valakiből. Én is egyszerűen csak sokat heliztem aztán, ha időközben azt tapasztaltam, hogy bizonyos szituációkban nem találtam el a célpontot, akkor legközelebb máshova lőttem. Sosem filóztam azon, hogy most hol lehet a hitbox, vagy hogy mögé célozzak, vagy hogy egyáltalán a heliknek a farkát célozzam, egyszerűen csak rutinból lőttem és kész. Bizonyos lövéseknél érzem, hogy ezt egy kezdő játékos nem találta volna el, mert nem oda lőtt volna, ahova én, de igazság szerint nem tudnám neki elmagyarázni, hogy miért nem oda kell lőni, ahová ő gondolná. Ez egyszerűen érezni kell! Az meg máshogy nem lesz meg, csak gyakorlással.
-
Target78hu
aktív tag
Hát ez röhej ,a fentebb linkelt videomon ez a srác van ,aki már más játékban is csítelt ráadásul fel is teszi youtubra...ehhez kell pofa!
hkv.hu
-
ciry
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz Target78hu #13352 üzenetére
Jaj de jó lenne egy ilyennel összefutni egy hálópartin.
Aztán beszélgetni vele.
Bántani, nagyon
Leszoktatnám róla hamarLogitech hardware tester
-
ciry
őstag
Eztet hogyan kell megoldani? [link]
Nekem megvan, komám vágyik rá és én nem tom miként juthat hozzá[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
gabipaci
őstag
Meg kell venni...
Kap egy kódot, amivel letöltheti a mapokat, aztan meglátogat egy internetoldalt, (link a csomagban amit megvesz) beírja a kódot, meg a katonája nevét, és kész.
Bár semmi értelme, mert úgysem játszik vele senki.
Akkor már inkább poe2. Az ingyenes, új mapok ott is vannak, és azok is ugyanolyan üresek.
Ps: szerintem is jobb a poe2, csak sajna nem játszák elegen...Logitech hardware tester
-
ciry
őstag
válasz gabipaci #13356 üzenetére
Köszike a segítséget!
Én a poe2-őt nem ismerem(másik játék, az ott szerzett pontokat nem adja a Bf-es katonámhoz sem, tehát egyenlőre hanyagolom), ezt viszont igen és számomra a legtutibb helis pályák vannak itt
Operation harvest+Midnight sun mindent üt
Ha játszani akarok ezzel a kieggel, meg elég, ha van 2-3 értelmes szerver[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
biggamer
veterán
Hi.
A bf2142-es katonámmal is tudok játszani a BF2-vel ?
Ha igen, az eddig elért pontjaimhoz adja a BF2-ben kapott pontokat, vagy nulláról indul ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
maskimx
senior tag
válasz GameOver #13351 üzenetére
Persze, a tapasztalat a legjobb, én sem ezek alapján akarok megtanulni lőni. Csak vagyok akkora kocka, hogy érdekel a játék működése, néha jobban, mint maga a játék
A nyelvi hasonlatnál maradva, az fog a legszebben beszélni, aki sokat használja az adott nyelvet, és a nyelvtani szabályokat is ismeri.
Na meg ha tudod, hogy miért csak bizonyos helyeken regisztrál találatot a játék, az azért jobb szerintem, jó pár óra kísérletezést megspórolhatsz vele.[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
Dmezsder
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap beszereztem a BF2 complete collectiont, a játékot felraktam, csináltam bf2 accountot és EA accountot is, reggeltem a BF2-t, de a booster packokat vmiért nem tudtam reggelni :S
A köv kis üzenet fogadott, amikor megpróbáltam reggelni:
The following error has occurred:
Address UnintelligibleExplanation:
Somewhere along the way to your destination, the address (location) you were trying to get to was garbled.How to Fix the Problem:
Your best bet is to hit the Back button on your browser and try to navigate from there. If that doesn't work, you should close your browser window, sign back on to the site, and try again.If you get this error again, please let us know by going to:
EA Customer Help
Pogo HelpPlease take note and let us know the steps you took to get to this page.
BackFordult már elő valakivel hasonló dolog? Mit tehetek ebben az esetben?
A válaszokat előre is köszönöm.Epic....
-
Dmezsder
csendes tag
Ilyen mapok vannak, de ha játszani akarok, akkor kiírja, hogy nincs reggelve, ezért nem játszahatok azokon. És ha reggelni próbálok ott jön elő ez a hülye hiba :S
Accounton keresztül se tudtam reggelni a játékot, se bf2 dvd indítása után ha rákattintottam a booster pack regisztrálásra, akkor is ez a hiba üzenet fogadott az utolsó oldalon a kód megadása után :SEpic....
-
biggamer
veterán
válasz Dmezsder #13365 üzenetére
Ide írj egy emilt : mkollarovic@ea.com
Én ezt írtam nekik :
" Üdvözletem.
A CD Galalaxisban vettem meg a EA 2142 BATTLEFIELD DELUXE EDITION-t.
Regisztráltam a játékot, viszont a NORTHERM STRIKE kiegészítő csomagot nem tudtam aktíválni, ebben kérném a segítségüket.
