Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GameOver
aktív tag
-
MohaMárk
aktív tag
OVer
megvan az első tesóm cdkeyével
mert a 47\0kd má szerintük ezt jelenti -
GameOver
aktív tag
-
MohaMárk
aktív tag
válasz GameOver #11116 üzenetére
faxé
még nem is redlinoltam a heliért...csak gyorsan betöltöttem még nem is bcézek ezek meg bannolnak ? mit tartsak még be?
Most nem tudom magamat lámának tettetni...vagy haggyam magamat ? néha lelőni?
mire gondolsz? milyen trükkel oldjam meg?
Mert tudományosan kiderítem hogy nem a hun a nevembe az ok xd -
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #11117 üzenetére
Persze én sem tudom, mi a követendő példa. Az egyetlen tuti módszer valóban az lenne, ha hagynád magad. Nincs az az admin, aki gyenge játékosokat rúgna ki.
Sok újat nem tudok mondani: Olyan szerverre kell menni, ahol normális adminok vannak, akik el tudják viselni, hogy vannak tőlük jobb játékosok is. Vagy olyan szerverre, ahol az adminok skillesek, vagy a többi játékos skilles, ezáltal nem tudod túlzásba vinni a fraggelést. Vagy olyanra, ahol nincsenek szabályok. Az sem hátrány, ha az adminokkal egy csapatban vagy.De mondom, én sem tudom. A TV2 szervereken kívül én is ritkán találok olyat, amin sikerül huzamosabb ideig megmaradni.
-
keszegduda
őstag
válasz GameOver #11118 üzenetére
A class nektek éppen megfelelő lenne, akad egy pár skilles ember csak azt nem tudom hogy miért nem jártok oda? Szabályok alig vannak nem úgy mint egyes szervereken ahol ha ránézel az adminra már ki vagy rúgva, hanem ott a tűrőképesség admin oldalról talán az egyik legjobb és szerintem efelől senkinek sem lehet kétsége. Azt ne mondjátok hogy még mindig bann alatt vagytok mindketten. Látjuk mindig a nagyon jó K/D-ket itt a fórumon, de a classon egyedül kennyvel találkoztam, vele sem sok ideig. Szívesen látunk, nem kell azért francia/német stb. szerverre mennni ha egyszer van magyar is, igaz nem hun honban.
Netán zavar a szabály? -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #11119 üzenetére
Nekem csak a vehicle stealing fáj...
Az nagyon kéne a classra ha má klasszikus béfet jáccunk -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #11121 üzenetére
Dalianon fáj mert ott nem lehet a j1O ellen jáccani..
-
keszegduda
őstag
válasz MohaMárk #11122 üzenetére
Jót nevettem rajtad jól múltkor...az USA-nál voltál méghozzá a cobrával és nem mertél kijönni a hajóról... Ha pedig jött egy j10 akkor menekültél vissza és már írtad is basecamp. Gratulálok hozzá!
(jó esetben hagytad el 100m-re a hajót) Ennyire számít a K/D? Én nem fogom bámulni hogy kinek milyen jó, sok embert ez a szerencsétlen stat függőség őrít meg. Remélem a patchbe majd jó lehúzzák a j10-et, ha várható egyáltalán vagy legyen jobb az F35B az F18-tól. -
Magnat
veterán
Hi, tapasztal vki mostaság olyat, h a pnkbstrB.exe-re hivatkozva handshaking hibát jelez és kivág a szerverről? Frissítettem már a punkbastert és a tűzfalon is kiengedem, mégis soxor előfordul...
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Dj.darth
tag
Ha valakit bannolnak a szerverről akkor mit bannolnak?
CD-key-t és azért nem engedi fel vagy IP cim?
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
NeoPampalini
senior tag
válasz Magnat #11124 üzenetére
BF2142-vel nálam is sűrűn csinálja az utóbbi pár napban... Előtte hetekig jó volt, nem tudom mi baja, nálam nem változott semmi. Időnként rájön ez a hülyeség, akkor nyafognak a népek egy ideig (se frissítés, se ráolvasás, sem emberáldozat nem segít), aztán hirtelen megjavul.
-
GameOver
aktív tag
válasz keszegduda #11119 üzenetére
Nekem egy bajom van a Classal: keveslem a játékosok számát. Ez az "öten bújócskázunk egy 64-es pályán" játékmenet nem az én világom. Én a népesebb szervereket szeretem, ahol zajlik az élet. 40+ játékos-létszámnál érzem magam igazán otthon. Az ilyen szerverek számomra sokkal élvezhetőbbek, aminek rengeteg oka van, de csak hogy egyet említsek: ezeken a szervereken szerintem sokkal nehezebb "beleszaladni a késbe". A zsúfolt szervereken pl. mindig van olyan hülye, aki mondjuk Dalianon F35-be száll, nem az van, hogy éppen senki sem repül, te meg szopod a nagy faszt egy körön keresztül a J10 ellen...
Jó, tudom, estefelé talán népesebb, de ha 6-7-en lézengenek rajta, akkor nem megyek fel rá, hanem elmegyek játszani máshova, így mire itt játszhatóvá duzzad a létszám, addig én már javában nyomom valahol.
(De ahogy szoktam nézegetni, rendszerint elég kihalt szokott lenni. Isten ments, hogy beleszóljak, kizárólag a jószándék beszél belőlem, de szerintem egy kis vérfrissítés igazán ráférne a szerverre. Persze ez a szerver nem nekem készül, ha pedig ez azoknak, akik játszanak rajta így jó, akkor nincs miről beszélni. Mindenesetre érdekes, hogy van egy-két olyan conquest szerver, ahová gyakorlatilag képtelenség bejutni, mert állandóan tele van. Én szétnéznék azok háza táján a beállításokat illetően, na meg ebben a topikban, ami azt tárgyalja, hogy mitől jó egy szerver. )
-
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #11123 üzenetére
Meglehet....
De ott volt a te fejeden kvül még 2 china heli tele fonakokkal
és álltalában én nyertem és megszereztem az aranyat is
Mi kell még? -
Dj.darth
tag
Az la* szerveren valami [MSB] Cubo SVK gyerek kirugott 3-szor cheating-ért,mert lelőtem egymás után 3x!(M249 SAW-al)
M¤nd¤m l¤¤ser vagy öcsém! XD
Utána meg elvielg kidobott mindenkit az asztalra!!! hahahahhahahhaha
}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz GameOver #11127 üzenetére
Nem értem, hogy Te miről beszélsz.Nálunk vagy tele van a szerver(24/24)vagy csont üres.Amit meg egyáltalán nem értek az az, hogy mire gondolsz amikor azt mondod, hogy vérfrissítés?Most az, hogy ezen a fórumon/topikban kik és miről beszélnek az engem hidegen hagy.Korán sem biztos, hogy az a jó szerver amiről itt beszélgetnek. Az a baj, hogy azt hiszitek, ha valami angolul van írva akkor annak úgy kell lenni és az a helyes, pedig nem,mert oda is hasonló emberek irkálnak, mint ide.akkor ennyi erővel Predator vagy Mckenny "fröcsögéseit" is tekinthetnénk "szentnek".Szerintem pont azok a szar szerverek ahova betömörül 40-50 ember.Itt szinte mindig van 4-5 ember akit egyáltalán nem érdekel a játék (lövöldözi a saját embereit az anyahajón, elviszi a helit és a pálya közepén pörög vele, stb.),nagyobb rá az esély, ha kiszületsz egy zászlóhoz akkor ott nem lesz egyetlen jármű sem, akkor pedig nem sok mindent tudsz tenni a csapatodért, ezzel csak azt akarom mondani, hogy szinte lehetetlen csapatként működni,mindenki megy a saját feje után. Ezek pedig neked kedveznek, mert sokkal egyszerűbb ledarálni egy szervezetlen csapatot vagy éppen lekempelni azt az embert akinek nem jutott jármű és várakozik, arra is nagy az esély, hogy a másik csapatból elviszi valaki a vadászgépet egy jobb elől, ezzel is nektek segít(egyel kevesebb ellenség).Meg hát ugye kempelésnél sem mindegy , hogy 10 embert kempelsz vagy 20-at.Azon pedig ne csodálkozzatok, hogy rengeteg szerverről bannolnak titeket, kevés ilyen gusztustalan ( és itt a gusztustalant a játékstílusotokra értem)ember van mint Ti(MohaMárk a nyelvtan tanár, családapa és persze a BF koronázatlan királya és Te).
Jó a voip!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11130 üzenetére
Lehet...
De akkor se mertek kiállni ellenünk 2v2 ezni...
És a warokon sem az nyer aki szépen viselkedik....
Meg érdekes Over soha nem bánt fórumba senkit még az én 10 percen kersztül tartó fikázásaimat is elviseli Tsen...szó nélkül( igaz én nagyobb dolgat szúrok el a tvmmel)
Te meg őt baszatod?Xd nem vagy komplett.Igaz ő leleke se gyenge...
(nem úgy mint a tied is)
De mi nem érzelgősségért játszunk...Jó katona lenné... -
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz MohaMárk #11132 üzenetére
Mi az, hogy "nem mertek"?Mitől félnénk? Attól, hogy lelősz?Nagyon nem tud érdekelni, elég sokan lelőttek már ebben a játékban engem és még valószínű, hogy le is fognak,de még mindig ugyanúgy élek.Ahhoz képest, hogy azt állítottad magadról, hogy Te vagy "a legjobb magyar lövész", nem sok mindent csináltál a magyarázkodáson kívül, nem mertél kijönni az anyahajóról, ha ment feléd egy Tv rakéta akkor egyből visszamentél a hajóra, úgyhogy ha itt valaki fél akkor az Te vagy! Amúgy meg nem értem mi értelme van a 2v2-nek, ahogy GameOvert ismerem és miután láttalak Téged is helizés közben, ez semmi másról nem szólna ,csak arról, hogy az egész pályát megkerülve hátulról támadnátok, szerintem sokkal élvezetesebb lenne, ha bejárnátok a szerverre és egymás ellen harcolnánk több körön keresztül. GameOvernek csak válaszoltam, leírtam a véleményem.
Jó a voip!
-
gabipaci
őstag
válasz -=KIS_FoNaK= #11133 üzenetére
Szép jó napot mindenkinek!
(tisztelet a kivételnek...)
Visszaértem természetes életkörülményeim közé.
De sajna most meg annyi lett a meló, hogy egy két napig még biztos nem leszek.KIS_FoNaK!: Vállald be a heliwar-t!
Ha kiállsz GameOver ellen, és megnyered, akkor jobbak vagyunk.
Én már lenyomtam a múltkor ezt a mohás gyereket mint a bélyeget.
Játsza itt az okostojást hogy nem az nyer aki szépen viselkedik.
Valóban, az életben sem így van.
És az életben elég egyszer kinyírni valakit, úgyhogy az az egy kill éppen elég volt ellene.
Megöltem, és nincs többé.He véletlen nem győzöl (szerintem az első halál számít) akkor is döntetlen az átlagunk.
Viszont 2 vs 2-t nem vállalok be, mert nincs kedvem arra figyelni, hogy nehogy leszedjem, azt megint megsértődik...Ami a játékstílust illeti, Over sem panaszkodhat, biztos nem túl fair, különben jobban megválogatná a gunnerét.
Viszont a tudása előtt mindenképp meghajlokNa, amint tudok, megyek classra!
Legyen szép napotok.[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
MohaMárk
aktív tag
válasz gabipaci #11134 üzenetére
Jah
Az a baj hogy hazudsz...
Az hogy leleövöd egyszer a helit nem a war megnyerése mivel nem 1 halálig szokták játszani......Meg még sorolhatnám mi nem volt szabályos..de..Néz utána a többi szabálynak cb-n például....
Waron is az győz kinek szakad el előbb a madzag...majd ott is felémjön én meg megküdöm tvvel...meg ha ki is lőtte már rám adig hÓver hátramegy 100 métert nem fog talaálni...NA akkor játszunk 2v2-őt?Milyen sértődés? te kajak buta vagy.Nem fogok..már sokszor megvertek helibe war körülmények között és még minig élek...
-
MohaMárk
aktív tag
MEGVAN [link]
Faxa -
keszegduda
őstag
válasz GameOver #11127 üzenetére
Pontosan azért nem szeretem a full szervereket mert sok a hülye gyerek és gondolom Ti valószínűleg ezt a poént akarjátok kihasználni. Nekem nem hiányzik a TK-k sorozata, c4 dobálás, eléd ugrálnak felszálláskor stb...classon nincs ilyen, ha van szoltok és intézkedünk, mert általában akad admin minden esetben.
Elhiszem hogy tudjátok élvezni a játékot kempeléssel, baserape-el vagy bármivel ami valamilyen úton módon szembe ütközik a szabályokkal, de az nem játék az én szemszögemből. Ismeritek az összes trükköt, bugot ami létezik a BF-ben amit szépen ki is használtok ez egyáltalán nem is baj, csak azt nem értem hogy mi szükség kempelni ha önmagatokban is nagyon jók vagytok?A Bf-esek 90%-a szerintem nem is ismeri azt a fórumot amit linkeltél, ráadásul mindenki mást és mást szeret (inf v. conquest)...Ti pedig nem mentek olyan helyre ahol nagyon skilles srácokkal van megtömve a szerver...max. kempelni.
Egyébként én a infantry-ért rajongok jobban, mivel conquest-ben pl. a repülés elég kiegyelnítetlen a megvalósítástól kezdve az irányításig, de ez magánvélemény.
A lényeg hogy gyertek majd fel. -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #11139 üzenetére
Szembeütközik?
NEm tudom nekem ez a jó...én se értem
Mondok pélát amit hétvégén vettem észre....
Van a tv2 szerók..ott ugyebár a bc megengedett...
Fölmetem jáccani Óverrel...Ő tankozott kajak ügyesen..mindig a pontok élén vagy közelébe volt....
Én 2 körön keresztül szoptam wagy a heli, jeté tök mindegy...
Ha meg is kaptam Tkztak érte...De inkább le bcztek...Agyrémvolt
Aztán egycer sikerült fölszálnom f35tel Gulfon...Su-t hamarosan földrekültem a
Mig vmi rajtam kivül álló dolog miatt pont akkor halt meg mint a su...
Mentem Bczni...Ment...ment...ment....
De Untam mert megengedett volt...igy nem élveztem
Aztán elromtottam vmit...jetek fölszáltak..meghaltam....Lementem.. -
Dj.darth
tag
-
GameOver
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11130 üzenetére
"Nálunk vagy tele van a szerver(24/24)vagy csont üres."
Ezt Ti biztos jobban tudjátok, én mindenesetre mikor néztem, nem ezt tapasztaltam. Csak örülök neki, ha ennyi játékos szokott rajta lenni, az ilyen létszámú szerverek már nálam is szóba jöhetnek, így ha sokan lesznek rajta, és még mi is felférünk, majd felmegyünk néha.
"Az a baj, hogy azt hiszitek, ha valami angolul van írva akkor annak úgy kell lenni és az a helyes..."
Egyáltalán nem hiszem azt, de én rengeteg hasznos információt olvastam a külföldi fórumokon, ezért merészeltem figyelmetekbe ajánlani. Én szerintem igenis érdemes ezeket a fórumokat olvasni, mert amellett hogy sokkal több mindenről van információ, sokkal részletesebben, sokkal több játékos véleményét is lehet megismerni és van néhány kimondottan értelmes ember köztük, akiknek én speciel iszom minden szavát.
Sajnálom hogy a vérfrissítésre vonatkozó javaslatom támadásként jött le, nem annak szántam. De mondom, ha Ti meg vagytok elégedve a szerver látogatottságával/beállításaival, akkor -mint mondtam is- nincs miről beszélni. Ti jól elvagytok a saját szervereteken, és én is találok a saját szám ízemnek megfelelő szervert. Mindenki happy.
"Azon pedig ne csodálkozzatok, hogy rengeteg szerverről bannolnak titeket, kevés ilyen gusztustalan ( és itt a gusztustalant a játékstílusotokra értem)ember van mint Ti."
Egyáltalán nem csodálkozom, teljesen érthető, hogy szerencsétlen adminok nem azért fizetik a drága pénzt a szerverbérletért, hogy holmi jöttment kis hülye gyerekek szarrá freggeljék őket.
Ami pedig a Te gusztusodat illeti: na annak aztán nem könnyű megfelelni! Emlékszem, az sem tetszett, mikor legelőször játszottam a Classon, és maskimx-szel kétszer lelőttünk titeket. Rögtön kritizálni kezdtétek a játékstílusát (pedig az ég egy adta világon semmi rosszat nem csinált), ahelyett hogy magatokban kerestétek volna a hibát és alkalmazkodtatok volna. Ez a baj az adminokkal, hogyha valaki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek, akkor rögtön előjönnek valami ordító faszsággal, és már repül is a KICK. A Ti esetetekben dicséretes, hogy Ti ezen felül tudtatok kerekedni, nem hagytátok magatokat, felvettétek a kesztűt és visszalőttetek - sikerrel, tegyük hozzá gyorsan. De sok admin képtelen erre, megragad a rinyálásnál, és a dolgok intézésének egyszerűbb módját választja, nevezetesen KICK/BANN.
-
MohaMárk
aktív tag
válasz Dj.darth #11141 üzenetére
Bármikor vehető vagyok egy kis heliwarra...
Akár jöhetsz pacival is 2 vs 1 ezni...
Ne csak beszéljetek....Itt overen, maski(szervezett volna kis helizést) meg rajtam kivül mindenki csak beszél
Én fölajánlom hogy helizzünk(meg maski is)de ti nem jöttök.
Nekem van nagy egóm?Biztos...
De ti nem mertek kiállni..
Predi létszives ne kamuzzál.jó.elég ha paci teszi... -
Dj.darth
tag
válasz MohaMárk #11143 üzenetére
én kamuzok?....XD...LOL vagy!!
félsz bevallani hogy lelőttelek helivel vagy 4-szer?
Ohh MR. K/D úr!
Ennyire felizgulni a K/D-re...OMG.Inkább menj overrel azt campeljetek szépen,hátha mindenhonnan kibannolnak,azt nem lesz szerver ahova föltudtok menni! XD
-
Dj.darth
tag
Laci majd szolj hogy hova menjünk!
Xfiren fennt vagyok!}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
GameOver
aktív tag
válasz gabipaci #11134 üzenetére
Ami a gunnerválasztást illeti: Egy kicsit szórakoztatóbb egy olyan valakivel helizni, aki néha elhibáz egy repcsit, mint egy olyannal, aki néha eltalál egy tankot...
Elhiheted nekem, jól megválogattam a gunnereket, két évig mást sem csináltam. Nagyon kevesen ütötték meg a mércét: aki igen, az vagy külföldi volt, vagy már nem játszik. Kenny magyar is, meg is üti a mércét és játszik is. Egyszóval élmény vele együtt játszani, szórakoztató, nekem ez a legfontosabb, és nem a szerencsétlenkedés megy, mint egy átlag gunnerrel. A játékstílusa meg igazság szerint tökéletesen hidegen hagy. Mint ahogy mindenki másé is. Egyedül a teamkillerek zavarnak, egyébként tőlem mindenki azt csinál, amit akar.
-
Dj.darth
tag
a köcsög kis ADM admin:Ennyit tudnak!noobok
-
GameOver
aktív tag
válasz keszegduda #11139 üzenetére
Nincs azzal semmi probléma, ha Neked, vagy bárki másnak nem tetszenek a népesebb szerverek, nekem meg az infantry nem tetszik. Ízlések és pofonok. Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Szép is lenne.
Ezt viszont, hogy csak szabályba ütköző módon játszunk, kikérem magamnak. Múltkor is úgy játszottunk végig egy elég hosszú kört Kubrán, hogy egyetlen légi járművet sem lőttünk le a földön, sőt a reptér közelébe sem mentünk. De hosszasan sorolhatnám még a hasonló eseteket, ez csak úgy megmaradt bennem. Az, hogy néhány pályán adott esetben egy kis kemppel/járműlopással rásegítünk a kiegyenlítettebb játékmenet megteremtéséhez és/vagy a saját szórakozásunk biztosításához, az benne van a pakliban, és azt aláírom. Viszont hogy csak szabályellenesen szoktunk volna játszani, az messze nem fedi a valóságot.
Mint ahogy az sem, hogy nem mennénk skilles szerverre. Rendszerint olyan szerverre megyünk, ahol sokan vannak, (na meg ahová felengedik Kennyt...), függetlenül attól, hogy ott lámák vannak vagy skillesebbek. Ugyanakkor való igaz, hogy mindkettőnknek inkább a fraggelés jelenti a szórakozást, mintsem az, hogy elmondhassuk magunkról, hogy most skilles ellenfelek ellen játszottunk (egy kevésbé mutatós K/D-vel végződő kör végén).
-
-=KIS_FoNaK=
tag
Szia Gabi örülök, hogy visszatértél, majd gyere játszani ha lesz egy kis időd!
GameOver: Elolvastam , nagy részét meg is értettem, de egy valamit még mindig nem tudok.Mire gondolsz a vérfrissítéssel kapcsolatban?Kifejthetnéd bővebben is.Sajnos a szerver az mostanában csak este indul be,napközben nem nagyon megy fel rá senki(igaz mi is inkább csak este játszunk).Amit pedig írtam kör közben a játékstílusodról azt úgy is gondolom.Szerintem gusztustalan az, hogy a másikat nem engeditek felszállni, hátúról támadtok úgyhogy a másik nem is lát, a pályát megkerülve, de ez a Te dolgod, ha neked így jó akkor ez van(biztos ezt írják a külföldi fórumokon). Szerintem az egyáltalán nem baj, ha leírom a véleményem kör közben, ha valaki szabályosan játszik(3 szabályt kell betartani)akkor az nem lesz kirúgva, Ti sem letettek kirúgva.Pont ezért béreltünk saját szervert, mert minket is rengeteg szerverről bannoltak,pedig mi nem is kelmpeltünk soha.
MohaMárk:"overen, maski(szervezett volna kis helizést) meg rajtam kivül mindenki csak beszél"->Ajánlanám a figyelmedbe EZT!
[ Szerkesztve ]
Jó a voip!
-
maskimx
senior tag
válasz -=KIS_FoNaK= #11149 üzenetére
Akkor ha már így felhoztad, legyen most hétvégén, péntek este mondjuk.
A külföldi fórumok meg tényleg jók, pusztán azért, mert többen bfeznek mint itthon és több olyan ember van, aki okos dolgokat ír. Mint ahogy itt is szívesen olvasom a hozzáértőktől az értelmes posztokat, úgy a külföldi fórumokon is. És nem, ott sem szeretik a spawncampereket.
A másik, hogy kennyvel kicsit elbeszéltek egymás mellett, mivel neki a rangelés a heliwar, neked meg szerintem a tv raksi kerülgetése. Előbbi egy kicsit tényleg fárasztó, ha két jó pilóta van egymás ellen, sosem érik el a másikat.
Persze más lenne a helyzet, ha lenne minden oldalon vagy négy heli legalábbJa, meg már most szólok, a helis mókán béna leszek ha lőni kell, nagyon elszoktam a bftől. De repülni bírok, majd felpörgetem azt a lomha cobrát
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest