Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz keszegduda #11139 üzenetére

    Nincs azzal semmi probléma, ha Neked, vagy bárki másnak nem tetszenek a népesebb szerverek, nekem meg az infantry nem tetszik. Ízlések és pofonok. Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Szép is lenne.

    Ezt viszont, hogy csak szabályba ütköző módon játszunk, kikérem magamnak. Múltkor is úgy játszottunk végig egy elég hosszú kört Kubrán, hogy egyetlen légi járművet sem lőttünk le a földön, sőt a reptér közelébe sem mentünk. De hosszasan sorolhatnám még a hasonló eseteket, ez csak úgy megmaradt bennem. Az, hogy néhány pályán adott esetben egy kis kemppel/járműlopással rásegítünk a kiegyenlítettebb játékmenet megteremtéséhez és/vagy a saját szórakozásunk biztosításához, az benne van a pakliban, és azt aláírom. Viszont hogy csak szabályellenesen szoktunk volna játszani, az messze nem fedi a valóságot.

    Mint ahogy az sem, hogy nem mennénk skilles szerverre. Rendszerint olyan szerverre megyünk, ahol sokan vannak, (na meg ahová felengedik Kennyt...), függetlenül attól, hogy ott lámák vannak vagy skillesebbek. Ugyanakkor való igaz, hogy mindkettőnknek inkább a fraggelés jelenti a szórakozást, mintsem az, hogy elmondhassuk magunkról, hogy most skilles ellenfelek ellen játszottunk (egy kevésbé mutatós K/D-vel végződő kör végén).

Új hozzászólás Aktív témák