Mellékelem a játék CD kulcsának fotóját : "
Nekem 10 perc múlva jött a válasz / hétköznap volt / hogy játsz6tok, így is volt.
Le a kalappal elöttük.
Ja, várom majd a fejleményeket.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ciry
őstag
Eléggé kijutott nekünk mackósajttal a jóból ma
Először a 10 éves parasztgyerek Ománban, majd a következő körben a kemperkedők és rammolókirályok fokozták a hangulatot(Dalian).
Jó nagy trágya volt
Utána a Daqingon végre lehetett játszani is.[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
biggamer
veterán
A BF2142-ben is vannak ilyen jó csávók, hogy szakadna le a kezük.
Két napja nagyon felcsesztek.
Volt egy függőleges pálya, jó nagy távolság a két vége között, ott voltak a kezdő táborok.Én a térkép alsó részében voltam Commander, elbújtam majd lefeküdtem, de már el is volt vágva a torkom.
Azt a b.sz.tt nagy távolságot kb. 5 mp alatt átrepülte.
Ez még járművel is kb. 5 percbe telne, hát még gyalog.Ezt még vagy 5ször eljátszotta.
Aztán egyszer pont akkor hasított, amikor néztem a térképet.
Úgy szállt mintha rakétával repülne / amúgy ezen a pályán csak lassú járművek vannak, se heli se repcsi /.Öcsém, hogy milyen ideges lettem.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
mackosajt
addikt
Jah, Xabi a 10 évével nagyon jó volt. Yanko és társai meg a padrape-el fokozták a hangulatot.
Ha meg nem a földön lőttek le minket, akkor tuti, hogy a kedves gyilkos "no more" lett. Annak is örültünk ám.
A lényeg, ma ritka gyenge volt az élmény. Köszi Ciry a helizést.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Sir Robin
tag
válasz Dmezsder #13362 üzenetére
Én meg először azt hittem, hogy egyedül én vagyok ezzel a problémával megáldva. A support.ea.com-on is csak annyit találtam, hogy meg kell adni a megfelelő adatokat és majd intézkednek. A kapcsolódó fórumon is elég sok embernek van hasonló gondja. Az egyik csákónak azt válaszolták a support-osok, hogy azért van ez a sz@r, mert felújítják vagy mi a EA.com-ot: "Thank you for your email regarding Battlefield 2 booster packs. At this time EA is rolling out a new EA.com webpage which has had unexpected results like the one you have mentioned"- már nem fog az agyam, hogy rendesen lefordítsam. Viszont az qrva érdekes, hogy az alapot minden gond nélkül lehet regisztrálni, meg hogy a booster pack-et csak egy bf 2 account-hoz lehet hozzárendelni. Szóval van itt szív(at?)ás bőven!
Biggamer #13366: ez az mkollarovic magyar vagy angol? Mondjuk, az alapján, hogy a cd galaxist említetted neki, magyarra tippelek. Nem tudtam biztosan eldönteni, hogy eredeti szövegből idéztél-e vagy fordításból, ezért muszáj volt megkérdeznem.
[ Szerkesztve ]
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
ciry
őstag
válasz mackosajt #13369 üzenetére
Az a Xabi gyerek egy igazi nem odavaló:nem a szerverre, hanem úgy általában a Bfre értve.
Hihetetlen unfair, pofátlan és nem írtam még le senkinek, hogy parasztgyerek,egészen tegnapig
Yankoo-ra kevésbé haragszom, bár én a j-10-es helivadászatot és kemperkedést a Classon, úgy általában hanyagolom,de az amit ő csinált az már gusztustalan volt, főleg úgy, hogy már 5. alkalommal lőtt le minket beszállás után közvetlen(1-2 még belefért volna), meg ismer is minket és tudja, hogy mackósajttal való alkalmi párosunk, nem az ő vadászgépére a legveszélyesebb + vagy 10-szer(!) belénkrammoltak a lúzerek, ott, 1 kör alatt
Nem hiszem, hogy lett volna ember, aki ne akadt volna ki
Megértem, hogy valaki szereti a pontokat és egy kicsit elereszti magát, de mindennek van egy határa.Mackósajt: Én is köszönöm, ha akarod, majd még elviszlek de csak akkor mondom tutira, ha nincs ott olyan a csapatunkban akivel kenni szoktam(JaguarPeti,Swarc).
Daqingon már elég jól kented[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
mackosajt
addikt
Bele kell lendülnöm.
Amúgy az is bosszantott, hogy joy-t használva léptem be, aztán a sok gunnerkedés közben nejem elrakásra ítélte a joy-t, kihúzta az usb-ről, majd mondtam, ne, erre vissza. Na onnan sem joy-t, sem billenytűzetet használva sem tudtam repülni, ezért is inkább csak gunner szerepet vállaltam, egészen az áramszünetig. Utána már billentyűztem.Este legyetek!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ChrisG
tag
Sziasztok, bocsi, mert lehet már volt kérdés, de létre tudok hozni ranked szervert úgy, hogy ne kelljen bérelnem egyet az EA-tól? szeretnénk pár baráttal egyet játszani, s jó lenne, ha ezek a kis privát csaták is hoznának pontot az asztalra...
köszi,
Krisz[ Szerkesztve ]
Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz ChrisG #13374 üzenetére
Szia!
Ranked jogot az EA adja, tehát velük kell szerződést kötni, de én úgy tudom, hogy magánszeméllyel nem kötnek szerződést vagy ha kötnek is akkor az nem 2 fillér.. tehát szerintem jobban jársz, ha bérelsz egy szervert.Olcsóbban kijössz belőle, a pénzátutalástól számítva kb 1-2 órán belül futni is fog a szerver, ami természetesen ranked.Viszont privat szervert tudsz csinálni, de az nem lesz ranked.(erről maskimx tud adni részletesebb leírást, hogy mit merre)
Jó a voip!
-
ChrisG
tag
válasz -=KIS_FoNaK= #13375 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen! kár, hogy csak most kezdtem nemrég a BF2-t...
Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
general
addikt
azért az én rakétámba is belefutottatok egy "párszor"...
tegnap egész jó köröket (2) mentem a Petigyerekkel (JaGuar Peti800), szinte egész idő alatt gunnerkedtem, mert neki az nem ment valahogy este, inkább vezetett, én meg örültem a dolognak. volt végre pár igen csinos találatom, és tegnap sikerült megint kilőnöm egy jetet is szemből ... szóval alakul...
fura mód, nekem a nagy böhöm Mi-28 igen kezesen viselkedik, én valahogyan a Z 10-zel vagyok úgy, hogy szörnyű lomha, a Mi-t könnyebben kezelem valahogy, úgyhogy újabb hip-hip az Oman beillesztéséért!délután leszek szerintem megint, az este ismét nem biztos, a hétvégi estéken inkább kimozdulok, főleg, hogy itt a jó idő végre..!
-
raczger
őstag
Múltkor volt egy gondom, hogy vistán mikor játszottam, ventrin nem tudtam beszélgetni. Megoldás: a ventrit adminisztrátorként kell futtatni Gondoltam leírom, hogyha valaki másnak is gondja lenne vele.
Egyébként a HKV csapattársak hatására már én is tolom a class-on, igaz még béna vagyok, de próbálkozok raczi25 a nickem a játékban.
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
ciry
őstag
-
gabipaci
őstag
Akit esetleg érdekel:
32Bites oprendszerben tökéletesen működött a game-monitor.com-os BF2Launcher nevű program, ami arra volt hivatott hogy itt a züld nyilacskára kattintva elindítsa a BF2-t és rögtön EA logó és bejelentkező képernyő nélkül az adott szerverre csatlakozzon, és mehetett is a hent.
Sajna 64Bit-en ez nem működik (legalábbis nekem, aztán ki tudja, lehet hogy más a bibi), viszont nagyon megtetszettt ez a remek kis opció.Akinek ilyen jellegű problémálya van, az telepítse, értelem szerűen állítsa be, aktiválja, alkalmazza, majd okézza le ezt.
Utána sajnos kicsit szegényesebb oldalon, de a célnak szintén megfelelve, ezt az oldalt remekül használhatja kiindulópontnak. Az options sorban a második ikonra kell kattintani, és szintén mehet a hent.
Épp most tesztelem, úgy néz ki működik.Logitech hardware tester
-
Sir Robin
tag
Ez a Class server, amin játszotok privát vagy publik?
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
Sir Robin
tag
válasz ChrisG #13374 üzenetére
Tegnap találkoztam egy programmal, ami ezt hivatott megoldani. Már lassan egy órája keresem, hogy hol is volt, meg mi a pontos neve. Persze ilyenkor nem találom, majd ha egyáltalán nem számítok rá, akkor tuti előkerül.
-
maskimx
senior tag
-
-
Sir Robin
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #13390 üzenetére
Én is arra gondoltam. Nem figyelted a lábukat? Helyben futottak, de olyan gyorsan mint a gyalogkakukk.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hallod maskimx?
Ez melyik patch-ban van benne hogy ilyen messzire megy a TV?
[link]™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
maskimx
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #13393 üzenetére
Nincs ilyen patch, esetleg szerver oldali mod, mint ez is.
Ja, írja a kommentekben, hogy ez bf2 1.0, gondolom ott messzebbre ment a raksi.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
Syklas
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #13395 üzenetére
Pont azért lett lecsökkentve a a Tv raksit hatótávja hogy ne lehessen megcsinálni pl azt amit Bufi videója remekül prezentál!!!! Vagy pl a te általad belinkelt vidi.. A Heliseknek már így is túl nagy "hatalmuk" van a harctéren..
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
maskimx
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #13395 üzenetére
Azért, mert sharqin le tudta lőni egymást a két heli a helipadról. Így is elvan baszva, hogy meszebbre megy mint bármi a földről, amivel egy helit le lehet lőni.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #13399 üzenetére
Erről nem hallottam, csak az új mapról, meg a j10 fordulékonyságának csökkentéséről. Nagyon remélem, hogy a légvédelmet is feljavítják, akkor talán visszaszokom a bfre
Ja, meg egy kis poe2, a PoE2HU első videója
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest